Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:5, Did:0, useCase: 3


AOC paziņo par pirmo AGON monitoru ar AMD Radeon™ FreeSync™ 2 un VESA DisplayHDR™ 400

Redakcija
Redakcija

Displeju speciālists AOC ar lepnumu paziņo par jauno papildinājumu savā AGON premium spēļu monitoru saimē — AOC AGON AG322QC4, kas piedāvā vienkārši fascinējošu spēļu grafiku; to nodrošina ar VESA DisplayHDR™ 400 saderīgais 31,5” VA panelis bez apmalēm trīs pusēs, superasā Quad HD (2560x1440 px) izšķirtspēja 16:9 proporcijā, dziļā un tintīgā 2000:1 statiskā kontrasta attiecība un agresīvais 1800R izliekums. 144 Hz atsvaidzes intensitāte, 4 ms GtG reakcijas laiks kopā ar Radeon™ FreeSync™ 2 atbalstu dod vienmērīgu spēlēšanas pieredzi pat augstākajā sacensību līmenī.

DisplayHDR 400 un Radeon FreeSync 2
AG322QC4 ir aprīkots ar jaunākajām displeju tehnoloģijām, lai iegūtu reālistiskus vizuālos efektus un maksimāli vienmērīgu spēlēšanas sajūtu, — VESA DisplayHDR 400 un Radeon FreeSync 2. VESA HDR400 specifikācija dod 400 cd/m² pīķa spilgtumu, uzlabotus melnā līmeņus, augstāku krāsu gammu un lielāku bitu dziļumu (krāsu dziļumu), lai varētu attēlot High Dynamic Range (HDR) vizuālos efektus.

Lai spēlēšana būtu bez attēla raustīšanās un attēla "plēšanas", AMD Radeon FreeSync 2 tehnoloģija uzlabo savu priekšgājēja FreeSync rādītājus, bet vēl arvien turpina atbalstīt variējamo atsvaidzes intensitāti (saskaņojot monitora atsvaidzes intensitāti ar grafiskā procesora kadru ātrumu). FreeSync 2 izmanto stingrākus ierobežojumus (piemēram, obligāto Low Framerate Compensation, lielāku krāstelpu) un HDR atbalstu ar zemāku latentumu, salīdzinot ar parastajiem HDR monitoriem.

Iespaidīgs un piesaistošs izskats
Elegantais AG322QC4 ar savu atsvaidzināto tumšmelno pārklājumu savā 31.5” VA (Vertical Alignment) panelī izmanto 1800R ieliekumu. Šis agresīvais ieliekums ar 1800 mm rādiusu aptver lietotāju, nosedz viņu perifēro redzi un piedāvā reālistisku iegremdēšanos. Ieliektiem displejiem acīm ir aptuveni vienāds attālums līdz jebkuram paneļa stūrim ar gandrīz perpendikulāru leņķi, kas atceļ attēla kropļojumus, kontrastu un krāsu nobīdi, ko izraisa slīps leņķis.

Kaifīga spēlēšana tiek pilnībā definēta no jauna
AG322QC4 VA panelis piedāvā QHD (2560x1440 px) izšķirtspēju, kas ļauj spēlētājiem sagatavoties nākotnes tehnoloģiskajām izmaiņām daudzus gadus uz priekšu. QHD ir optimālā izšķirtspēja mūsdienu spēlētājiem, tā sniedz četras reizes detalizētāku attēlu par 720p izšķirtspēju, tomēr vairumā spēļu šī brīža vidējā/augšējā segmenta grafiskie profesori var viegli nodrošināt augstu kadru ātrumu QHD izšķirtspējā, salīdzinot ar 4K. AG322QC4 VA panelis dod arī plašus skata leņķus, salīdzinot ar IPS paneļiem.

Sacensību līmeņa geimeri būs apmierināti ar AG322QC4 agresīvajām specifikācijām. 144 Hz atsvaidzes intensitāte un 4 ms GtG reakcijas laiks kopā novērš kustības izplūšanu, tādējādi sniedzot geimeriem daudz labāku vizuālo atgriezenisko saiti ātrās, dinamiskās spēlēs. AOC Low Input Lag režīms vēl vairāk uzlabo monitora reakcijas laiku. Šajā režīmā video signāls apiet lielāko daļu video apstrādes, ko veic monitora elektronika, un ievades ierīču (tastatūras/peles) komandas ātrāk atspoguļojas vizuāli.

Pielāgojiet savam spēlēšanas stilam
AOC zina, kuras ir tās mazās lietiņas, kuras geimeri novērtē. AOC Game Mode programmas piedāvā pielāgotus iestatījumus dažādiem žanriem, piemēram FPS, sacīkšu braukšana vai RTS, lai sniegtu ātrāku reakciju un skaidrāku attēlu. Turklāt lietotāji var saglabāt arī savas programmas. Ar komplektā iekļauto OSD kontrolieri (QuickSwitch), lietotāji var viegli pārslēgties starp šīm programmām. AOC Shadow Control funkcija ļauj geimeriem ievadīt OSD ēnas līmeni, izgaismot tumšās zonas vai aptumšot spilgtās/izplūdušās zonas, lai viņi saglabātu līderību jebkurās situācijās.

AOC Ergo Base ļauj to plašā diapazonā regulēt augstumā, sagāzt, un grozīt, lai iegūtu optimālu ergonomisko pozīciju. Geimeri var pievienot savas austiņas, izmantojot audio izvadu un mikrofona ievadus, bet, kad tie netiek izmantoti, pakarināt uz AG322QC4 izbīdāmā austiņu turētāja. Praktiskumu papildina arī monitora 2 x USB 3.0 porti, iebūvētais kabeļu sakārtošanas risinājums un pārnēsāšanas rokturis transportēšanai. Ar LED lampiņām uz apakšējās malas un monitora aizmugurē geimeri var izvēlēties starp sarkano, zaļo vai zilo apgaismojumu ar trīs intensitātes līmeņiem, kas atkal jau palielina pielāgošanas iespējas.

Tiek plānots, ka AOC AGON AG322QC4 būs pieejams pārdošanā 2018. gada jūnija par MSRP (Ražotāja ieteicamā mazumtirdzniecības cena) 599€.