Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Numeroloģiskais raksturojums tiem, kas dzimuši 18., 27., 9. datumos

Redakcija
Redakcija

Cilvēkam piemīt stiprs gars, kas neliecas, sastopoties ar spēcīgu pretestību un šķēršļiem. Tāda noturība ļauj viņam iesākto novest līdz galam. Cilvēkam ir augstas prasības ne tikai pret sevi, bet arī pret apkārtējiem. Nemīl pakļauties un jūtas laimīgs, ja ir kāds, ko komandēt. Tomēr viņu ciena par spējām un spēcīgo raksturu.

Cilvēkam piemīt dabas dots vērīgums, iejūtīgi reaģē uz visiem dzīves notikumiem un prot izdarīt vajadzīgos secinājumus. Dzimis līderis, kas cenšas pārspēt citus visās darbības jomās. Cilvēks, kurš dominē un brīžiem nerēķinās ar citiem, tādēļ var iedzīvoties ienaidniekos. Reizēm ir īpaši laipns un cenšas ap sevi koncentrēt visu labāko, ko no dzīves var paņemt.

Dažreiz pats sev pārmet, ka nav izpildījis saistības, kuras uzņēmies, un tas viņu uz ilgu laiku izsit no līdzsvara. Viņam vajadzētu būt mierā ar to, kas ir, nesodīt sevi par sīkumiem un necensties satvert nesatveramo. Sastopoties ar neizglītotiem, tumšiem cilvēkiem vai tādiem, kuru dzīves stils krasi atšķiras no viņa paša stila, cilvēks reizēm kļūst neiecietīgs.

Savus panākumus gūst, pateicoties darba mīlestībai un neatlaidībai. Taču, kad panākumi gūti, cilvēks var „gulēt uz lauriem” un uzskatīt, ka ir pārāks par citiem.

Otrajā dzīves pusē viņam panākumu ir vairāk.

Cilvēks ir ļoti jūtīgs un seksuāls, taču savas vēlēšanās atklāti nespēj izteikt, jo uzskata to par aizvainojumu. Viņš ir līderis jebkurā jomā, izņemot seksu - šeit viņš jāvada tā, lai viņam liktos, ka nevis partneris viņam piekāpjas, bet viņš pats piekāpjas partnerim. Ar šo dīvainību jārēķinās. Tas ir dziļu emociju cilvēks, taču ne visai ātri iemīlas vai sadraudzējas ar kādu.

Dzīvē veicas, jo ir pietiekami gudrs un mācās ne tikai no savām, bet arī no citu kļūdām.

Attiecībās pret citiem cilvēkiem nepieciešama lielāka savaldība un iecietība, citādi var palikt bez draugiem. Ejot uz augšu pa dienesta kāpnēm, jāpacenšas nekāpt citiem uz galvas.

Vīrietim jāsargās no viltīgām sievietēm, jo tas var bēdīgi beigties.

Uzturā biežāk jālieto: ķiploki, ingvers un zaļie pipari.

www.numerologi.lv