Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:5, Did:0, useCase: 3


TOP 5 aplikācijas viedtālrunī, kas ļaus Tev ietaupīt naudu un laiku

Redakcija
Redakcija

TOP 5 aplikācijas viedtālrunī, kas ļaus Tev ietaupīt naudu un laiku
Avots: Shutterstock.com

Raksts tapis sadarbībā ar draudzīgo aizdevēju Kimbi.lv
Laiks un nauda ir saistīti jēdzieni, taču tos var pārvaldīt arī efektīvi. IT spožākie prāti ir parūpējušies, lai mūsu viedtālruņi būtu labs palīgs budžeta plānošanā, tajā skaitā lieku tēriņu ierobežošanā un nevajadzīga laika izmantošanā, kas rodas apmaksājot rēķinus. Ja vēlies, lai katra mēneša noslēgumā Tavā konta bilancē veidotos uzkrājums, iepazīsties ar zemāk minētajām aplikācijām.

Lejupielādē savā viedtālrunī aplikāciju, kas ļaus Tev pārvaldīt budžetu ērtā un parocīgā veidā, dodot iespēju kontrolēt un plānot arī laiku. Sadarbībā ar Kimbi.lv tapis raksts par lietotnēm, kas var kļūt par Tavu labāko palīgu atbildīgiem izdevumiem. Ja vēlies uzzināt par šo aplikāciju specifiku un izvēlēties sev piemērotāko, turpini lasīt!

1. Mint

Mint ir, iespējams, viena no vislabākajām budžeta lietotnēm. Tā ir savienota ar bankas kontiem, lai Tu vienmēr varētu piekļūt saviem pašreizējiem darījumiem un bilancei. Tā izmanto tādu pašu drošības sistēmu kā bankām, tādējādi vari paļauties, ka aplikācija veiks visus iespējamos pasākumus, lai nodrošinātu Tava konta un datu drošību. Mint nosūta brīdinājumus par neparedzētām izmaksām un palīdz identificēt Taviem izdevumiem pielāgotus padomus, kas var palīdzēt mazināt tēriņus.



2. The Pocket Guard

Šī aplikācija arī ir savienota ar bankas kontiem. Tā atšķirībā no citām lietotnēm ir pat ļoti ērti pārskatāma. Sākuma ekrānā parādās esošais konta atlikums, uzrādās kādi ir ienākumi un cik daudz esi iztērējis. Lietotne analizē izdevumus, lai noteiktu vai ir periodiskie maksājumi, kas Tev ir jāieplāno.



3. You Need a Budget

Aplikācija balstās uz četriem noteikumiem, lai palīdzētu Tev veikt vienkāršas izmaiņas izšķērdīgajā dzīvesveidā. Šie noteikumi ir: 1) tērēties pašpārliecināti; 2) pārvērst neplānotus lielos tēriņus par ikmēneša rēķiniem; 3) patēriņš plānota pirkuma budžetā ietekmē cita pirkuma budžetu; 4) iemācīties izdzīvot ar iepriekšējā mēneša ienākumiem, pēc tēriņu apmaksas.



4. Good Budget

Aplikācija saucama par digitālās aploksnes budžeta sistēmu, kas palīdz pārvaldīt fineses digitālajā laikmetā. Lietotne var palīdzēt iemācīties ietaupīt lieliem plānotiem pirkumiem. Visi finanšu dati tiek sinhronizēti visās ierīces, ko izmanto, nav nozīmes - Android vai iPhone. Aplikācija ļauj būt pārliecinātam un informētam par visām darbībām.



5. Walley

Vēl viena lieliska budžeta plānošanas lietotne ir Walley. Aplikācija ir pilnīgi bez maksas, un tā ļauj reģistrēt savus izdevumus ar manuālu ierakstu vai čeka fotoattēlu. Ja telefonā ir iestatīta atrašanās vietas izsekošana, tad aplikācija var identificēt, kur atrodies un kādu pirkumu veiksi, ļaujot ietaupīt soli, lai ievadītu izdevumu.



Vai esi atradis savu perfekto aplikāciju, kas Tev palīdz ikdienā? Padalies ar to komentāros!

Lai izdodas! Rakstu sagatavoja Kimbi.lv komanda!