Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:15, Did:0, useCase: 3


Kad saimnieciskās darbības veicējiem ir nepieciešama pārkreditācija?

Redakcija
Redakcija

Saimnieciskās darbības veicēji savu mērķu un ideju īstenošanai nereti izmanto aizdevumu sniegtās priekšrocības, noslēdzot pat vairākus kredītlīgumus. Taču, lai arī kredīts sniedz iespēju iegūt nepieciešamos naudas līdzekļus savu ideju īstenošanai, tas nozīmē arī regulāru aizdevuma atmaksu, kas ik mēnesi var prasīt diezgan daudz finanšu resursu un laika. Tādēļ pastāv vairāki gadījumi, kad labākais risinājums ir kredītu apvienošana jeb pārkreditācija. Tā sniedz iespēju apvienot vairākus kredītus vienā maksājumā. Vairāk par to, kādos gadījumos saimnieciskās darbības veicējiem ir nepieciešams izmantot pārkreditācijas priekšrocības, lasiet tālāk rakstā.

Nepieciešams optimizēt ikmēneša izdevumus

Inflācijas dēļ arvien vairāk patērētāju, tai skaitā, saimnieciskās darbības veicēju meklē risinājumus, kas sniedz iespēju optimizēt savus izdevumus. Kredītsaistību segšanai nepieciešamie finanšu līdzekļi ir viena no pozīcijām, kas var palīdzēt samazināt kopējo ikmēneša izdevumu apjomu. Tā kā aizdevumu segšanai ik mēnesi tiek novirzīta ievērojama naudas summa, jo īpaši tad, ja noformētas vairākas kredītsaistības, pārkreditācija ir lielisks veids, kā tās samazināt. Ar kredītu apvienošanas palīdzību vairāku esošo kredītlīgumu vietā iespējams noformēt jaunu aizdevumu, tādējādi iegūstot iespējami izdevīgākus kredīta atmaksas nosacījumus un samazinot kopējos ikmēneša izdevumus.

Noslēgts viens vai vairāki neizdevīgi kredītlīgumi

Tā kā kredītu apvienošanas galvenais pamatprincips ir esošo kredītsaistību noslēgšana ar jauna aizdevuma palīdzību, tā ir lielisks risinājums gadījumos, kad noformēts viens vai vairāki neizdevīgi kredītlīgumi. Kredītu piedāvājumi laika gaitā var atšķirties, proti, ja pirms ilgāka laika noslēgto kredītsaistību nosacījumi šķita pieņemami, tad tagad jau tie var būt gluži neizdevīgi. Šādos gadījumos ir vērts izmantot kredītu apvienošanas sniegtās priekšrocības. Pārkreditācija ļauj iegūt iespējami izdevīgākus kredīta atmaksas nosacījumus, termiņu un arī zemāku procentu likmi.

Kredītsaistību pildīšana aizņem daudz laika

Gadījumos, kad noformētas vairākas kredītsaistības, nepieciešams veltīt diezgan daudz laika to uzraudzīšanai, atbildīgai aizdevumu atmaksai, kā arī nepieciešamības gadījumā saziņai ar kredītu aizdevējiem. Taču, ja aktīvs ir tikai viens kredītlīgums, šim procesam nepieciešams veltīt daudz mazāk laika, līdz ar to saimnieciskās darbības veicēji var pievērsties citām biznesam svarīgām aktivitātēm. Pārkreditācija ir lielisks risinājums, kas sniedz iespēju ietaupīt laiku, kas tiek atvēlēts kredītsaistību pildīšanai, jo tā nozīmē esošo kredītlīgumu aizstāšanu ar vienu jaunu aizdevumu.

Minētajos gadījumos pārkreditācija var būt teicams risinājums, lai ietaupītu finanšu līdzekļus un laiku, kas teju ikvienā biznesā ir vieni no galvenajiem resursiem, tādēļ pavisam noteikti ir vērts izmantot priekšrocības, ko sniedz kredītu apvienošana. Protams, piesakoties kredītu apvienošanai, būtiski ņemt vērā savas iespējas atmaksāt aizdevumu arī pēc pārkreditācijas.

Ja arī jūs vēlaties izmantot ieguvumus, ko sniedz kredītu apvienošana, noderīgs būs Aizdevums.lv finanšu pakalpojums – pārkreditācija. Saimnieciskās darbības veicējiem tā sniedz iespēju apvienot gan naudas, gan auto kredītus līdz pat 15 000 EUR.