Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:289, Did:0, useCase: 3


Horoskopi 2015. Numeroloģiskā prognoze nākošajam gadam

Redakcija
Redakcija

Saskaņā ar horoskopu prognozi 2015.gadā solās pierimt konflikti, nesaskaņas, domstarpības. Dzīvot kļūs mierīgāk, bet nākotne kļūs pārskatāmāka. Kazas gads solās būt labvēlīgs tiem, kuru dzīvesveids ir nesteidzīgs, līdzsvarots, rimts. Kāda gan ir 2015.gada prognoze raugoties no numeroloģijas viedokļa? Lai uzzinātu savu 2015.gada skaitli nepieciešams saskaitīt dzimšanas gadu, mēnesi un datumu un iegūto summu reducēt līdz viencipara skaitlim. Piemēram, jūsu dzimšanas gads ir 1985.gada 8.marts. Tad rīkojamies šādi: 8 (dzimšanas datums)+3 (marts, gada trešai mēnesis) + 1 + 9 + 8 +5 (dzimšanas gads) = 34 = 3+4=7. Tālāk saskaitām 2015(2+0+1+5=8) un pieskaitām to pie pirmā reducētā skaitļa 8+7=15, 1+5=6 – lūk, tagad esam ieguvuši personisko 2015.gada numeroloģisko gada skaitli. Tagad vari uzzināt 2015.gada prognozi atbilstoši numeroloģijai.

2015.gada skaitlis – 1

Kazas gads tiks aizvadīts ar devīzi: “Ņem no dzīves visu, ko vari gūt!”. Šis būs visnotaļ aktīvs un produktīvs laika periods. Bez svārstīšanās un liekām pārdomām vari nospraust jebkādus mērķus, ikviena iecere tiks realizēta, pie tam ar pozitīvu gala rezultātu. Ja arī sākotnēji idejas un ieceres šķitīs grūti realizējamas, nebīsties, numeroloģija un skaitļu maģija ir tavā pusē. Skaitļu mistērija 2015.gadā vēstī arī par jaunām attiecībām un romantisku mīlu. Šajā gadā īpaši paveiksies patstāvīgām personībām, kas pieradušas paļauties uz saviem spēkiem. Ja arī līdz šim esi radusi dzīvot izmantojot citu atbalstu, tad kas zin, varbūt der pamainīt dzīves paradumus, kļūt daudz enerģiskākai un sasniegt augstākas virsotnes. Katrā ziņā uz aklu veiksmi 2015.gadā paļauties nevajadzētu…

2015. gada skaitlis – 2

Šajā gadā vari gūt dažādus labumus no agrākajām darbībām. Tomēr nevajadzētu sēdēt rokas klēpī salikušai, jo arī 2015.gadā nāksies cītīgi strādāt. Jūsu pūles un uzcītība neapšaubāmi tiks novērtētas. Esi enerģiska un aktīva, tad arī Fortūna labvēlīgi smaidīs un apdāvinās ar dažādām iespējām. 2015.gads ir lielisks laika periods ģimenes pavarda stiprināšanai. Ja arī neesi vēl atradusi savu otro pusīti, tad neskumsti, šajā gadā būs paaugstināta varbūtība iegūt mīlestību un laimi.

2015. gada skaitlis – 3

Pievērs uzmanību sev. Vai pārlieku daudz laika un enerģijas neupurē darbam, naudas pelnīšanai? Kazas gads solās būt intensīvs ar sociālajiem kontaktiem. Nenoslēdzies sevī, atveries līdzcilvēkiem un iegūsti jaunus draugus. Jaunie kontakti noderēs arī darba jautājumu risināšanā. Daži no sociālajiem kontaktiem var būtiski ietekmēt karjeru un uzlabot materiālās labklājības līmeni. 2015.gads būs lielisks laiks radošām aktivitātēm un kreatīvu ideju attīstīšanai. Apgūstiet jaunas iemaņas, tās var noderēt jau tuvākā nākotnē.

2015.gada skaitlis – 4

2015.gads solās būt samērā neprognozējams. Fortūna var dāvāt gan patīkamus pārsteigumus, gan nelielas grūtībiņas, kas būs jāpārvar. Nebīsties, sarežģījumus pārvarēsi bez sarežģījumiem. Esi mērķtiecīga un neatlaidīga savā darbībā. Izrādot šīs rakstura iezīmes gada sākumā, vēlāk varēsi priecāties par patīkamiem pārsteigumiem, ko dāvās Fortūna. Arī mīlas piedzīvojumiem 2015.gads solās būt visnotaļ labvēlīgs. Nāksies izsvērt vai vēlies vieglu flirtu, vai nopietnas attiecības. Pretējā gadījumā attiecības var beigties ar čiku vien…

2015.gada skaitlis – 5

Šis būs negaidītu notikumu un interesantu tikšanos laika periods. Tev būs iespēja apkārtējiem parādīt savu radošo potenciālu un pārsteigt ar kreatīvām idejām. Enerģiski darbosies un gūsi labus ienākumus. Arī mīlas frontē iespējami patīkami momenti. Galvenais, ko vajag atminēties – ievēro mērenību, savādāk tuvāk gada beigām vari zaudēt spēkus un enerģiju, bet notikumi pavisam negaidīti var sākt attīstīties tev nelabvēlīgā virzienā. Esi līdzsvarā!

2015.gada skaitlis – 6

2015.gadā nav gaidāmi svarīgi un vērā ņemami notikumi. Visticamāk, ka Kazas gads būs līdzsvarots un mierīgs. Lielisks laika periods, lai labiekārtotu mājokli. Veic tajā remontu, atjauno interjeru, izdaiļo to ar jauniem dekoriem. Vides pārmaiņas visticamāk labvēlīgi iespaidos tavu emociju psauli. Šajā laika periodā nevajag īpaši koncentrēties uz karjeru, jo grandiozas pārmaiņas šajā dzīves sfērā nav gaidāmas. Pievērsies savstarpējo attiecību veidošanai un kopšanai. Kazas gads būs labs laika periods, lai plānotu laulības un domātu par ģimenes pieaugumu. Materiālā plānā gads būs samērā stabils, varētu sacīt pat veiksmīgs.

2015.gada skaitlis – 7

Lielisks gads, lai atpūstos un pievērstos sev. Noliec malā domas par jaunu ideju realizāciju. Nepārslogo sevi, jo tādejādi kopējais stāvoklis 2015.gadā tikai vēl vairāk sarežģīsies. Ienākumi tev ir stabili, labāk pievērsies personisko attiecību uzlabošani ar mīļoto. Numeroloģija 2015.gadā prognozē samērā interesantus notikumus mīlas frontē. Baudi patīkamos momentus, kurus tev dāvā Fortūna un baudi… baudi dzīvi!

2015.gada skaitlis – 8

2015.gads būs īpaši labvēlīgs tām, kuras radušas profesionālo darbības jomu likt pirmajā vietā. Visas ieceres un plāni piepildīsies un dāvās pozitīvu rezultātu. Būsi ideju un pozitīvas enerģijas pārpildīta. Arī materiālie ieguvumi būs taustāmi. Kas attiecas uz mīlas piedzīvojumiem un savstarpējām attiecībām ar mīļoto, tad šo laika periodu nevarēs dēvēt par īpaši harmonisku un līdzsvarotu. Mīlas dzīve būs samērā mainīga: konflikti, jaunas iepazīšanās, šķiršanās, asaras… pilna emociju palete. Mīlas attiecību iznākums pilnībā būs atkarīgs no jums.

2015.gada skaitlis – 9

Laiks pārdomāt savu dzīvi un mainīt tās virzību par 180 grādiem. Neesi slinka un “parocies” sevī, lai noskaidrotu, kas traucē gūt uzvaru un sasniegt to ko vēlies. Kazas gads ir lielisks laiks, lai veiktu kvalitatīvas personības izmaiņas. Ja strādāsi ar sevi, tad jau visdrīzākajā laikā spēsi novērtēt izmaiņas un sajust atšķirību “pirms” un “pēc”. Izvēlies mērķi un realizē to! Tici sev un mērķim, kurus vēlies sasniegt un tu redzēsi, kā mainās dzīve. Gan karjera, gan finanšu lietas, gan mīlas jautājumi sakārtosies un priecēs tevi ar patīkamiem pārsteigumiem!

Horoskopu piedāvā: E-horoskopi.lv lielākais horoskopu portāls latviešu valodā