Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:38, Did:0, useCase: 3

Piedalies un laimē jauno Dove Men+Care produktu sēriju

Redakcija
Redakcija

Piedalies portāla epadomi.lv un Dove rīkotajā konkursā, kas norisināsies līdz šā gada 25.aprīlim, un iegūsti iespēju laimēt produktus no jaunās Dove Men+Care produktu sērijas, kurā ietilpst inovatīvi ādas, matu un padušu kopšanas līdzekļi, kas nodrošina nebijušu svaiguma pieredzi vīriešiem.

Jaunā Dove Men+Care Elements produktu sērija apvieno ādai nepieciešamās rūpes un dabas iedvesmotas sastāvdaļas, kas padara ādu, matus un paduses svaigas un mitrinātas. Jaunā Elements produktu sērija iekļauj līnijas Minerals + Sage un Talc Mineral + Sandalwood.

Konkursa nosacījumi:

1. Tev jābūt portāla epadomi.lv (draugiem.lv/epadomi ) sekotājam draugiem.lv vai Facebook (www.facebook.com/epadomi) sociālajos tīklos. Katrā no tiem tiks izlozēts viens balvas ieguvējs.

2. Jāspiež "ieteikt" ("dalies", "retweet") un jāiesaka konkurss saviem draugiem.

Konkurss norisināsies līdz 25.aprīlim plkst. 23:59. 2 laimīgos uzvarētājus paziņosim 26.aprīlī.

     [+] [-]

, 2017-04-18 21:51, pirms 7 gadiem
Neieslīgšu detaļās, bet pirms 2 mēnešiem es pamanīju ļoti krāsainu mājaslapu ar jaunu masku pret acni - Black Mask. Tā bija mana pēdējā iespēja, tāpēc es nolēmu to pasūtīt. Un es nespēju noticēt savām acīm, kad ieraudzīju pirmos rezultātus! Jau pēc vienas nedēļas mana akne sāka samazināties un apsārtums bija mazāk redzams. Viena mēneša laikā akne pilnībā izzuda. Parasti no krēmiem un gēliem man ir alerģiska reakcija, taču šoreiz - nekā! Perfekti! šeit viņu lapa: https://goo.gl/qB2RB8 starp citu - piemērota arī vīriešiem un sevišķi pusaudžiem!