Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:2, Did:0, useCase: 3


Kā panākt nevainojamu higiēnas līmeni labierīcībās?

Redakcija
Redakcija

Kādā slavenā latviešu filmā izskan frāze “Kultūra sākas ar mazmājiņu.” Lai arī mīlīgs un naivs izteikums, tam nevar nepiekrist. Labierīcību apmeklējums ir neatņemama ikviena cilvēka ikdienas sastāvdaļa neatkarīgi no pasaules vietas un nodarbošanās.

Apmeklējot kādas iestādes vai uzņēmuma labierīcības, klientiem un sadarbības partneriem tiek radīts būtisks pirmais iespaids par kopējo uzņēmuma tīrības un arī attieksmes līmeni. Kā parūpēties par to, lai labierīcības vienmēr būtu nevainojamā kārtībā un nekā netrūktu – par to lasiet tālāk!

Kāpēc svarīgi rūpēties par higiēnu labierīcībās?

Kaut arī tas var šķist pašsaprotami, nereti ir vērts atgādināt, ka ir vairāk nekā viens iemesls, kāpēc ikkatrs uzņēmums ir ieinteresēts, lai šīs mazās telpas allaž būtu tīras un lai tajās netrūktu nekā no būtiskākajām higiēnas precēm. Tālāk ir norādīti daži svarīgākie iemesli.

Veselība

Nav noslēpums, ka daudzu slimību izplatītāji mīl dzīvot uz cilvēku rokām, kā arī uz dažādām virsmām un mitrās vietās. Tāpat ir vērts atcerēties, ka straujā infekcijas slimību izplatība nemaz ne tik senā pagātnē Eiropā tika apturēta, ieviešot sanitārās telpas dabisko vajadzību nokārtošanai un veicinot biežu roku mazgāšanu un ziepju lietošanu. Arī mūsdienās uzņēmumos, kuros nekad netrūkst ziepju un vienreizējās lietošanas dvieļu, darbinieki daudz retāk slimo ar dažādām viegli pārnēsājamām slimībām.

Uzņēmuma tēls

Tīras un sakoptas telpas, kurās ir viss nepieciešamais, rada lielisku iespaidu par uzņēmumu. Nav vērts ieguldīt dārgās dizaina flīzēs – ja labierīcībās kaut reizi trūks tualetes papīra, klienti atcerēsies tikai to.

Darbinieku un klientu labsajūta

Svarīgi, lai šīs telpas neradītu papildu spriedzi un labierīcību apmeklētājiem nebūtu jādomā par tādiem ikdienas sīkumiem, vai dvielis būs tīrs, vai netrūks ziepju. Tie ir sīkumi, taču skaidri parāda arī uzņēmuma vadības rūpes par saviem darbiniekiem un klientiem.

Taupība un ergonomika

Labi un pareizi nokomplektēts higiēnas aprīkojums labierīcībās ļauj arī būtiski ietaupīt uzņēmuma līdzekļus, ko rada higiēnas preces. Piemēram, šķidro ziepju vietā izvēloties putu ziepes, katrā reizē tiek izspiests ievērojami mazāks produkta daudzums, kas ļauj ietaupīt. Pētījumi rāda, ka cilvēki nereti lieto vairāk ziepju, nekā būtu nepieciešams. Putu ziepes šo problēmu atrisina.
Tāpat uzņēmumiem, kas vēlas samazināt papīra atkritumu daudzumu, ir iespēja izvēlēties auduma dvieļus, kas tiek nomainīti noteiktā intervālā.

Foto: Berendsen.lv

Kādas higiēnas preces ietilpts standarta labierīcību aprīkojumā?

Preču veids un daudzums lielā mērā atkarīgs no uzņēmuma prioritātēm un vēlmēm. Taču standarta saraksts varētu izskatīties šādi:
● Tualetes papīra turētājs (ar vietu rezerves rullim)
● Tualetes birste
● Gaisa atsvaidzinātājs
● Roku dvieļi – vienreizlietojamie papīra vai atkārtoti mazgājamie kokvilnas dvieļi
● Ziepju dozators
● Atkritumu tvertne
● Tualetes poda virsmas dezinfekcijas līdzeklis

Ko piedāvā uzņēmums “Berendsen”?

Lai citi uzņēmumi varētu visu uzmanību veltīt savām primārajām uzņēmējdarbības jomām, uzņēmums “Berendsen” piedāvā higiēnas aprīkojuma nomu un higiēnas preču papildināšanu noteiktos intervālos. Tādējādi rūpes par labierīcību kārtību un ērtībām tiek nodotas profesionāļu rokās, lai par to vairs nebūtu jāraizējas.

“Berendsen” piedāvā higiēnas aprīkojumu elegantā dizainā un astoņās dažādās krāsās, lai ikviens varētu izvēlēties tieši to, kas stilistiski vislabāk iederas telpās, kā arī ir ērtāks no praktiskā viedokļa.
Ja vēlaties, lai arī Jūsu labierīcības vienmēr būtu aprīkotas un patīkamas, piesakieties “Berendsen” higiēnas aprīkojuma nomas pakalpojumam. Ielūkojieties vietnē berendsen.lv un izvēlieties sev tīkamāko dizainu no pieejamā klāsta!