Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:15, Did:0, useCase: 3


Kärcher uzkopšanas ierīces, kas noderēs gan ikdienā, gan remontdarbu laikā

Redakcija
Redakcija

Tīra un sakopta apkārtējā vide ir viens no galvenajiem mūsu labsajūtas faktoriem, kas ne tikai labi izskatās, bet arī nāk par labu veselībai. Taču, lai šādu vidi uzturētu, ir nepieciešama regulāra uzkopšana, kam, savukārt, ir vajadzīgi uzticami un kvalitatīvi tīrīšanas palīgi. Kärcher zīmols ir parūpējies par parocīgām un efektīvām uzkopšanas ierīcēm, kas sevī apvieno vairākas funkcijas un lieliski noder kā ikdienā, tā arī remontdarbu laikā.

Celtniecības putekļu sūcējs – lielisks palīgs remontdarbu laikā

Remontējot mājokli, jārēķinās ar to, ka visapkārt būs bieza putekļu un netīrumu kārta, ar ko parastais putekļu sūcējs visticamāk nespēs tikt galā. Par laimi, Kärcher produktu klāstā ir atrodamas ierīces, kas būs jaudīgi, uzticami un neatsverami uzkopšanas palīgi arī šajā laikā – celtniecības putekļu sūcējs. Tie ir īpaši jaudīgi un ietilpīgi, tāpēc spēj tikt galā arī ar rupjiem materiāliem, kas var rasties, piemēram, pēc betona apstrādes vai urbšanas. Tāpat celtniecības putekļu sūcēji spēj droši savākt veselībai bīstamas vielas. Šīs ir ierīces, kuru efektīvo uzkopšanu novērtēsiet ne tikai pēc remontdarbu pabeigšanas, bet arī to starpposmos.

Pelnu sūcējs – kamīnu, granulu apkures sistēmu un grilu tīrīšanai

Tā kā ziema ir tas laiks, kad mājokļos, kuros ir kamīns vai granulu apkures sistēma, šīs lietas tiek aktīvi izmantotas, svarīgi parūpēties par to tīrību. Kärcher pelnu sūcējs palīdzēs viegli un rūpīgi savākt pelnus, ļaujot izvairīties no tieša kontakta ar tiem. Pelnu sūcējam ir liela un ilgstoši noturīga sūkšanas jauda, tāpēc tas spēj savākt pat lielu daudzumu gružu. Ierīces ir īpaši izturīgas un parocīgas. Tās ir pieejamas arī darbināmas ar akumulatoru, kas ļauj pavisam ērti pārvietoties un atbrīvoties no pelniem, kā arī citiem netīrumiem mājā un tās apkārtnē.

Tāpat pelnu sūcējs ir lielisks palīgs vasaras sezonā, kad aktīvi tiek izmantots grils. Tas ir aprīkots ar filtru sistēmu, kas sastāv no metāla rupjo netīrumu filtra un ugunsizturīgo plakano kroku filtra, kurus pēc izmantošanas ir viegli noņemt, neļaujot pelniem un putekļiem izbirt laukā. Turklāt, Kärcher pelnu sūcējam ir iespējams pievienot uzgali grīdas tīrīšanai, kas to padara par universālu sauso netīrumu putekļu sūcēju.

Pelnu sūcēja sakopšana ir pavisam ātra un vienkārša. Konteineri iespējams ērti un droši iztukšot, pateicoties parocīgajam rokturim. Tāpat pelnu sūcējam ir vienkārša filtru nomaiņa, kas arī pašas ierīces apkopi padara gaužām ērtu un drošu.
Kāpēc izvēlēties Kärcher uzkopšanas ierīces?

Kärcher ir viens no tirgus līderiem, kas piedāvā gan profesionālus celtniecības putekļus sūcējus, kas noder arī saimnieciskiem nolūkiem, gan citas ikdienas uzkopšanā noderīgas un neatsveramas uzkopšanas iekārtas. Ar Kärcher iekārtām ir iespējams ātri un efektīvi uzkopt jebkuru telpu un objektu, un iegūt sakoptu apkārtējo vidi. Ierīces ir pieejamas dažādās komplektācijās, ar atšķirīgu, jaudu un tilpumu, tādēļ ikvienam ir iespēja atrast savām vajadzībām piemērotāko risinājumu.

Vairāk par Kärcher tīrīšanas iekārtām varat uzzināt mājaslapā kaercher.com.