Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Numeroloģiskais raksturojums tiem, kas dzimuši 25., 16. un 7. datumos

Redakcija
Redakcija

Cilvēkam piemīt filozofisks prāts, attīstīts intelekts, spēcīgs raksturs, viņš ir neatkarīgs, individuālists, kas dzīvo tā, kā to aicina sirds. Cilvēks akli nepakļausies kāda cita padomiem, jo pilnībā uzticas savām iekšējām izjūtām un dzīvē galvenokārt paļaujas uz savām iedzimtajām dotībām. Tiecas pēc pašanalīzes un vientulības, kas palīdz optimāli atrisināt radušās problēmas. Pēc dabas ir materiālists, tāpēc rodas iespaids, ka cilvēks ir bagāts un dzīvo cepuri kuldams, lai gan patiesībā viņa materiālais stāvoklis reizēm var būt pavisam pieticīgs. Īpaši nepūloties taisīt naudu, tomēr spēj iegūt bagātību, pateicoties savam prātam un izgudrotāja spējām. Labāk un bagātāk cilvēks dzīvo sava mūža otrajā pusē. Pateicoties individualitātei un oriģinalitātei, cilvēks var kļūt populārs rakstnieks, dzejnieks, mākslinieks.

Cilvēks ir neparasts it visā - piemēram, 07. datumā dzimis rakstnieks savus panākumus droši vien gūs, pateicoties ideju svaigumam un spējai savas idejas izklāstīt oriģināli, tikai ar sev raksturīgu individualitāti.

Savus tuvākos mīl gandrīz tikai garīgi, lai gan patiesībā nav īpaši reliģiozs. Viņa reliģija – humānisms. Cilvēkam piemīt spēcīga intuīcija, ka aŗī spēja ātri sajūt citu cilvēku garastāvokli, kas dod lielas priekšrocības attiecībās. Dzīvē cilvēkam parasti notiek daudz un dažādu izmaiņu - piemēram, bieži maina mājas iekārtojumu, mīl ceļot. Neviens nekad nezina, kas ar šo cilvēku notiks rīt, un pārsteiguma elements padara viņu noslēpumainu.

Cilvēks ir ļoti nepastāvīgs un nemiera pilns, tādēļ vienmēr šaubās un agrīnajā savas dzīves periodā reti kādam pieķeras uz ilgāku laiku. Bieži vien dodas laulībā vairākas reizes, meklējot vajadzīgo cilvēku un drošības sajūtu. Pateicoties savam mainīgumam, cilvēks ir ļoti interesants un seksuāli uzbudina, jo nekad nevar zināt, ko viņš darīs nākamajā brīdī. Viņam ir liela seksuālā apetīte, taču savā rīcībā nav rupjš. Laiku pa laikam mīl mainīt partnerus. Tādas novirzes neietekmē pastāvīgos sakarus, tādēļ viņa dzīvesbiedram nevajadzētu pievērst uzmanību sīkajiem neuzticības gadījumiem, jo šie piedzīvojumi sievu (vīru) padara tikai interesantāku. Partnerī meklē garīgo kontaktu.

Cilvēkam piemīt daudz pievilcīgu īpašību, bet viņa galvenais trūkums ir tieksme uz izmaiņām, kas var novest līdz galējībām. Izmaiņas ir labas, bet jāattīsta sevī arī mīlestība uz pastāvību.

Uzturā biežāk jālieto: gurķi, sēnes, vīnogas, citrusaugu sulas, piens.

www.numerologi.lv