Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Numeroloģiskais raksturojums tiem, kas dzimuši 26.,17. un 8. datumos

Redakcija
Redakcija

Cilvēkam ir nenoteikts raksturs, jo personība ir it kā sašķelta, turklāt abas puses atrodas viena otrai pretstatā. Tas, kura no pusēm dotajā brīdī ņems virsroku, atkarīgs no apstākļiem. Apkārtējie šādu cilvēku reti spēj pilnībā izprast, jo viņa darbība un rīcība, kas bija saprotama vakar, rīt var kļūt diametrāli pretēja. Šodien cilvēks brīnišķīgi strādā, bet rīt jau krīt slinkumā, vienu brīdi cilvēks ir mīlošs un rūpīgs, bet pēc mirkļa - nīdējs un cietsirdis. Cilvēks neprot precīzi izteikt savas jūtas, kaut patiesībā ir ļoti sirsnīgs.

Skaitlis astoņi sastāv no diviem apļiem – materiālā un garīgā.

Cilvēka uzdevums ir tos harmonizēt. Kaut arī šim cilvēkam pārsvarā piemīt piezemētākas intereses un dzīves jēga pārsvarā ir materiālo vērtību iegāde un krāšana, tomēr tādā pašā mērā vajadzētu attīstīt arī garīgās tieksmes. Savas dubultās personības un apkārtējo neizpratnes dēļ viņš var kļūt par vajāšanas upuri. Būdams ar dziļu raksturu, cilvēks šādu vajāšanu uzņem kā mocības un izmisumā var sadumpoties. Tas stāvokli pasliktina vēl vairāk, jo, neatradis vainīgo, kuru sodīt, cilvēks soda pats sevi. Viņa vārdi un darbība bieži vien tiek sagrozīti līdz pat bezjēdzībai.

Cilvēks ir spējīgs emocionāli dziļi pieķerties, pārsvarā ir uzticīgs, bet viņu pašu grūti izprast un ir sarežģīti mīlēt, jo nav zināms, kuru no savām noslēpumainajām pusēm viņš vienā vai otrā momentā parādīs. Bieži vien cilvēks savas jūtas izrāda ar kustībām, kuras citi ne vienmēr pareizi saprot. Cilvēks ir spējīgs upurēties, taču tie, kam viņš pieķeras, bieži vien sāk viņu ekspluatēt. Tas var atnest lielu nelaimi, jo mīļotajam viņš neko nespēj atteikt, rezultātā atdod vairāk, nekā pats saņem. Ar savu magnētisko personību cilvēks liekas ļoti pievilcīgs pretējam dzimumam. Viņam piemīt lielas seksuālās spējas un aktivitāte, taču ar partneri vairāk meklē garīgo saikni, tādēļ piemērotā partnera atrašana var ieilgt. Turklāt, reti kurš var ar viņu harmoniski sadzīvot. Partnerim vajadzētu būt dziļi saprotošam un spēt cienīt viņa individualitāti. Vienīgais piemērotākais partneris – tieši tāda paša rakstura cilvēks.

08. datumā dzimušais ir brīnišķīgs, taču viņam jāatceras, ka diezin vai viņu kādreiz pareizi sapratīs. Savu personīgo interešu vārdā viņam vajadzētu pārtraukt gaidīt atzinību no citiem, jo, to nesagaidījis, krīt galējībās. Viņam jāpacenšas iemācīties sevi vadīt un neļaut savu jūtu svārstam šūpoties no vienas malas uz otru. Savas spējas vajadzētu virzīt uz vienu kopējo mērķi, nevis sadrumstalot, kā nevajadzīgas emocijas. Ja cilvēks iemācīsies saņemt to, kas pie viņa nāk, un necīnīsies pret visu pasauli, viņš būs daudz laimīgāks un varēs savus mērķus sasniegt efektīvāk. Jāiemācās būt pacietīgam un stingri jālīdzsvaro noteiktība un neatlaidība.

Uzturā biežāk jālieto: spināti un jūras sāls.


www.numerologi.lv