Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


Kā nekad neapnikt savam vīrietim

Redakcija
Redakcija

Ja jūs nomāc rutīna gan darbā, gan mājās, apnikusi vienveidība, pastāvīgi konflikti, atrodiet sevī spēkus izmainīt situāciju uz labo pusi. Jūs esat mājas saimniece un noskaņojums mājās pa lielam atkarīgs tieši no jums. Katrs precēts pāris savas laulības dzīves laikā pārdzīvo attiecību krīzi, kad neizbēgami ir strīdi un neapmierinātība ar savu otro pusīti.

Sāciet strādāt ar sevi

Pēc psihologu domām, šādā periodā ir svarīgi prast kontaktēties ar savu partneri, kā arī ieklausīties viņā, lai nenonāktu līdz galējai robežai un nevajadzētu katram iet uz savu pusi jeb, citiem vārdiem sakot,- šķirties.

Mūsdienu dzīve diktē savus noteikumus: reizēm smagais darbs, bērni, mājas pienākumi pilnībā atņem laiku pašai sev. Ja agrāk atspulgs spogulī jūs iepriecināja un patika arī pašai, tad šodien spogulī var ieraudzīt nogurušu, ar dzīvi neapmierinātu sievieti ne tajā labākajā apģērbā.

Apstājieties un padomājiet, vai vīrietim ir viegli uztvert jūs šādu? Dabīgi, ka vīrs sāks pievērst uzmanību daudz elegantākām un pievilcīgākām dāmām. Taču viss vēl nav zaudēts. Sāciet domāt pozitīvi. Jebkuru konfliktu mēģiniet nogludināt un izbeigt pēc iespējas ātrāk. Runājiet ar savu otro pusīti tikai mierīgā balsī.

Aizsūtiet savus bērnus pie vecmāmiņas un sarīkojiet sev īstu randiņu ar došanos uz teātri, kiino, restorānu un, protams, tam visam jāseko attiecīgam vakara noslēgumam guļamistabā....

Lai atstātu satriecošu iespaidu uz savu vīrieti, dažādojiet savu vakara apģērbu garderobi. Ja līdz šim lieliski gulējāt kokvilnas pidžamā vai naktskreklā, tad pienācis pēdējais laiks mainīt savus paradumus. Iegādājieties greznu zīda peņuāru un seksīgu apakšveļu. Pie kam gulēt vienā un tajā pašā nakts ietērpā nav obligāti; mūsdienās taču var nopirkt visdažādāko apbrīnojama dizaina veļu jebkurai gaumei.

Katra diena- īpaša

Katra diena, ja vien jūs vēlaties, var būt pavisam īpaša. Šodien jūs varat būt intriģējoša geiša garā zīda ietērpā, rīt- izsmalcināta un eleganta lēdija klasiskā stila apģērbā, bet parīt- rotaļīga meitene īsā kleitiņā utt. Pateicoties modeļu daudzveidībai, jūs varat mainīties katru dienu.

Un izmantojot savu garderobi, varat paspēlēties ar savu vīru. Tas dažādos jūsu intīmo dzīvi un situācija jūsu ģimenē pamazām uzlabosies. Zinot, ka sieva var būt tik dažāda, jūsu vīrietis jutīsies ieintriģēts un noteikti jau dienas laikā ilgosies pēc vakara guļamistabā.

Izmantojot apģērbu un savu fantāziju, ir iespējams izmainīt attiecības starp jums pašā saknē. Pieliekot pavisam nelielas pūles, jūs sasniegsiet satriecoši harmoniskas attiecības ģimenē. Jums jāizdara tikai pirmais solis pretī jūsu otrajai pusītei un atbildes gājiens nebūs ilgi jāgaida.