Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 8. februārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Pirmdien, tā vietā, lai ienirtu dienas aktualitātēs, Auniem vajadzētu paskatīties uz visu situāciju kā no malas. Vai viņš neaizmirst par mērķi, uz kuru dodas? Vai viņam ir apdomāta tā sasniegšanas stratēģija? Vai arī visu viņa laiku un enerģiju aizņem ikdienas rutīna, liekot iet situācijas pavadā, nevis to pārvaldīt? Kad mākslinieks glezno, viņam jāatkāpjas pāris soļi, lai apskatītu gleznu no tālienes. Tas ir tas, ko horoskopa zvaigznes Aunam iesaka pirmdien: iespējams, viņa dzīves gleznā trūkst dažu svarīgu triepienu.

Mīlestības prognoze pirmdienai Aunam ir vienkārši brīnišķīga, taču, lai tā piepildītos, viņam šis tas jāsakārto. Iespējams, ka starp Aunu un viņa mīļoto cilvēku bijis kāds strīds vai nesaprašanās, kas jānovērš. Ja tā, tad ko gaidīt? Kādam taču jāsper pirmais solis? Zvaigznes iesaka Aunam pirmdien pasniegt dāsnu dāvanu savam mīļotajam, kas liks aizmirst par aizvainojumu un iepriecinās abus, piemēram, grezna gultas veļa.

Pirmdien Vērsis spēs pārliecināt ikvienu par jebko - ja viņu tas personīgi interesēs. Viņa komunikācijas spējas un pārliecināšanas dāvanas būs lieliskas! Sausos faktus un skaitļus Vērsis spēs pasniegt kā aizraujošu detektīvstāstu, un izsakāmās frāzes dzims vienā elpas vilcienā. Tātad Vērsim šī būs lieliska diena, lai piesaistītu citu atbalstu vai virzītos pa karjeras kāpnēm. Ja pirmdien rodas vajadzība novadīt sarunas ar partneriem - nav tam labāka kandidāta par Vērsi!

Pirmdien zvaigznes iesaka Vērsim paskatīties uz sevi ar mīļotā cilvēka acīm. Kāpēc viņš pilnībā netic partnera izteikto komplimentu patiesumam? Vai Vērsis domā, ka viņi tiešām neatbilst tik augstiem kritērijiem? Vērsim pirmdien pietiks paskatīties uz sevi ar tā acīm, kurš viņu mīl, un atbilde kļūs skaidra. Viss, kā viņam patiešām trūkst, ir tikai pašapziņa. Ja citi apbrīno Vērša labās īpašības un tikumus, tad viņam vajadzētu lepoties ar sevi!

Pirmdien Dvīņiem jāturas pie nospraustā kursa un jādodas uz priekšu par spīti šķēršļiem! Varbūt ceļā viņi sastaps kāda pretestību vai pat atklātu opozīciju. Apkārtējie cilvēki var “nedzirdēt” Dvīņu lūgumu, noliegt ideju un boikotēt priekšlikumu. Tomēr horoskopa zvaigznes saka - ja Dvīņi pirmdien neatkāpsies, tad agri vai vēlu viņi sasniegs savu mērķi. Ticiet saviem panākumiem, un jums izdosies!

Pirmdien Dvīņiem vajadzētu ieklausīties viņu fantāzijās un sapņos. Pēdējā laikā tie varētu būt ļoti spilgti un pat uzmācīgi. Vajadzētu tos uztvert nopietni kā mājienu no zemapziņas. Ko tā vēlas pateikt ar sapņu palīdzību? Varbūt par kaut ko brīdina? Pirmdien atbilde uz šo jautājumu palīdzēs Dvīņiem labāk izprast, kas notiek viņu attiecībās ar mīļoto cilvēku, un spert pirmos soļus šo problēmu risināšanai.

Pirmdien Vēzim būs nepieciešams spēcīgs stimuls, lai normāli paveiktu plānotās aktivitātes. Bez tā viņš būs spējīgs visu dienu noslinkot. Stimuls, kas pirmdien palīdz Vēzim mobilizēties, var būt jebkurš: ārkārtas situācija, apsolīta peļņa, zinātkāre vai jebkāda cita Vēža ieinteresētība rezultātā. Sliktākajā gadījumā šāda stimula lomu var spēlēt bailes izraisīt kāda cilvēka dusmas: tās ātri piedos Vēzim možu noskaņojumu un liks mobilizēties.

Pirmdien Vēzim būs visas iespējas izprast notiekošā būtību. Ja attiecībās ar mīļoto cilvēku ir kaut kas mulsinošs vai ja kāda viņa dzīves daļa paliek apslēpta, Vēzis varēs atklāt šos noslēpumus. Kaut ko svarīgu Vēzis spēs uzzināt, uzdodot mīļotajam tiešu jautājumu. Ja viņš visu nepasaka, rūpīgi jāseko līdzi tam, kas notiek apkārt. Pirmdien dzīve pati jebkurā mirklī var apmierināt Vēža zinātkāri.

Pirmdien Lauvai būs noderīga laba darba terapija - kaut arī viņam pašam šajā jautājumā varētu būt atšķirīgs viedoklis. Viņa aktivitāte un enerģija diemžēl nav savā augstākajā līmenī, tomēr, ķeroties pie darba, viņš to ātri novērsīs. Diena apveltīs Lauvu ar pasivitāti un pat slinkumu, tāpēc, ļaujot visam ritēt savu gaitu, viņš riskē līdz pat vakaram nodoties slinkumam. Ja Lauva tomēr piespiedīs sevi sapurināties un ķerties pie lietas, viņš nenožēlos: diena paies intensīvi un interesanti.

Pirmdien zvaigznes iesaka Lauvai izrādīt mīlestību un rūpes par tiem, kas viņam dārgi. Turklāt to vislabāk var izdarīt vismateriālākajā formā: kā dāvanu. Kas ir labāks par dāvanu, kas var uzreiz uzmundrināt mīļoto cilvēku, liekot aizmirst par nelieliem strīdiem un nepatikšanām? Pareizi, nekas! Tāpēc pirmdien nav vērts skopoties: Lauvai vajadzētu uzdāvināt partnerim ko tādu, kas viņam patiešām sagādās prieku.

Pirmdien Jaunava dienas laikā var periodiski lidināties mākoņos, taču situācija viņu atgriezīs no debesīm uz zemi. Jaunavai būs ne tikai ātri un precīzi jāveic ierastie pienākumi, bet arī jāuzrauga mainīgā situācija un apkārtējo reakcija. Ja Jaunavai izdosies “ieslēgties” aktīvajā režīmā, viņas diena būs ļoti produktīva. Ja pirmdien viņa nespēs izvairīties no sapņainības un koncentrēties uz darāmajiem darbiem, no kļūdām un neveiksmēm neizbēgt.

Pirmdien Jaunava un viņas mīļotais cilvēks izdarīs spiedienu viens uz otru, cenšoties uzspiest savus lēmumus vai domas. Tas var būt īsts pārbaudījums jūsu nerviem. Lai nepadziļinātu konfliktu, Jaunavai ir godīgi jāatbild uz jautājumu: "Kas notiek?" Vai viņas izredzētais vēlas pārāk daudz? Vai arī pati Jaunava reaģē pārāk emocionāli? Ja problēmu rada tikai partnera lūgumos, pirmdien ar viņu atklāti, no sirds jāaprunājas.

Pirmdien Svariem būs ļoti grūti koncentrēties! Visas dienas garumā viņi būs diezgan izklaidīgi. Varbūt Svaru prātu aizņems sīkās ikdienas rūpes, vai varbūt patīkamas domas par gaidāmo atvaļinājumu. Rezultāts būs viens - visticamāk, pirmdien Svari spēs paveikt daudz mazāk nekā parasti. Turklāt izdarīto labāk vēlreiz pārbaudīt: var būt iezagušās kļūdas.

Pirmdien Svariem būs tendence vairāk nekā jebkad šaubīties par visu. Īpaši - par mīlas attiecībās, kas sākotnēji izskatījās tik vilinoši, un tagad, šķiet, pilnībā neattaisno uz tām liktās cerības. Neskatoties uz to, pirmdien ir pāragri izdarīt secinājumus un vēl jo vairāk - spert konkrētus soļus. Svaru jūtu "sajukums" ir tikai zvaigžņu izvietojuma sekas. Rīt viņu viedoklis par situāciju var krasi mainīties.

Horoskopa zvaigznes iesaka Skorpionam pirmdienu veltīt sarunām, kā arī visam, kas ar tām saistīts. Ja viņam šonedēļ plānota svarīgu jautājumu apspriešana, to vajadzētu darīt pirmdien - būs vieglāk atrast kompromisu. Ja Skorpiona darbs nav saistīts ar vadību, starpniecību, darbu ar klientiem utt., pirmdien viņam jāatrod laiks, lai atrisinātu visdelikātākos jautājumus ar citiem. Ticiet mums, sarunu jomā diena var radīt brīnumus!

Pirmdien Skorpionam mīlestībā sākas lielu sasniegumu un pārmaiņu laiku! Zvaigznes saka: it visā, kas attiecas uz attiecību un jūtu sfēru, pienācis laiks sākt īstenot iecerētos plānus. Skorpionam ir viss nepieciešamais, lai pirmdien sāktu īstenot savas idejas. Kad viņam tas izdosies, gan viņš, gan viņa mīļotais cilvēks no tā tikai iegūs.

Pirmdiena Strēlniekam nevajadzētu paļauties tikai uz sevi - viņam var būt nepieciešami kāda padoms vai palīdzība. Varbūt Strēlniekam būs pārāk daudz darāmā, un dažas lietas būs jādeleģē kādam citam. Ja Strēlnieks nezina, ko darīt, nevilcinies meklēt padomu. Pirmdien, tikai paļaujoties uz citiem cilvēkiem - uz viņu labu attieksmi, profesionalitāti, pieredzi, sakariem - Strēlnieks varēs izvairīties no kļūdām un paveikt iecerēto.

Pirmdien vientuļajam Strēlniekam būs iespēja satikt To Vienīgo, kurš vai kura atbilst visām viņa cerībām. Tomēr, lai šis cilvēks viņu pamanītu, būs jāizrāda daudz neatlaidības, drosmes un atjautības. Strēlniekam būs jāieintriģē, jāliek saprast, uz ko viņš ir spējīgs, jāparāda pavedināšanas brīnumi. Pretējā gadījumā šī daudzsološā iepazīšanās paliks tikai īslaicīga.

Pirmdien Mežāzis pēkšņi sajutīs līdera tieksmes. Un ne bez pamata - šī diena viņu patiešām mudinās pieņemt lēmumus un uzņemties par tiem atbildību. No vienas puses, tas padarīs Mežāzi par labu mērķi nelabvēļu uzbrukumiem. No otras puses, ja Mežāža lēmumi būs pārdomāti un līdzsvaroti, viņam pirmdien būs iespējas parādīt izcilu rezultātu. Un pie viena apkaunot skauģus un konkurentus.

Pirmdien zvaigznes mudinās Mežāzi nodarboties ar pašanalīzi, par piemēru ņemot iepriekšējās attiecības. Viņam jāmēģina atbildēt uz jautājumu, kas tajās notika nepareizi un kurā brīdī? Ko viņš izdarīja pareizi, un ko (ja būtu tāda iespēja) vēlētos savā rīcībā mainīt? Pēc tam Mežāzim ir jāatgriežas mūsdienās: vai viņa attiecības ar mīļoto cilvēku nav līdzīgas šai pagātnes situācijai? Ja ir līdzība, tad Mežāzis var izdarīt secinājumu par to, kā rīkoties tālāk.

Pirmdien Ūdensvīrs pēkšņi var sajust, ka viņš kaut ko ir palaidis garām. Varbūt viņš nav lietas kursā par dažiem notikumiem, kas notiek ap viņu, vai arī viņam nav visas informācijas lietās, kuras uzņēmies. Lai vai kā, tas nav nekas briesmīgs un nelabojams. Zināt visu nav iespējams, tāpēc pirmdien Ūdensvīram vajadzētu atslābināties un koncentrēties uz to, ko viņš zina droši, tas ir, uz parastajiem aktuālajiem jautājumiem.

Pirmdien zvaigznes Ūdensvīriem piešķirs jautru, enerģisku, saulainu noskaņojumu! Šis būs lielisks laiks, ko pavadīt blakus savam mīļotajam cilvēkam, daloties ar viņu pozitīvismā un izbaudot saskarsmes sirsnību un siltumu. Ja Ūdensvīrs vēl nav izlēmis kādam paziņot par savām jūtām, pirmdien viņš to var izdarīt lieliski pat bez vārdiem - ar savu starojošo izskatu un žilbinošo smaidu.

Pirmdien situācija Zivīm kopumā solās attīstīties labvēlīgi un pat bez īpašām pūlēm! Nu, dzīve nav matemātika. Tajā ir tādi faktori kā "veiksme", "cūcene", un pirmdien Zivīm būs iespēja par to pārliecināties. Laimes rats spēs tās pacelt pašā augšā, sagādājot patīkamu pārsteigumu pēc pārsteiguma. Zivju nelabvēļiem gan veiksme, gluži pretēji, būs pagriezusi muguru.

Pirmdien attiecībās ar mīļoto cilvēku zvaigznes iesaka Zivīm parādīt maksimālu dabiskumu, patiesumu, sirsnību un vienkāršību. Cik gan bieži mēs vēlamies citu cilvēku acīs parādīties labāki, nekā esam! Pirmdiena būs lieliska diena Zivīm, lai noņemtu Ideālās Princeses (vai Prinča) plastmasas vainagu, atklājot savu patieso seju. Viņām jāparāda mīļotajam, kādas ir parastajā dzīvē, jārunā draudzīgi, no sirds. Agrāk vai vēlāk tas tāpat būtu jādara, pirmdien, atverot savu sirdi, Zivis var paļauties uz atbildes sapratni un sirsnību.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!