Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Galvas ādas un matu atveseļošana

Ja neesat apmierināti ar galvas ādas un matu izskatu un veselību, labāk sākt ar diagnostiku. Tā ļaus precīzi diagnosticēt problēmas, kā arī noteiks ātrākam galvas ādas un matu atveseļošanās procesam nepieciešamās procedūras. Uzticieties skaistuma institūta Liora ārstiem - kosmetologiem.
Sākums - Liorá

Matu un galvas ādas stāvokļa diagnostika saskaņā ar J.F.Lazartigue sistēmu

Precīzai galvas ādas un matu veselības stāvokļa noteikšanai kompānija j.f.lazartigue ir izstrādājusi speciālu datordiagnostikas aparātu, ar kura palīdzību ir iespējams atklāt jebkuru problēmu un piemeklēt atbilstošus produktus tās efektīvai risināšanai, izveidojot individuālo matu kopšanas programmu. Pateicoties kamerai, kas palielina objektu 70-140 reizes, aparāts ļauj diagnosticēt galvas ādas, matu visā tā garumā un galiņu, kā arī mata sīpola stāvokli. Katram klientam tiek izveidota elektroniskā kartiņa, kur tiek saglabāta visa informācija un fotogrāfijas, lai salīdzinātu rezultātus pēc matu kopšanas un ārstēšanās kursa.

Ādas attīrīšana

Peeling - pīlings paredzēts taukainas un sabiezētas galvas ādas ar vai bez blaugznām attīrīšanai.

Propolis jelly - propoliss paredzēts taukainas, niezošas galvas ādas ar vai bez blaugznām ārstēšanai.

Sebum treatment - intensīva procedūra, kas regulē sebuma izdalīšanos. Procedūra ietver sevī galvas ādas attīrīšanu ar speciālu pīlingu, masku un tauku dziedzeru darbību regulējoša līdzekļa uzklāšanu.

Matu laminēšana

Laminēšana - tas ir ideāls risinājums tiem, kam no dabas ir nepietiekami biezi un kupli mati vai kam tie ir bojāti biežas krāsošanas un augstas temperatūras iedarbības rezultātā. Šī procedūra ļauj risināt šķeļošu un lūstošu matu problēmu, ar kuru saskaras tie, kas vēlas ataudzēt matus vai retāk apmeklē frizieri.

Matu laminēšanas procedūra tiek veikta pielietojot hipoalerģisku olbaltumvielu preparātu INKWORKS™ - konservantus nesaturošs gēls bez krāsas un smaržas. Gēla komponentiem - hidrolizētam kviešu proteīnam, kumelīšu, pelašķu un apiņu ekstraktiem - piemīt ārstnieciska iedarbība, tie mitrina, baro matus un stimulē to augšanu.
Pēc laminēšanas procedūras mati kļūst daudz elastīgāki, veselīgāki, spīdīgāki. Matu apjoms palielinās vismaz par 10 - 12 procentiem. Laminēšana ļauj saglabāt matu sakārtojumu pat nelabvēlīgos laika apstākļos. Vēl viena priekšrocība - spēja paildzināt matu krāsas noturīgumu, noturot matu krāsas molekulas mata iekšienē un neļaujot tām izskaloties.

Sausiem, plāniem matiem

Moisturizing treatment - procedūra sausiem, plāniem, bojātiem un krāsotiem matiem ar mitrinošu masku un matu veidošanu. Mitrina, atjauno krāsotu matu krāsu, aizsargā matus un mitrina galvas ādu.

Soy milk treatment - ekskluzīva J.F.Lazartigue procedūra ar sojas pieniņu bojātu, sausu, plānu matu struktūras atjaunošanai. Plāniem, novājinātiem matiem nepieciešama intensīva kopšana, ko šī procedūra arī nodrošina. Mati kļūst elastīgi, veselīgi un mirdzoši.

Matu izkrišanas novēršana

Mezoterapija — ārstniecisku vielu ievadīšana galvas ādā, lai novērstu vai apturētu matu izkrišanu. Matu izkrišanas ārstēšanai Skaistuma institūta Liora ārsti-kosmetologi pielieto speciālus „kokteiļus”, kuros ietilpst svarīgākie komponenti matu veselībai un augšanai: mikroelementi (organiskais silīcijs, cinks, niķelis), aminoskābes un buflomedils, sarežģīts organiskais komponents, kas palīdz piesātināt galvas ādu ar skābekli un pastiprina asinsriti. „Kokteiļa” komponenti iekļūst matu saknēs, veicinot matu folikulu attīstību. „Kokteiļi” tiek ievadīti tieši galvas ādā mikrodevās ar ļoti tievām un īsām adatām, procedūra ir mazsāpīga. Ādā izveidojas ilgstoša ārstniecisko vielu rezerve, labvēlīga vide matu augšanai, kas stimulē jaunu matu augšanu, bojāto matu folikulu atjaunošanos un atveseļošanos.
Lai iegūtu labu rezultātu ir nepieciešams kurss no 6-10 procedūrām.

Novēlam Jums veselību un skaistumu!

Skaistuma institūts “Liorá