Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Dove iepazīstina ar matus stiprinošu kopšanas sēriju vīriešiem

Redakcija
Redakcija

Dove Men+Care ir īpaši vīriešiem radīta produktu kolekcija, kas ir papildināta ar jaunu matu kopšanas sēriju, to stiprināšanai un apjomam. Jaunajā Dove Men+Care matu kopšanas sērijā ietilpst trīs veidu šampūni, kas piemēroti ikdienas lietošanai dažādiem matu tipiem.

Dove matu kopšanas produktu kategorijas vadītāja Baltijas valstīs Marita Soha uzsver, ka Dove mērķis ir piedāvāt vīriešiem vienkāršu un efektīvu veidu, kā parūpēties par saviem matiem. „ Tāpat kā sieviešu, arī vīriešu mati laika gaitā kļūst trauslāki, tādēļ arī vīriešu matu problēmu risināšanai ir nepieciešami pareizie kopšanas līdzekļi. Men+Care jaunās sērijas produkti palīdz uzveikt trīs visbiežāk sastopamās vīriešu matu un galvas ādas problēmas, laužot mītu, ka vīriešiem ar īsiem matiem nav nepieciešami īpaši matu kopšanas līdzekļi,“ skaidro Marita.

Marita skaidro Dove uzskatu, ka rūpes padara vīrieti spēcīgāku. „Vīrieši var parādīt savu spēku caur gādību par ģimeni, draugiem un sevi. Viens no veidiem, kā apliecināt rūpes par sevi, ir regulāri un atbilstoši kopt savu ķermeni un matus.“

Men+Care jaunā matu kopšanas sērija piedāvā lielisku risinājumu visiem vīriešiem, kuri vēlas pievērst lielāku uzmanību savai veselībai un matu izskatam, kā arī aizstātu bieži lietotos unisex vai sieviešu matu kopšanas līdzekļus. Dove Men+Care sērijas jaunie šampūni sniedz palīdzību tādām bieži sastopamām problēmām kā blaugznas, sausa galvas āda un plāni vai trausli mati.

Dove Men+Care Fresh Clean 2in1 ir dziļi attīrošs šampūns ar atsvaidzinošu un stiprinošu efektu, kas matiem piešķir papildu dzīvīgumu. Ar kofeīnu un mentolu bagātinātais šampūns padara matus mīkstus un nodrošina to svaigumu visas dienas garumā. Produkts ir piemērots taukainiem matiem.

Dove Men+Care pretblaugznu šampūns ar cinku palīdz viegli un ātri atbrīvoties no blaugznām, savukārt sastāvā esošais kofeīns veicina matu augšanu, kā arī padara tos mīkstākus.

Dove Men+Care šampūns matu kuplumam garantē ērtu ikdienas matu kopšanu, palielinot matu apjomu un padarot tos mīkstus un izturīgus. Šampūna sastāvā esošais kalcijs un kofeīns palīdz atjaunot matu dabisko spēku un veselību.

Seko Epadomi.lv kādā no sociālajiem tīkliem, iesaki šo rakstu saviem draugiem un iegūsti iespēju laimēt kādu no jaunajiem Dove šampūniem.

Tev jābūt portāla epadomi.lv (draugiem.lv/epadomi ) sekotājam draugiem.lv, Twitter (twitter.com/epadomi) vai Facebook (www.facebook.com/epadomi) sociālajos tīklos. Katrā no tiem tiks izlozēts viens balvas ieguvējs.

Laimīgos Dove Men+Care produktu ieguvējus izlozēsim 29.februārī. Lai veicas!