Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 15. janvārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Piektdien Aunam var būt iespēja saskarties ar tik maz pētītu parādību kā déjà vu. Viņam var būt sajūta, ka daži notikumi, kas notiek ap viņu, jau notikuši iepriekš, kādu it kā nepazīstamu cilvēku viņš jau ir senāk redzējis, kāda situācija jau pazīstama... Iemesls - šodienas horoskops Auniem piešķirs spēcīgu intuīciju un prasmi paredzēt notiekošo. Pateicoties šīm īpašībām, Auns spēs uzminēt notikumu attīstību un varēs sevi pierādīt jautājumos, kuriem nepieciešama intuitīva pieeja, kā arī psiholoģijā un komunicēšanā ar cilvēkiem.

Piektdien Auns mīlas lietās var drosmīgi uzstādīt savus noteikumus un tos mainīt, kad vien vēlas! Diena piešķirs viņam šarmu un pārliecību par sevi un tas padarīs viņu neatvairāmu pretējā dzimuma acīs. Pat visnegaidītākās piektdienas situācijas attīstīsies Aunam izdevīgā veidā un atbilstoši viņa scenārijam. Viņam vajadzētu to izmantot un kalt dzelzi, kamēr tā karsta.

Piektdiena būs diena, kad situācija nodrošinās Vērsim iespēju nostiprināties sasniegtajās robežās vai pat tikt uz priekšu! Horoskopa zvaigznes sola Vērsim labvēlību visās jomās - sākot no biznesa un karjeras līdz mīlestībai -, kā arī pietiekami daudz enerģiju un caursišanas spējas, lai īstenotu savus plānus.

Piektdien Vērsim vajadzētu padomāt par to, ka viņa ideālisms traucē personīgajai dzīvei. Protams, fantāzijas ir lieliskas, taču ir svarīgi saprast atšķirību starp tām un realitāti. Var visu mūžu gaidīt ideālo princi (princesi), paejot garām savai patiesajai mīlestībai. Ja Vērsis vēlas būt laimīgs, viņam būs jāpieņem savs izvēlētais tāds, kāds tas ir: ar visiem plusiem un mīnusiem.

Piektdiena būs diena, ko Dvīņiem vajadzētu veltīt komunicēšanai ar cilvēkiem. Viņu sabiedriskums būs visaugstākajā līmenī, ļaujot viegli atrisināt jautājumus, pārliecināt un iegūt jaunas paziņas. Gan romantiski, gan biznesa kontakti piektdien Dvīņiem padosies vieglāk nekā parasti. Ja viņi plāno nodarboties ar karjeras jautājumiem, būs iespēja piesaistīt īsto cilvēku atbalstu, bet, ja Dvīņi joprojām ir vieni, varēs romantiski iepazīties.

Piektdien zvaigznes brīdina Dvīņus, ka viņu personīgajā dzīvē pienācis laiks pārmaiņām! Pie horizonta jau parādījušies jauni cilvēki un jauni notikumi, un ļoti drīz tie sevi pieteiks. Pat ja Dvīņi domā, ka zina, par ko ir runa, visticamāk, viņi kļūdās: pārmaiņas būs negaidītas gan viņiem, gan partnerim. Viss, ko Dvīņi var darīt piektdien, ir morāli sagatavoties un, uzticoties liktenim, pieņemt pārsteigumus, kurus tas sagatavojis.

Piektdien Vēža horoskopa zvaigznes veido diezgan pretrunīgu ainu: no vienas puses, Vēzis būs spēka un enerģijas pilns, pateicoties kuriem viņam būs pa spēkam pat vissarežģītākais uzdevums. Tomēr tajā pašā laikā diena nesola vieglus ceļus - gluži pretēji, tikai pārvarot grūtības un šķēršļus, Vēzis varēs sevi pierādīt no labākās puses. Tāpēc neuztraucies, ja liktenis piektdien liek šķēršļus vai prasa spēku piepūli - tikai tā Vēzis varēs pilnībā realizēt savu vareno potenciālu un gūt panākumus.

Piektdien, ja Vēzis vēlas uzsākt daudzsološu mīlas dēku, viss, kas viņam jādara - neiejaukties liktenī. Pietiek ar smaidu atbildēt ar smaidu, nenovērsties un uz piedāvājumu iepazīties nevaicāt: “Kāpēc?”. Citiem vārdiem sakot, Vēzim piektdien, pretēji viņa paradumiem, jāuzticas instinktiem un jāļaujas notikumu gaitai. Un varbūt nedaudz biežāk nekā parasti jāsaka "jā", nevis "nē".

Piektdiena vēsta Lauvai par laimīgām likteņa izredzēm, taču daudz kas būs atkarīgs no tā, vai viņš spēs tās izmantot. Dienas horoskops viņu neapveltīs ar enerģiju un labu reakciju, taču notikumi var attīstīties tik strauji, ka lēmums būs jāpieņem ļoti ātri. Tāpēc piektdienas padoms Lauvai ir vienkāršs: uzmundrināt sevi, aktīvi rīkoties un mēģināt visu dienu būt labā formā. Tikai tad varēs noķert laimes putnu aiz astes!

Piektdien Lauva spēs lieliski saprasties ar mīļoto cilvēku – kā saka – no pusvārda. . Viņi būs noskaņoti uz viena viļņa garumu un varēs patiesi sajust viens otru. Tāpēc tieši šajā dienā Lauvai būtu jārunā ar partneri par to, kas viņu satrauc attiecībās. Ja viņu starpā palicis kāds aizvainojums vai neizrunātas lietas, piektdiena būs lielisks laiks, lai visu mierīgi pārrunātu, iejustos otra vietā, saprastu un piedotu.

Piektdien horoskopa zvaigznes Jaunavai iesaka izrauties pēc iespējas tālāk no ikdienas rutīnas un kņadas! To var izdarīt dažādos veidos, ja vien ir vēlme. Jaunava var noskatīties kādu filmu, par kuru iepriekš domāja, ka diez vai skatīsies, aiziet uz kādu vietu (virtuāli vai klātienē), kur nekad nav bijusi. Var eksperimentēt radošos darbos vai ēdiena gatavošanā, atjaunināt garderobi, plānot eksotisku ekskursiju... Piektdien Jaunavai atliek tikai spert pirmo soli pārmaiņu virzienā, un viņa nenožēlos.

Piektdien attiecībās Jaunava spēs izlemt par kādu nopietnu, atbildīgu soli! Varbūt ir nobriedis pagrieziena punkts, vai varbūt Jaunava vēlas tās pacelt jaunā līmenī. Nav svarīgi, vai Jaunava ar savu partneri izlems svarīgu jautājumu, apspriedīs izredzes vai izteiks bildinājumu, piektdiena būs īstais laiks to darīt. Citā dienā Jaunavai būs daudz grūtāk saņemties drosmi.

Tas, ko Svariem nevajadzētu darīt piektdien, ir vakarā sēdēt mājās vienatnē. Dzīve aicinās viņus uz vietu, kur var atpūsties un kaut mazliet izklaidēties – parks, slidotava, slēpošanas trase, draugu saruna Zoom, čats ar svešinieku u.tml. Uzmanības centrā viņi jutīsies kā zivs ūdenī! Piektdiena piešķirs Svariem tādas īpašības kā sabiedriskums, šarms un spilgtas emocijas. Horoskopa zvaigznes Svariem iesaka to izmantot, lai ne tikai pavadītu aizraujošu vakaru, bet arī iegūtu interesantu iepazīšanos un varbūt - ne vienu vien.

Pat ja Svari pieraduši, ka mīlestībā pirmo soli vienmēr sper kāds cits, piektdien viņiem jāņem iniciatīva savās rokās! Situācija attīstīsies tā, ka vai nu Svari paliks bez nekā (pareizāk sakot, bez neviena), vai arī parādīs viņiem neparastu neatlaidību un aktivitāti. Pietiek tikai izlemt, kas Svariem svarīgāks: attiecības ar cilvēku, kurā viņi iemīlējušies, vai ieradums gaidīt iniciatīvu no otra.

Piektdien Skorpionam būs iespēja izjust, ka sadarbība, atbalsts, partnerība nav tikai skaisti vārdi. Iespējams, ka palīdzība tiks sniegta Skorpionam, bet varbūt viņš pats īstajā brīdī kādam palīdzēs. Lai nu kā, piektdien viņam būs iemesls aizdomāties par to, kādi cilvēki ir blakus. Vai pat par to, kam var, un kam nevar uzticēties.

Piektdien Skorpionam jādomā par to, ko viņš meklē mīlestībā un kāpēc vēl viss viņa dzīvē neiet tik gludi. Varbūt Skorpions tiecas pēc nopietnākām un dziļākām attiecībām? Šajā gadījumā viņam jāmeklē partneris, kam piemīt tikpat spēcīgas un noturīgas emocijas kā viņam. Gaisīgie, īslaicīgie mīlas romāni tikai radīs liekus sarežģījumus un riskēs radīt Skorpionā iekšēja tukšuma sajūtu.

Piektdien Strēlnieks būs neorganizēts, aizmāršīgs un var nejauši, pats to nemanot, pārkāpt jebkuras robežas - ieskaitot pieklājības robežas, subordināciju vai kāda pacietību. Strēlniekam padosies lietas, kur var parādīt radošu izdomu un atjautību, taču jautājumos, kas prasa konkrētību un precizitāti, viņa izredzes gūt panākumus būs tuvu nullei.

Ja Strēlnieks būtu pāvs, piektdien viņš noteikti izplestu savu grezno asti! Taču, tā kā Strēlnieks ir cilvēks, viņš varēs piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību citos veidos: spilgts apģērbs, aksesuāri, smaids sejā. Piektdien Strēlnieks būs simtprocentīgi pārliecināts par savu pievilcību, kas nozīmē, ka viņš būs neatvairāms. Viņam tas būtu jāizmanto, lai salauztu sirdis, sāncenšiem (sāncensēm) sniedzot iemeslus vismelnākajai skaudībai.

Piektdien Mežāzim gribot negribot būs jāpievērš uzmanība finanšu stāvoklim - notikumi viņu uz to virzīs. Varbūt liktenis piešķirs naudas prēmiju vai algas palielinājumu, vai varbūt ne tik patīkamu pārsteigumu. Horoskopa zvaigznes brīdina Mežāzi, ka piektdien viņa maka stāvoklis var pēkšņi uzlaboties vai pasliktināties – kā nu paveiksies. Lai Mežāža rīcība neradītu zaudējumus, viņam nevajadzētu riskēt un piedalīties šaubīgos finanšu darījumos.

Piektdienā jau no paša rīta Mežāzis griezīsies kā vāvere ritenī, un, kamēr viņš nenomierināsies, nebūs laika romantiskām attiecībām. Zvaigznes iesaka Mežāzim par spīti visam nedaudz atpūsties un pameditēt - pat ja situācija to nemaz neveicinās. Sakārtojot domas un jūtas, Mežāzim būs daudz vieglāk tikt galā ar veicamajiem darbiem un pat atradīsies laiks flirtam un jaunu paziņu atrašanai.

Piektdien situācija var likt Ūdensvīram aizstāvēt savas intereses - un viņš būs diezgan spējīgs tikt galā ar šo uzdevumu. Diena piešķirs spēju pārliecināt par savu taisnību, un apkārtējie uzmanīgāk nekā parasti ieklausīsies viņa argumentos. Horoskopa zvaigznes iesaka Ūdensvīriem izmantot šo iespēju ne tikai, lai atrisinātu strīdīgus jautājumus, bet arī veiksmīgi popularizētu kādu no saviem projektiem un idejām.

Piektdien pat nevainīgs flirts Ūdensvīriem var izvērsties par kaut ko vairāk. Negaidīti situācija var izkļūt no kontroles, izvedot attiecības jaunā līmenī. Ūdensvīram piektdien atliks tikai izlemt: vai viņam patīk šāda situācija vai nē? Ja Ūdensvīrs ir ieinteresēts un starp viņiem ir “dzirkstele”, kāpēc gan neveltīt laiku, lai iepazītos tuvāk?

Piektdien Zivīm vajadzētu pievērst uzmanību saviem sapņiem: tie var izrādīties pravietiski! Būtībā te nav nekā mistiska - dienas laikā analizēt situāciju traucē vēlmes un emocijas. Zemapziņu ir grūtāk pievilt, bet tās vājā balss parasti dzirdama tikai naktī, sapnī. Piektdien Zivju intuīcija būs saasināta un zemapziņas balss būs dzirdama īpaši skaļi. Tāpēc horoskopa zvaigznes Zivīm iesaka ieklausīties sapņos un dienas laikā pievērst uzmanību jebkuram viņu "gribu" - "es negribu" - tās var nebūt kaprīzes, bet nojauta.

Piektdien Zivis un mīļotais cilvēks var nodoties mazām romantiskām trakulībām, lai iepriecinātu viens otru. Varbūt Zivīm pēkšņi bez iemesla sagribēsies nopirkt ziedus partnerim vai citu īpašu un patīkamu dāvanu, bet vakarā sarīkot vakariņos sveču gaismā. Nepretojieties šiem skaistajiem impulsiem! Ļaujiet savai mīlestībai būt kā pasakai: ja ne katru dienu, tad vismaz dažreiz.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!