Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


#2 Lielā astroloģiskā prognoze. 12 dvēseļu ceļojums 2023

Redakcija
Redakcija

#2 Lielā astroloģiskā prognoze. 12 dvēseļu ceļojums 2023
Foto: Ilze Reiha


Pirmajā prognozes daļā , runājot par kopējo enerģētiku gada laikā, jau nedaudz pieskārāmies atsevišķu zodiaka zīmju gada foniņam. Turpināsim ar tuvākā gada prognozēm katrai zodiaka zīmei. Centīšos, kā vienmēr savā nākotnes vīzijās, sagrupēt katru zodiaka zīmi trīs vienādās daļās, kuras sauksim par trīs dekādēm.

. Iedomājaties, ka zodiaka zīmes nosaukumi ir kā mums pierasto mēnešu nosaukumi: janvāris, februāris u.t.t.., tikai šoreiz mūsu mēneši sauksies: Auns, Vērsis, Dvīņi u.t.t.. Parasti gads sākas 1. janvāri, bet astroloģiskais gads sāksies tikai 21. martā. Zodiaka zīmes sākums(mūsu pieņemtā mēneša, piemēram, Auna mēneša sākums) ir ap 20./22.datumu-kā nu kuru mēnesi Saulīte ieslīd attiecīgajā zodiaka zīmē, bet zodiaka zīmes beigas ir ap nākošā kalendārā mēneša 20./22. Tātad, ja jūs esat dzimuši datumos, kas sakrīt ar zodiaka zīmes sākuma posmu-pirmajām desmit dienām, būsiet 1. dekādes bērni, ja vidusposmā- 2. dekādes pavalstnieki. Ja esat dzimuši zodiaka zīmes pēdējās desmit dienās-jūsu mājvieta ir zodiaka zīmes 3. dekāde. Šāds sadalījums paredz pēc iespējas precīzākas jūsu zodiaka zīmes prognozes.
Kā jau vienmēr, atgādinu, ka tikai un vienīgi individuāli gatavotās prognozes pie astrologa , kur tiek izmantoti jūsu personīgie dzimšanas dati: datums, mēnesis, laiks un vieta- var precīzi(precīzāk) noraksturot tuvākā gada aktuālākās tēmas un kopējo gada enerģētiku.

Jauku jums šo puslīdz personīgo ceļojumu cauri nākamā gada dzīves takām, ceļiem, labirintiem, rožu lejām un nātru pļavām! 

Auns.

Veiksme no sirds palīdz tiem, kam piemīt veselais saprāts.
/Eiripīds

1.dek. 21.03.- 31.03.
2.dek. 31.03.-10.04.
3.dek. 10.04.-20.04.

Esiet modri! Nenoguliet savu veiksmes laiku! Veiksmes planēta Jupiters ātriem soļiem šķērsos jūsu pārvaldīto teritoriju, dāvādama labu iespēju. Var jau būt , ka pagājušā gadā iesāktie projekti tikai šī gada sākumā nesīs cerētos augļus-viss iespējams! Katrā ziņā-jārīkojas tagad, jo veiksmes planēta Auna zīmē atgriezīsies tikai pēc 12 gadiem. Par cik finansu un īpašuma jautājumus labāk šķetināt gada pirmajā pusē-līdz augustam-ieskaitot, tad vienkārši-dariet! Būtu labi visu būtisko padarīt līdz aprīļa vidum. Pats gada sākums , īpaši 3.dek. dzimušajiem ,var būt tāds kā piņķerīgs, bet ap janvāra nogali lietas ies no rokas. 2. dek. Auniem dzīve var piespēlēt duālas situācijas- divi darbi, divas mājvietas, divi partneri. Iespēja atslēgt savas Laimes zemes durvis-galvenais-tās pamanīt. Lai tās pamanītu-jāspēj saprast norādes: zīmes, simbolus, skaņas, cilvēkus. Informācija nenāks tieši, bet apslēptā formā. Gada sākumā arī karmiskā Lilita var izstrādāt kādu savu „triku”-izbiedējot parasti drošsirdīgos un izturīgos 3.dek. Aunus. Izvērtējiet visu ar skaidru prātu, neļaujaties provokācijai, kārdinājumam un panikai. 3.dek. Auniem var būt grūtāk ko mainīt. Jāļaujas Likteņa griežiem. Var būt grūtības kredītu, banku , mantojuma lietās. Arī veselība var pastreikot.

Februāris un marts kopumā var būt veiksmīgi mēneši, kas nesīs patīkamas sajūtas, prieku, mīlestību. Jūlija nogale-septembris –labvēlīgs laiks partnerības tēmā, mīlestībā. Tas varētu atbilst teicienam- veca mīlestība nerūs. Maija otrajā pusē-jūnijā enerģija un dzīves dinamika kopumā pieaugs. Labs laiks auto, moto un citas tehnikas iegādei . Kopumā karmiskie spēki pret Auniem visa gada laikā būs labvēlīgi- iepriekšējos gados „samudžinātie” mezgli pamazām raisīsies. Šis varētu būt Jūsu gads.

Vērsis.

„Veiksme seko lielam cilvēkam.”
/ Napoleons

1.dek. 20.04.- 30.04.
2.dek. 30.04.-10.05.
3.dek. 10.05.-21.05.

Kas lēni nāk, tas labi nāk! Tā varētu raksturot jūsu zodiaka zīmes tuvākos pāris gadus. Vēršu iemīļotā tēma-nauda, īpašumi būs rokas stiepiena attālumā. Visiem zināms, ka darbs ir galvenā Vēršu vērtība, tomēr šoreiz palīgos var nākt arī Fortūna. Reizi 12 gados Jupiters atgriežas Vērša zīmē, lai dāvātu jums papildus iespēju-izmantojiet to! Vairojiet to, ko vēlaties vairot! Sākot ar maija vidu , veiksmes planēta atradīsies Vērša zīmes 1. un 2. dek., līdz ar ko tieši Vērša zīmes pirmajā pusē dzimušie Jupitera labvēlību varētu sajust pirmie. Līdz septembra sākumam naudas un veiksmes enerģija plūdīs brīvi, tāpēc cenšaties izmantot savu iespēju. No septembra līdz nākamā gada sākumam, naudas plūsma var „nobremzēties”, darījumi var tikt „iesaldēti”. Varbūt pie kāda projekta nāksies vēl papildus piestrādāt vai uz kādu finansiāli labu risinājumu nogaidīt. 2024. gada sākumā enerģija mainīsies un „ lietas aizies”. Karmiskie mezgli būs raisījušies. Ja nu vienīgi 1.dek. Vēršiem varētu būt kāds nopietnāks uzdevums risināms. Dinamisks –jaunumu un ideju piesātināts gads varētu būt 3.dek. Vēršiem.

Aprīļa otrajā un maija pirmajā pusē-aptumsumu laika posmā, 1.un 2.dek. Vēršiem vajadzētu būt vērīgiem- pavasarī var aizsākties kāds 19 gadu cikls. Ko sēsiet, to pļausiet vēlākos gados. No jūlija nogales līdz pat septembrim-attiecībās, mīlestībā sajūtas var būt maldīgas, sirds nemierīga. Kārdinājumiem labāk sacīt „nē”. Attiecību lauciņā jūsu „pavasaris” varētu būt rudenī-oktobri, novembrī. Tas būs labs laiks arī radošo talantu paušanai.

Visa gada laikā kārdinātāja un falšās enerģijas paudēja Lilita , var mēģināt jūsu virzienā raidīt kādu tumšāku mākoni, kas var izpausties gan kā fiziska, gan psiholoģiska rakstura problemātika. Lilitai patīk, ja cilvēks ļaujas bailēm, satraukumam. Saglabājiet mieru- melnais mākonis pāries kā nebijis un saulīte uzspīdēs. Gada pirmajā pusē tās ietekmi var sajust 1., gada vidū 2. un nogalē 3. dekādes Vērsīši. Jūlijā un augustā veiksmīgs laiks darba lietās. Citi baudīs vasaru-jūs strādāsiet un viss ies no rokas. Dariet , ko variet-enerģijas būs gana daudz. Vasarā arī auto, moto vai citas tehnikas, darba instrumentu iegādei būs labvēlīgs laiks.

Ja spēsiet atsijāt pelavas no graudiem, 2023.gadam vajadzētu būt pat ļoti labvēlīgam

Dvīņi.

„Pasaule, kādu mēs to esam radījuši, ir mūsu domāšanas process. To nevar mainīt, nemainot mūsu domāšanu. „
/ Alberts Einšteins

1.dek. . 21.05.-31.05.
2.dek. 31.05.-11.06.
3.dek. 11.06.-21.06.

Sākot ar 2022. gada augustu Dvīņu zīmē ir „iesprūdusi” parasti aktīvā un darbīgā planēta Marss, kas dažus no jums joprojām vēl var mēģināt „turēt” kādā dzīves jomā, tēmā un neļaut brīvi darboties vai realizēt savus nodomus. Visticamāk, ka līdz janvāra nogalei vēl būtu jāpaciešas. Ar februāri enerģija sāks plūst daudz brīvāk un dzīves dinamika pieaugs. Vēl nedaudz pacietības. Acīmredzot vairāk bijis jāpiestrādā pie kādas tēmas, jāiet dziļumā, vai jāpievēršas kādām garīgām praksēm. Nākamais gads varētu būt labvēlīgs arī reālai dzīves kustībai, dinamikai.
Pirmajā dekādē dzimušie Dvīni var sajust arī planētas Saturna mācību stundas, ierobežojumu laiku. Iespējams, ka jums kaut kas jāzaudē, no kaut kā jāatsakās, jābūt pacietīgiem un izturīgiem.

3.dek. Dvīņiem vēl var būt tāds kā neziņas laiks, apjukums, neziņa, šaubas, nesaprotamas, mainīgas izjūtas veselībā. Finansiāla stabilitāte Dvīņiem pieaugs. Pamazām, bet tomēr. Jūs savu veiksmes planētu Jupiteru sagaidīsiet jau 2024. gada maijā-jūnijā. Tad varēsiet tā labi „atsperties”. Darba un auto lietās viss ies no rokas oktobrī, novembrī. Tad variet plānot arī tādu dinamiskāku dzīves periodu, iegadāties spēkratus. Mīlestībā, attiecību lauciņā un radošo talantu izpausmēs labvēlīgs būs aprīlis, maijs un novembris. Pamazām variet plānot arī globālas dzīves pārmaiņas. 1.dek. Dvīņiem lielo pārmaiņu laiks jau ir klāt-kāds var mainīt dzīvesvietu, kāds darba vietu, kāds var aizceļot uz citu valsti. Jo globālākas pārmaiņas iecerētas, jo vieglāk enerģija plūdīs tās realizējot.
Veselība, pašsajūta visa gada laikā var pieklibot . Īpaši 1. dek. dzimušajiem jābūt vērīgiem pret sevi, lai nerastos nopietnāks veselības problēmas.

Veiksmīgs var izrādīties aprīlis-planēta Venēra šķērsos jūsu zīmi, dāvādama jaukus brīžus mīlestībā. Arī jūsu radošās spējas tiks novērtētas jūs pamanīs. Atzinība neies secen. Tuvojoties siltajam gadalaikam- jūs atplauksiet! Enerģija un optimisms vairosies. Saule, gaisma, vējš, siltums, vasara- Dvīņu sabiedrotie.

Vēzis.

Nejaukt sevi un savas sajūtas. Bet, kā gan to izdarīt?
/ Čorans

1.dek. . 21.06.-31.06.
2.dek. 31.06.-11.07.
3.dek. 11.07.-21.07.

Iespējams , ka pagājušā gada laikā nācās izbrist cauri dažādu sajūtu gammai, jo tumsas valdniece Lilita , visa gada laikā šķērsoja jūsu zīmes teritoriju. No psiholoģiska līdz fiziskam pagurumam, no baiļu sajūtas līdz nomāktībai. Varēja būt visādi. Tomēr viss atrisinājās jums labvēlīgi, vai ne? Tā jau domāju-Lilita tikai biedē! Viss ir jauki! Esat sveiki un veseli. Varbūt tikai 3. Dek. Vēži gada sākumā vēl var izjust Lilitas „spēlītes”. Gadam ieskrienoties, arī Vēžu zīmes kopējā enerģētika uzlabosies. Visa gada laikā nopietnu problēmu nevajadzētu būt. Ja nu vienīgi –atkal jāmin 3. Dek. Vēži, var sastapties ar Plūtona opozīcijas ietekmi, kas var apgrūtināt gan fizisku atlabšanu, gan psiholoģiski labas sajūtas atgūšanu. Varbūt vēlaties ko globāli mainīt, tomēr tas nav un nebūs tik vienkārši. Iespējams, ka ar mantojuma kārtošanu saistītie notikumi rada problēmas. Finansu tēmas grūtāk var raisīties gada pirmajā pusē , bet viss ātri atrisināsies. Jupiters – finansu un veiksmes valdnieks, pret jums būs labvēlīgs . Gada sākums 3.dek. Vēžus var atgriezt pie kāda neatrisināta jautājuma, tēmas, darba, kas jāpaturpina arī šobrīd. Ja dzīvē cenšaties savienot divas dažādas tēmas, labāk pievērsties vienai-tā sasniegsiet vēlamo mērķi ātrāk. Arī kvalitāte būs labāka, ja orientēsieties uz vienu mērķi. Sākot no jūlija vidus, pakāpeniskā secībā: 3., 2., 1. dek., varētu sākt raisīt kādus sarežģītākus dzīves uzdevumus. Ap vasaras vidu dzīves mezglus varētu sākt raisīt 3. dek. dzimušie, bet 2.,3. dek. Vēži ar dzīves uzdevumu risināšanu vairāk var sastapsiet 2024.gada laikā.

Venēru-atpūtas un baudas pavēlnieci sagaidīsiet maijā, jūnijā. Vasara ir jūsu laiks-izbaudiet to! Atvaļinājumu noteikti plānojiet vasarā. Gada nogalē kaut kāda Vēžu stilā veikta atpakaļgaita „jāieslēdz” būs 1. dek. dzimušajiem Vēžiem. Jūs gada nogalē variet pabeigt reiz iesākto vai atgriezties pie kāda nepabeigta darba vai projekta. Šobrīd var būt sajūta, ka kaut kas it kā „iet uz riņķi”. Enerģija nedaudz „ iesprūdusi”. Dzīve dinamiskāka varētu kļūt ar februāri, martu. Arī turpmākie mēneši gada laikā būs darbīgi. Daudz darba un enerģijas būs pavasarī-aprīlī, maijā. Tas palīdzēs dārza darbos, kur varēsiet realizēt ziemas mēnešos ieplānoto. Kopējā gada enerģētika atbilst jūsu simbolam-diviem enerģijas virpuļiem , kas simbolizē in un jan. Mieru, kas periodiski mijas ar aktivitāti.

Lauva.

Šajā pasaulē mūs bagātus dara nevis tas, ko mēs saņemam, bet gan tas, ko mēs atdodam....
/Bīčers

1.dek. . 21.07.-2.08.
2.dek. 02.08.-12.08.
3.dek. 12.87.-23.08.

Gada sākums, tā pirmie četri mēneši ir jūsu iespēju laiks! Tā teikt- ķeriet veiksmi aiz astes! Naudas un īpašuma lietas ņemiet savās rokās- viss izdosies! Jo vairāk tāpēc, ka jau otra gada puse un 2024. gads , varētu likt būt ekonomiskākiem un taupīgākiem. Ja šogad izdodas labi nopelnīt, neļaujieties mirkļa vājumam un iegribām- esiet tālredzīgi. Es Gribu ir jāsalāgo vai Man Vajag. Labā ziņa ir tā, ka nopietnās ligas, vainas, kaites un sliktās pašsajūtas attālinās. Veselība būs laba, bet pašsajūta var būt mānīga. Lilita- kārdinātāja un falšu sajūtu sūtītāja , tuvākā gada laikā lēni slīdēs pāri Lauvas zīmei. Gada sākumā tās „nedarbus” var sajust 1.dek. Lauvas, pavasarī un vasaras sākumā 2.dek. un gada nogalē 3. dek. Lauviņas. Lilita sevi var demonstrēt kā „melns mākonis” kādā dzīves periodā gada laikā, raidot nomāktības, psiholoģiskās krīzes vai baiļu sajūtas, kā arī „darboties” kā kārdinājums, no kura grūti atturēties. Tāpēc iesaku būt vērīgiem un „nenobaidīties” no šīm Lilitas spēlītēm, bet saglabāt skaidru prātu un veselīgu dzīves uztveri kopumā, jo satraukumam reāla pamata nav un nebūs .

3.dekādē dzimušās Lauvas var sajust iekšēju spriedzi, satraukumu, nemieru, bezmiega periodus. Var būt sajūta, ka zvana kāds iekšējs vibrozvans. 1. dek. Lauviņām, sākot ar augustu, kādu laiku varētu būt risināmi nopietnāki dzīves uzdevumi. Darba lietās aktīvs gada posms sāksies maijā, jūnijā un labi darba lietas raisīsies arī decembrī. Ja ir doma savest kārtībā auto, moto vai kādas citas tehniskas „lietas”, dariet to maijā, jūnija vai decembrī. Viss ies no rokas. Var savienot dzīvē divas dažādas tēmas-darboties divās jomās, kas savstarpēji nav saistītas. 1. dek. Lauviņām janvāra nogale, februāris, marts var „ieslēgt” kādu dīvaināku- grūtāk izprotamu sajūtu gammu dzīvē kopumā. Varētu būt vēlme pēc lielākam pārmaiņām, kuras grūtāk realizēt. Var arī aktualizēties ar veselību saistītie jautājumi. Jūlijā, augustā, septembrī-mīlestības un radošā planēta Venēra , atradīsies Lauvas valdījumā. Kaut ko šī baudu un skaistuma Dieviete vēlēsies jums pasacīt! Esiet vērīgi! Izmantojiet šo laiku sev par labu: esiet radoši, mīliet un baudiet- augusts ir jūsu laiks!

Jaunava.

„Ja riekstu nekodīsi, tad kodolu nedabūsi”
/Latviešu sakāmvārds

1.dek. . 23.08.-2.09.
2.dek. 02.09.-13.09.
3.dek. 13.09.-23.09.

Ar vienu roku dos, ar otru roku ņems-aptuveni šāda varētu būt kopējā gada enerģētika. Labā ziņa- finanšu, veiksmes un īpašuma planēta Jupiters, sākot ar maiju atradīsies jums labvēlīgā Vērša zīmē, tāpēc tuvākā gada laikā materiālā labklājība vairosies un stabilizēsies. Šajā sakarā veiksmīgs gads varētu būt 1. un 2. dekādē dzimušajām Jaunavām. 3.dek. dzimušajiem jāpaciešas līdz 2024. gadam, kad labklājība vairosies Jaunavām, kas pasaulē nākušas septembra otrajā pusē. Tātad-variet pirkt un pārdot, ieguldīt, piesaistīt papildus līdzekļus. Var izdoties kāda lielāka projekta īstenošana. Gada pirmā puse-līdz septembra sākumam, būs labvēlīgāka finanšu darījumiem. Sarežģītāku enerģētiku sāks veidot ierobežojumu nesošā planēta Saturns, kas aptuveni 2,5 gadus atradīsies Zivīs . Tas veidos opozīciju-saspringtu aspektu ar Jaunavas zīmi. Vairāk to varētu izjust 1. dek. Jaunavas. Sākot no marta, visa gada garumā var būt kādi grūtāk un ilgāk risināmi uzdevumi. Jāsaudzē veselība. Zobārsta apmeklējums būs īsti vietā. Jāseko mugurkaula un visas kaulu sistēmas veselības stāvoklim. Veselīgs dzīvesveids, atsacīšanās no kaitīgiem ieradumiem-tas patiks Saturnam. Pēdējā pusgada laikā darba lietas varētu būt „iesprūdušas”, sabremzējušās. Līdz ar februāri un pavasara atnākšanu, arī darba duna ņemsies spēkā. Vasara solās būt ļoti dinamiska, darbīga, aktīva. Jau pavasarī var būt sajūta, ka kāda spunde no dzīves pudeles izlidojusi laukā-enerģija plūdīs brīvi un labvēlīgi. Tikai atcerieties, ka „trakot” nevar! Jo planēta Saturns to tik vien gaidīs, lai jūs kaut kā apturētu. Dariet, bet ar apdomu un mierīgu, vēsu prātu. Steigai sakiet-nē!

3.dekādes Jaunavām joprojām labvēlīgs laiks lielākām pārmaiņām, darījumiem bankās, notariātos. Septembra nogalē dzimušajiem var būt arī tāds kā šaubu un neziņas, noslēpumains laika posms dzīvē kopumā. Jāseko uztura-ēdienu un dzērienu kvalitātei.

Mīlestībā, attiecību tēmā, radošo talantu spodrināšanā un realizēšanā labvēlīgs laiks oktobrī un novembrī. Šoreiz arī atvaļinājuma un atpūtas mēneši var būt tieši rudenī. Tā teikt-kad visi atpūšas, jūs strādājiet- kad citi darbos-jūs baudiet atpūtu!

Svari.

„Radīšana - tā ir tā nemirstības daļa, kas lemta mirstīgai būtnei. ... . Tas nozīmē, ka mīlestība ir...”
/ Platons

1.dek. . 23.09.-2.10.
2.dek. 02.10.-13.10.
3.dek. 13.10.-23.10.

Gada sākums 3.dek. dzimušajiem Svariem var izrādīties sarežģītāks. Gadiņam ieskrienoties enerģija mainīsies uz labo pusi un tas, kas satrauca gada sākumā, vairs nešķitīs tik ļoti aktuāls. Tomēr grūti var būt izlemt par labu lielākām pārmaiņām arī visa pārējā gada garumā.

Finanšu , īpašumu sakarā vēl var būt tāds spriedzes laiks. Maijā enerģētika pamainīsies, līdz ar ko arī naudas lietās situācija varētu iet uz labo pusi.

Sākot ar jūliju, visa gada garumā un vēl nedaudz Svariem nāksies raisīt kādus karmiskus mezglus, kas līdz šim atlikti kā nenozīmīgi. Diegu pa diegam, mezglu pa mezglam-no samudžināta „dzīves kamola” būs jātiek pie skaidrības. Šogad vairāk jāpiestrādā būs 3.dek. dzimušajiem, nākamajā gadā- 2.un 1. dek. Svariem. Visādi citādi pēdējais pusgads Svariem varēja būt gana darbīgs un tāds varētu būt arī turpmāk. Septembris-aktīvs laiks darba lietās, daudz izbraukumu, darba darīšanu. Enerģijas būs daudz. Gada nogalē-novembrī, decembrī, pie kāda jautājuma varētu būt jāatgriežas 1. dek. dzimušajiem Svariem. Februāris, marts būs labi mēneši , lai sabiedrisko pasākumu apmeklējumam, darījumiem, līgumu slēgšanai, jaunu kontaktu veidošanai. Aprīlis un maijs sniegs pacilātu noskaņojumu, vēlmi baudīt, mīlēt un radoši izpausties. Līdz ar silto laiku atplauksiet. Variet sevi palutināt ar ko sirdij un acīm, baudāmu, tīkamu. Sākot no jūlija nogales līdz septembra sākumam var aktualizēties attiecību jautājums. Aktuāla varētu būt izvēle- viens vai otrs, jā vai nē. Tomēr šajā laikā pieņemt lēmumu nebūtu īsti labi, labāk nogaidīt līdz septembrim, oktobrim, kad sajūtas pašas pateiks priekšā-kā un kam būs būt. Jums labvēlīgs, radošs , priekpilns laiks varētu būt novembris, kad dzimšanas gads būs apskrējis apkārt, sajutīsiet jaunu enerģijas pieplūdumu. Kopumā- Svariem kā jau Svariem- enerģija augšā, lejā. Sajūtas no priekpilnām emocijām sabiedrībā, līdz sagurumam un pabūšanai vienatnē ar sevi. Tas ir tik dabiski!

Skorpions.

„Iedams caur dzīvi, izdari pats sev pakalpojumu – palēnini tempu un atrodi laiku, lai redzētu.”
/ Mihaels Tomass

1.dek. . 23.10.-4.11.
2.dek. 4.11.-12.11.
3.dek. 12.11.-22.11.

Garlaicīgi jau laikam nav?! Piedzīvojumu nav trūcis un arī nākamā gada laikā varētu netrūkt. Kādi nu kuram- nopietnāki vai ne tik nopietni.

Sarežģījumu un grūtību nesējs Saturns pamazam „atlaiž”. Vēl nedaudz un varēsiet atvilkt elpu. Vēl tikai 3. dek. Skorpioniem gada sākums-līdz martam , var likt sevi manīt kā uzdevumu risināšanas laiku. Pārējā gada laikā kopējā enerģētika kļūs aizvien labāka. Spriedzes aspekts no pretējās zīmes-Vērša, arī var darīt tramīgus. 2. dek. dzimušie vairāk var izjust Urāna ietekmi, kas var radīt nemieru, uztraukumu , bezmiega periodus, ik pa laikam aktivizēt kādus negaidītus notikumus. Arī 1. dek. dzimušie Skorpioni , īpaši pirmajā gada pusē, var sajust kādas karmiskā Mēness mezgla raidītus signālus. Ja kādi nopietni uzdevumi līdz šim tikuši atlikti kā mazsvarīgi, tad šogad vajadzētu konkrētās tēmas šķetināt. Tas var nenākties viegli.

Jāteic, ka finanšu un īpašuma jautājumi tuvākā gada, pusotra laikā arī var radīt zināmu satraukumu. Jupiters-veiksmes un naudas pārvaldnieks atradīsies opozīcijā pret Skorpioniem, tāpēc uz vienkāršu risinājumu cerēt nevajadzētu-būs nedaudz jāpiepūlas.

Attiecību lauciņā, sirdslietās nozīmīgs , bet varbūt ne tika veiksmīgs laiks varētu būt no jūlija līdz septembrim. Mīlestības Dieviete Venēra šajā laikā var atgriezt bijušās jūtas, reiz mīlētos partnerus, atsaukt atmiņā jau reiz piedzīvoto. Nopietnus lēmumus partnerattiecību sakarā šajā laikā pieņemt nevajadzētu. Labākie mēneši mīlestības lauciņā būs februāris, maijs un decembris. Arī radošo ideju realizācijā izmantojiet tieši šo mēnešu labvēlīgo enerģētiku-baudiet, radiet un uzsmaidiet sev un dzīvei, palutiniet sevi.

Enerģija sāks plūst straujāk ar februāri, tāpēc pavasaris var būt dinamiskāks – vairāk darba, vairāk aktivitāšu kopumā. Sakustēsies tā enerģija, kas kādu laiku bijusi it kā iesprostota. Ja darāms , kas nozīmīgs, atlieciet to uz februāri, martu. Abos aptumsumu periodos-pavasarī: aprīlī, maijā un rudenī: oktobrī, enerģētika var nopietni ietekmēt arī Skorpionus. Pavērojiet, kas un kā notiek jūsu dzīvēs, iespējams , ka šā gadā notiekošais bijis kaut kā saistīts ar notikumiem jūsu dzīvēs pirms 19 gadiem.

Es teiktu, ka gada enerģētika kopumā neizskatās vienkārša, tomēr labvēlīgāka kā 2022. gadā.

Strēlnieks.

Pirms tiek sasniegts mērķis jebkurā darbības jomā cilvēki ilgi maldās tam apkārt pat neatskārstot, ka tas, iespējams, ir tepat blakus.
Helvēcijs

1.dek. . 22.11.-2.12.
2.dek. 2.12.-12.12.
3.dek. 12.12.-22.12.

Gada pirmajā pusē aktīvi dodieties uz mērķi! Finanšu un īpašuma planēta līdz pat maijam jums ir labvēlīga! Ja nu kas svarīgs ieplānots šajā gadā, tad labāk to paveikt līdz septembrim, kad veiksmes enerģija jums ir labvēlīga.
1.dek. Strēlniekiem gada sākums vel var būt gana aktīvs, tomēr jāņem vērā, ka no marta „kāds” var jūs arī bremzēt. Jāseko veselības stāvoklim, sajūtām-nešaujiet pār strīpai! Sākot ar martu, Strēlnieku zīmes sākumposmā dzimušajiem , pierastie ikdienas tempi būtu jāsamazina. Jārespektē Lielais Skolotājs-Saturns, kas ieejot Zivīs veidos pret Strēlnieku tādu kā asu bultu, kuras ietekme kā kāds nopietnāks ierobežojums(veselība vai kāda cita veida problēma)var būt vērojams, sajūtams visa gada laikā. Iespējams, ka kāds no jums jau savu aktivitātes „pogu” pagriezis vājākā režīma jau pagājušo vasaru, kad enerģijas devēja, planēta Marss „iekārtojās” uz ilgāku palikšanu tieši pretim jums-Dvīņu zīmē, veidojot tā saukto saspringto aspektu-opozīciju. Marsa cilpa drīz jau beigsies, vēl tikai Merkura cilpa var traucēt „ieskrieties” jaunā gada skrejceliņā. Zemajam startam variet gatavoties, tikai apzinieties savu reālo varēšanu-pārāk augtas latiņas šoreiz nevajadzētu likt. Uzsākt lietas labāk no februāra. Labs laiks , īpaši 3.dek. Strēlniekiem, varēt būt no maija, kad dzīves samezglojumi raisīsies paši no sevis. Karmas kundze pret jums būs gana labvēlīga. Diezgan vienkārši būs savienot divas pilnīgi dažādas tēmas, nodarbes. Kādam izdosies atslēgt savas Laimes zemes durvis. Kā izrādīsies, tās vienkārši nav tikušas pamanītas! Tātad, esiet vērīgi- kaut kas jums ļoti nozīmīgs ir kaut kur līdzās! Gandrīz kā pasakā par Sprīdīti.

3.dek. Strēlnieki var būt tādā kā šaubu un neziņas varā. Var piemeklēt nesaprotamas sajūtas veselībā.
Mīlestībā interesants laiks var būt no vasaras vidus līdz septembrim, kad dzīves rats var it kā atgriezties laikā un telpā. Var atkārtot kādu tīkamu ceļojumu, izklaidi-atgriežoties vietās, kur reiz jau ir būts.
Gada nogalē –decembrī var būt laiks, kad jāpabeidz reiz iesāktie darbi.

Tā teikt-jāsaliek punktiņi uz „i”, jāsavelk gada bilance.
Kopumā jāteic, ka šis gadiņš šķiet gana labvēlīgs, ja vien nepārvērtēsiet savas spējas un iespējas.

Mežāzis.

„Uzņēmīgs raksturs gandrīz vienmēr ir solīds nodrošinājums veiksmei, lai arī ko tas negatavotos uzsākt.”
/ Sent-Eiremons

1.dek. . 22.12.-1.01.
2.dek. 1.01.-11.01.
3.dek. 11.01.-21.01.

Gada pirmajā pusē-līdz pat maijam, kamēr finanšu un veiksmes valdnieks Jupiters atradīsies Auna zīmē, Mežāžu finanses var ātri kust-daudz tēriņu, kas var radīt nedrošības sajūtu, satraukumu. Tomēr viss būs labi. Veiksme, nauda, īpašumu tēma būs pat ļoti labvēlīga pret Mežāžiem visa gada garumā.

Jupitera atrašanās zemes stihijas zīmē-Vērsī, jums ir gana labvēlīga dažādiem finanšu darījumiem. Vairojiet to, kas jāvairo! Grūtāk varētu būt sevi ierobežot un atteikties no kaut kā. Gada sākumā kopējā enerģētika var būt nedaudz bremzējoša. Varbūt labāk padarīt kaut ko jau sen plānotu un nedaudz iesāktu, nekā ķerties pie jauniem darbiem. Sākot no februāra , enerģija pieaugs. Tad gan variet drošāk doties uz priekšu arī jaunus plānus īstenojot.
Svarīgākos biznesa plānus, darījumus varētu veikt līdz septembrim, kad enerģija plūdīs brīvāk. Gada otrā puse vairāk domāta jau esošo projektu attīstīšanai. Nopietnu dzīves problēmu un šķēršļu nemana. Esat izturīgi ļautiņi-par niekiem nečīkstiet. 3.dek. Mežāžiem laiks šķetināt kādus nopietnus dzīves samezglojumus, atlikt vairs nedrīkst. Kas jādara, jādara. Pie diviem darbiem vienlaicīgi labāk neķerties- visu pēc kārtas.

3.dek. Mežāžiem vēl jāsadzīvo ar planētas Plūtona klātbūtni, kas var likt pievērt uzmanību gan veselībai, gan mantojuma jautājumu sakārtošanai, gan likt ieviest dzīvē globālākas pārmaiņas. Jums šogad tāds kā transformācijas-iekšējas un ārējas revolūcijas laiks.

Mīlestībā, attiecību lauciņā un radošo talantu pilnveidošanā labākie gada mēneši būs februārī, martā un oktobrī. Šajā laikā var plānot atpūtas, izklaides pasākumus un laicīgi rezervēt atvaļinājumu. Auto, moto un citas tehnikas iegādei, aktīvākam darba posmam un tālākiem braucieniem, labāks laiks būs augustā un pašā gada nogalē vai nākamā gada sākumā.
Kopumā gribētu teikt-karogs jums rokās! Visam vajadzētu izdoties.

Ūdensvīrs.

„Bij vēlme mainīt pasauli, mainīt, lai kā dienā būtu pat naktī gaišs. Un kurš gan cits to paveikt spēs, ja ne es.”
/Camila

1.dek. . 21.01.-30.01.
2.dek. 30.01.-09.02.
3.dek. 09.02.-19.02.

Būsiet gadsimta notikuma liecinieki! Pirmie Plūtona ienākšanu savā zīmē sajutīs, protams, Ūdensvīra zīmes sākumā dzimušie. Plūtons ir pārmaiņu nesējs, pie tam nopietnu un nozīmīgu pārmaiņu ierosinātājs. Tāpēc visiem Ūdensvīriem vairāku gadu garumā, katram savā reizē un laikā ir jābūt gataviem uz transformāciju. Skan nopietni. Un tā tam būs būt. Jo paši būsiet atvērtāki pārmaiņām-mainīsieties paši, mainīsiet savu domāšanu, attieksmi, jo labvēlīgāks būs jūsu Plūtona savienojums ar Sauli . Martā, aprīlī, maijā un jūnijā savām sajūtām var sekot tie, kas dzimuši 20.-22. janvārī. Pirmie vēstījumi varētu būt jūtami. Jāsaudzē veselība, jāspēj no kaut kā atteikties, kādam jāsāk kārtot ar mantojumu saistītie dokumenti, jāapmeklē notārs. Kādu sāks saistīt vēsture, pagātne, medicīna, Taro, dziedniecība. 3. dek. Ūdensvīri vēl varētu sajust Saturna ietekmi-kādus ierobežojumus, bremzējošo enerģiju, tomēr tuvākajā laikā jau nāks labs risinājums un grūtības paliks pagātnē. 2. un 1. dek. Ūdensvīriem būs jāraisa arī kādi dzīvē izveidojušies samezglojumi, kuru risinājums ticis kādu iemeslu dēļ atlikts.

Būs laiks izvilkt no šūflādes sapiņķerējušos dzīves mudžeklīšus un pacietīgi pie tiem jāpiestrādā.
Finanšu valdnieks Jupiters būs Vērša zīmē, tāpēc pret Ūdensvīru būs ne tik draudzīgs visa gada garumā. Ekonomijai būs jābūt ekonomiskai. Vairāk izdevumu kā ienākumu. Satraukums par stabilitāti. Toties nākotnes perspektīva ir laba, jo 2024. gadā finanšu iespējas būs lieliskas. Tāpēc pārāk nesatraucieties-viss atrisināsies jums par labu. Ja esat iecerējuši veikt kādu ieguldījumu, vai realizēt kādu nodomu, labāk jaunu ideju realizāciju pietaupiet nākamajam gadam.

Pēdējā gada laikā varētu būt bijušas labas pārmaiņas darba sakarā. Enerģijas arī bijis gana daudz. Dinamiskāks mēnesis varētu būt arī nākamais septembris.Janvāris, aprīlis un novembris piemēroti radošo talantu izpausmei, kultūras pasākumu apmeklēšanai, skaistumkopšanas procedūru izmantošanai un attiecību harmonizēšanai. No jūlija beigām līdz septembrim, attiecību lauciņā var būt tāds ”revīzijas laiks”. Varētu būt attiecību atjaunošanas mēģinājumi, ilgas pēc reiz izjustām jūtam, mīlestības. Roka tā vien celsies uzrakstīt kādu sms vai nosūtīt kādu citu uzmanības apliecinājumu. Ja vien nav nopietnu nolūku, varbūt tomēr labāk atturēties un nogaidīt, kad Venēra būs jums labvēlīga, piemēram, līdz novembrim.

Kā noprotat, kopējā gada enerģētika Ūdensvīriem turpina būt piesātināta.

Zivis.

Pievērsiet uzmanību savai miesai, ja vēlaties, lai prāts strādātu pareizi.
/Dekarts

1.dek. . 19.02.-1.03.
2.dek. 01.03.-11.03.
3.dek. 11.03.-21.03.

Zivis būs sagaidījušas Lielo Skolotāju- planētu Saturnu. Tad nu katrs saņems pēc nopelniem un rindas kārtībā. Kā Salavecītis ar žagariņiem, tā Saturns mācīs paklausību, mērenību, disciplīnu, kārtību, kas –ak vai, Zivtiņām nemaz tik ļoti nepatīk. Pašķetinām laika lapas un padomājam, kā jutāmies pirms 29 gadiem? Varbūt varam savilkt kādas paralēles? Saturns ir Laika un Likteņa Dievība, tāpēc respektējams. Tam patiks, ja mācīsimies-apzināti uzņemdamies grūtības, no kaut kā atteiksimies, kaut ko samazināsim. Nu, ko-vēlēšu izturību sev un savām astro māsām un brāļiem! Galvenās rūpes par veselību -savējo un tuvinieku. Vecuma kaites var skart ne tikai gados vecākās Zivis -kauli, zobi, mugurkauls, ceļi...ai, ai. Esam stipri! Vismaz garā būsim jauni! Centīsimies! Sākot ar februāra nogali, martu „masētas” var tikt 1. dek. dzimušās Zivis. Nākamajā 2024.gadā vēl 1., 2.dek. un 3. dek. Zivis Saturna ietekmi vairāk sajutīs 2025. gadā.

Jau pagājušā gada laikā varēja sajust tādu kā kopējās enerģijas nosprostošanos. Februārī var būt sajūta, ka nu viss sāk kustēties raitāk. Tā tas arī būs. Ja ir kāda iecere, īstenojiet to no februāra līdz septembra sākumam, kad veiksmes enerģija plūdīs brīvi. Sākot ar maiju, labvēlīgs būs Jupiters-veiksmes, finanšu un īpašuma valdnieks. Tas atradīsies Vērša zīmē un būs dāsns-izmantojiet to! Statistika rāda, ka Zivtiņām veicas! Jauki-varam paraustīt Fortūnu aiz ūsām, kas zina...!? Arī darba lietās un biznesā ies no rokas. Klausiet savai intuīcijai, sajūtām-tās jūs nepievils.

3.dek. Zivīm var būt kāds šaubu un neziņas laiks, sajūtas mainīgas. Jūs ietekmēs planēta Neptūns.
Lilitas –melnā Mēness pretstāvi varētu sajust sākot ar oktobri un vēlāko mēnešu laikā. No okt.- dec. tumšāks mākonis var savilkties pār 1.dek. Zivtiņām. Galvenais saglabāt mieru, jo Lilitas „triki” nav tik traki kā sākumā šķiet. Mākoni drīz nomainīs spoža saulīte un atkal viss ieies savās sliedēs.

Labvēlīgie mēneši , kad „uzlādēt” baterijas ne tik vieglajam gadiņam būs februāris, maijs un decembris. Parasti gūstam prieku no iespējas palīdzēt citiem, tuvākajos gados laiks palīdzēt pašiem sev.