Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 7. janvārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Ceturtdien nebūs grūti pārpildīt Auna pacietības krūzi – tā būs mazāka par tējkaroti! Notikumi, kuriem Auns citā dienā nebūtu pievērsis uzmanību, ceturtdien var likt zaudēt savaldību. Tas jo īpaši attiecas uz izsmieklu (pat draudzīgu), kā arī kritiku. Lai vienā ne pārāk skaistā brīdī Auna emocijas nenāktu pār kāda galvu, tās jāvirza drošā gultnē. Vislabāk ir pasvīst uz kāda trenažiera vai doties skrējienā pa parku.

Ceturtdien Auns vēlēsies būt uzmanības centrā, tāpēc būs grūti viņu nepamanīt! Viņa aizrautīgā enerģija liks rīkoties neparedzami, ģērbties spilgti, smieties skaļi un izturēties pārliecinoši. Nav brīnums, ka ceturtdien Aunam netrūks ne fanu, ne skauģu.

Ceturtdien citiem būs grūti sagaidīt loģisku rīcību no Vērša: gandrīz visu, ko viņš darīs, diktēs tādi dzelžaini argumenti kā "es gribu" un "es negribu". Visas dienas garumā Vērsi vadīs vēlmes un pēkšņi impulsi, līdz brīdim, kad viņam pat sev nebūs viegli izskaidrot dažus savus soļus! Lai mirkļa emociju ietekmē nepieļautu kļūdas, Vērsim ceturtdien vajadzētu uzklausīt draugu un ģimenes brīdinājumus. Vienkārši šoreiz ticiet uz vārda: no malas labāk redzams.

Lai cik sarežģīta ir Vērša situācija attiecībās ar mīļoto cilvēku, ceturtdien viņš spēs to uzlabot! Viņa delikātums, draudzīgums un humora izjūta izrādīsies labākie ieroči pret partnera vieglo aizkaitināmību. Protams, Vērsim jābūt pacietīgam, lai ar savu nesavaldību ko nesabojātu. Bet ticiet, ka tas būs tā vērts: Vērsim ceturtdien ir iespēja saprast, ko jūt dresētājs, kad draudīga paskata lauvas paklausīgi apguļas pie viņa kājām.

Ceturtdien Dvīņi dažiem notikumiem var piešķirt lielāku nozīmi nekā tie pelnījuši: viņu vētrainās emocijas visu, kas notiek apkārt, krāsos kontrastējošās krāsās. Sajūsminoties vai neslēpjot sašutumu par mazāko iemeslu, Dvīņi nebūs patīkamākais komunikācijas partneris. Turklāt viņi var pievērst pastiprinātu uzmanību un piešķirt lielu nozīmi priekšnojautām un zīmīgām sakritībām. Tomēr horoskopa zvaigznes sola - ja Dvīņi ceturtdien spēs kontrolēt savas spēcīgas emocijas, diena solās būt interesanta, notikumiem bagāta un spilgta!

Ceturtdien Dvīņi ar pūlēm spēs savaldīt savas vētrainās vēlmes un emocijas! Ja viņiem ir mīļotais cilvēks, vajadzētu pavadīt vakaru kopā, neatkāpjoties ne soli, citādi iespējami pārpratumi un konflikti. Ja Dvīņi brīvi no saistībām, ceturtdien viņus var satvert un aiznest romantisku kaislību virpulis. Tam var ļauties, jo šodienas Dvīņu piedzīvojumi diezgan spējīgi attīstīties par pilnvērtīgām jūtām.

Ceturtdien Vēža horoskopa iezīme būs tā, ka viņš varēs, ja vēlēsies, atstāt iespaidu uz īstajiem cilvēkiem! Notikumi var palīdzēt Vēzim labvēlīgi sevi parādīt priekšnieku, kolēģu vai tuva cilvēka priekšā. Lai šis scenārijs piepildītos, Vēzim ceturtdien jābūt notikumu centrā un nekautrējoties jādemonstrē savi talanti un spējas citiem pat visneparedzamākajos apstākļos.

Ceturtdien zvaigznes iesaka Vēzim neuztraukties par savu romantisko attiecību attīstību, pat ja tam ir iemesli. Patiesībā Vēzis un viņa mīļotais cilvēks (lai ko arī viņi paši par to domātu) ir uz pareizā ceļa! Satraukums ir normāla parādība. Tas tikai parāda Vēzim, cik spītīgi viņa iekšējā "es" konservatīvā daļa pretojas izmaiņām personīgajā dzīvē.

Ceturtdien Lauvu pret viņa gribu var ievilkt notikumu vai pat intrigu virpulī: apkārtējie centīsies ar viņu manipulēt, lai sasniegtu savus mērķus. Varbūt Lauvai lūgs piedalīties kādā pasākumā, spēlējot viņam piešķirto lomu. Vai arī ar viņu dalīsies baumās un minējumos, lai viņš varētu tālāk izplatīt šo informāciju. Horoskopa zvaigznes ceturtdien iesaka Lauvai turēties tālāk no svešām problēmām un darbiem - un jo tālāk, jo labāk.

Romantikas jomā ceturtdiena būs Lauvai ļoti laba diena! Harmonija viņa dvēselē kā spogulis būs harmonijas atspoguļojums personīgajā dzīvē. Tas nenozīmē, ka Lauvas attiecības ar pretējo dzimumu pašas par sevi būs ideālas. Tas nozīmē tikai to, ka jebkuru situāciju, neatkarīgi no tā, vai tā saistīta ar mīļoto cilvēku vai iespēju iegūt jaunus paziņas, Lauva ceturtdien varēs pavērst savā labā, jo no diviem mīnusiem izdosies izveidot vienu lielu plusu.

Ceturtdien Jaunavu var ieraut komunikācijas un emociju virpulis! Viņa būs pacilātā garastāvoklī un spēs rīkoties negaidīti, impulsīvi. Pēkšņi uzliesmojušas jūtas, jaunas iepazīšanās, izklaides meklējumi, negaidīti lēmumi, flirts - tas viss ceturtdien būs diezgan raksturīgs Jaunavai. Horoskopa zvaigznes brīdina Jaunavu, ka, lai arī kā viņa gribētu atslābināties, nevajadzētu pilnībā zaudēt galvu un līdz ar to arī kontroli pār sevi. Pastāv risks nejauši pārkāpt robežu un tam līdzi arī dažus morāles principus.

Ceturtdien Jaunavas jūtas būs sakāpinātas, un viņa no mušas spēs iztaisīt ziloni it visā - neatkarīgi no tā, vai tas ir kas labs vai slikts. Zvaigznes brīdina, ka tieksme dramatizēt situāciju var traucēt, kad viņa paliks viena ar mīļoto cilvēku. Ceturtdien maz cilvēku spēs izturēt Jaunavas vētrainās emociju svārstības! Jaunavai jāsavaldās, komunicējot ar partneri, ja nevēlas viņu nobiedēt.

Ceturtdien Svariem draud saskaršanās ar tādām ne vislabākajām jūtu izpausmēm kā alkatība vai skaudība. Varbūt tās tiks vērstas pret viņiem, vai varbūt Svari paši sajutīs kādam adresētu skaudības dūrienu. Lai diena ritētu mierīgi, horoskopa zvaigznes Svariem iesaka izvairīties no tikšanās ar cilvēkiem, kuru ienākumi vai panākumi ir lielāki nekā viņu pašu. Tāpat nevajadzētu lielīties ar saviem sasniegumiem, lai neizraisītu skaudību citos.

Ceturtdien liktenis var savest Svarus ar "ne viņu tipa" cilvēku, kuram citā situācijā Svari nepievērstu uzmanību. Zvaigznes iesaka nebūt pārāk konservatīviem: ja viss pārējais piesaista Svarus, vai vērts pievērst uzmanību “tipam”? Pretstatu pievilkšanās ir tikpat dabiska lieta kā savienība starp vīrieti un sievieti: tās ir pilnīgi atšķirīgas pasaules, taču lieliski papildina viena otru!

Ceturtdien gandrīz jebkurā darbā Skorpionu virzīs veselīgs azarts! Azarts izpaudīsies kā vēlme apsteigt kādu vai izdarīt kaut ko labāk nekā citi. Sacensības var būt reālas vai iedomātas, taču tas Skorpionu pamudinās it visā - darbā, sadzīvē, mīlestībā, tā padarot rezultātus augstākus un līdz ar to arī iespēju kļūt par pirmo - lielāku!

Skorpionam var šķist, ka bruņas, kurās viņš tērpies, kļūst plānākas. Tas var izpausties kā paaugstināta jūtība un sentimentalitāte, kā arī viņš būs neaizsargātāks un vieglāk ievainojams nekā parasti. Mīļotais cilvēks, pat to nevēloties, ceturtdien spēs viņu sāpināt ar jebkuru neuzmanīgu izteicienu, paviršu vārdu! To gan viņš varēs viegli izlabot, izmantojot maigumu un glāstus. Skorpiona aizvainojums tik spēcīga ieroča priekšā padosies!

Ceturtdienas notikumi var sajaukt Strēlniekam prātu, izvirzīt sarežģītu uzdevumu, novest strupceļā vai likt saskarties ar īstu noslēpumu. Šajā dienā intuīcija būs pārāka par loģiku. Lai kādus noslēpumus Strēlnieks ceturtdien gribētu izprast, to būs grūti izdarīt ar dedukcijas palīdzību: visticamāk, Strēlniekam vienkārši nepietiks faktu pareizu secinājumu izdarīšanai. Taču intuīcija vairāk nekā jebkad aizpildīs šo plaisu - ceturtdien tā būs uzdevumu augstumos.

Ceturtdien būs tikpat grūti nepamanīt Strēlnieku kā neskatīties uz spožu uguni! Viņa smaidam, kustībām, skatienam ceturtdien piemitīs kaislība un īpašs pievilcīgums. Zvaigznes iesaka bez vilcināšanās izmantot šo milzīgo romantisko potenciālu saviem savtīgiem mērķiem. Viņa iekšējā uguns būs maģisks spēks, kas ceturtdien spēs Strēlnieka priekšā atvērt durvis un sirdis.

Ceturtdien zvaigznes mudinās Mežāzi izmēģināt kaut ko jaunu, lai kas tas būtu - ekstrēms sporta veids, jaunu zināšanu iegūšana vai mīlestība. Ja Mežāzim ir mīļotais cilvēks, viņiem šis vakars jāpavada kopā, mēģinot atkāpties no ierastā scenārija. Ja Mežāzis ir vientuļš, viņš būs atvērts jauniem paziņām un drosmīgiem eksperimentiem! Turklāt ceturtdien Mežāzis var labi radoši darboties: viņa labā smadzeņu puslode darbosies ar pilnu jaudu, nodrošinot ar veselu kaudzi svaigu, nestandarta ideju.

Ceturtdien Mežāzi var pievilt mīļotais cilvēks! Iemesls tam var būt nepildīti solījumi, veltas cerības, aizvainojums. Varbūt partneris kaut ko apsolīja, bet neizdarīja? Vai arī pasniedza dāvanu, kas Mežāzim nebija pa prātam? Zvaigznes ceturtdien iesaka Mežāzim netērēt laiku sīkumiem: nu padomā tik, kaut ko par maz saņēmi! Ir vērts uzslavēt mīļoto vismaz par viņa labajiem nodomiem, un nākamreiz viņš Mežāzim nežēlos savu laiku un enerģiju.

Ūdensvīriem ceturtdien var būt lielas problēmas ar pašorganizēšanos! Būs grūtāk nekā parasti ķerties pie ikdienas aktivitātēm un veikt tās ierastajā tempā. Ūdensvīra uzmanību var novērst viss apkārtējais - cilvēki, notikumi, paša uzmācīgās domas. Horoskopu zvaigznes ceturtdien Ūdensvīriem iesaka nemēģināt mainīt situāciju, bet paņemt īsu pārtraukumu. Vajadzētu pienācīgi atpūsties un izklaidēties, bet pie darbiem var ķerties citā dienā.

Ceturtdien, pat ja Ūdensvīrs domā, ka zina visu par mīlestību, liktenis var viņu pamatīgi pārsteigt. It īpaši, ja Ūdensvīrs joprojām ir viens un atrodas meklējumos. Ceturtdien personīgajā frontē viņu var sagaidīt jebkādi pārsteigumi, pārdzīvojumi un kaislību vētras. Varbūt pat Ūdensvīrs pilnībā zaudēs galvu un uzzinās, kas ir mīlestība no pirmā acu uzmetiena! Ja Ūdensvīram ir partneris, šis vakars abiem būs īpašs.

Ceturtdien horoskopa zvaigznes pilnībā būs Zivju pusē! Fortūna pievērsīs smaidīgo seju pret viņām, tāpēc Zivīm vajadzētu gatavoties patīkamiem pārsteigumiem. Varbūt Zivīm paveiksies mīlestībā, vai arī viņas saņems naudu, ar kuru nebija rēķinājušās, vai varbūt iepriecinās citas labas ziņas. Ja Zivis gatavojas īstenot plānu, kas prasa daļu veiksmes, tad neatradīs tam labāku dienu par ceturtdienu.

Ceturtdienas Zivīm vajadzētu atcerēties: ja vēlas kaut ko iegūt, vispirms tas jāpasaka skaļi. Ja klusām pārdzīvosiet, labākajā gadījumā risinot iekšēju dialogu, jūs nekad neko nesasniegsit! Tas jo īpaši attiecas uz mīlestību un attiecībām. Mīļotais cilvēks nav telepāts un nelasa domas, tādēļ, ja, piemēram, Zivis vēlas viņu apskaut vai noskūpstīt, tad ceturtdien labākais veids, kā iegūt vēlamo, ir par to tieši paziņot.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!