Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:5, Did:0, useCase: 3


Starojoša krāsa apvienojumā ar stilīgu dizainu

Redakcija
Redakcija

MMD Philips iepazīstina ar jauniem E9 monitoru līnijas modeļiem, kas izceļas ar savu patīkamo dizainu un sniedz neatkārtojamu attēla kvalitāti no jebkura skatu punkta, pateicoties Ultra-Wide color funkcijai, Full HD, 27 collu IPS Led ekrāniem.

Vieta, 2018. gada 1. marts – MMD, vadošais tehnoloģiju uzņēmums un Philips Monitors zīmola licences partneris, informē par trim jaunumiem Philips plaša patēriņa monitoru E sērijai. Ar “E9” apzīmētie modeļi apvieno izcilu dizainu un neparastu attēla kvalitāti, nodrošinot labāku attēlu un stilu. Visi trīs E9 šaurmalu Full HD monitori ar iespaidīgu 27 collu izmēru un Ultra-Wide Color funkciju nodrošina pavisam reālus attēlus un skata leņķus ar klātbūtnes efektu, lai sniegtu lielākas ērtības un prieku neatkarīgi no tā, vai monitoru izmantojat mājās vai darbā.

Lieliska attēla kvalitāte
Visiem jaunajiem Philips E9 monitoriem ir teicami 27-collu IPS LED platskata ekrāni. Atšķirībā no standarta TN paneļiem IPS nodrošina labāku attēla un krāsu precizitāti, kā arī 178/178 skata leņķus, tādējādi ļaujot skatīties ekrānos gandrīz no jebkuras vietas, vienlaikus izbaudot izcili izteiksmīgus attēlus un rezonējošas krāsas. Tādējādi šie modeļi ir ideāli piemēroti ne tikai fotoattēlu aplūkošanai, filmu skatīšanai un tīmekļa pārlūkošanai, bet arī profesionālam pielietojumam, kurā nepieciešams precīzs krāsu attēlojums un pastāvīgs spilgtums. Ultra-Wide Color tehnoloģija piešķir E9 monitoriem sevišķi plašu krāsu gammu, lai iegūtu dziļākas, dzīvīgākas un dabiskāka toņa krāsas, savukārt uzlabotā Full HD 1920 x 1080 izšķirtspēja nodrošina attēliem fenomenālu detalizācijas pakāpi, spilgtumu un kontrastu, padarot tos tik reālus, ka tā vien gribas tiem pieskarties. Turklāt šie monitori ir arī saudzīgi pret acīm, pateicoties Flicker-Free tehnoloģijai, kas regulē spilgtumu un samazina mirgošanu, nodrošinot ērtāku skatīšanos, kā arī Philips LowBlue režīmam, kas izmanto viedo programmatūru, lai samazinātu kaitīgo īsviļņu zilo gaismu, nodrošinot monitora lietotājam labāku pašsajūtu.

Stilīgs dizains
E9 monitori turpina viedā dizaina tradīciju, kas Philips E sērijai ļāva guva tik ievērojamus panākumus. Visi trīs 27 collu modeļi ir pieejami ar spīdīgi melnu apdari un elegantu metāla statīvu, tie ir izcili plāni - 9,94 mm - un aprīkoti ar AMD FreeSyncTM tehnoloģiju, kas monitora atsvaidzes intensitāti pieskaņo GPU rāmja vizualizācijas ātrumam, lai nodrošinātu vienmērīgu datorspēles gaitu. Monitoriem ir arī izcili šauras malas, lai nodrošinātu ekrāna viengabala iespaidu un minimālus skatīšanās traucējumus, padarot tos ideāli piemērotus izmantošanai multiekrānu vai mozaīkveida iestatījumu režīmā un plaša diapazona pielietojumam no grafiskā dizaina līdz profesionālai izmantošanai un datorspēlēm. Turklāt ekrāni ne vien fantastiski izskatās, bet arī ir apkārtējai videi draudzīgi. Monitori ražoti no ilgtspējīgiem un apkārtējai videi draudzīgiem un starptautiskajiem standartiem atbilstošiem materiāliem, tie nesatur dzīvsudrabu un svinu, kā arī tiek piegādāti pilnībā pārstrādājamā iepakojuma materiālā un, pateicoties zemam patēriņam, nodrošina enerģijas ekonomiju.
Viegla savienojamība
Visos trīs E9 monitoros, kas aprīkoti tā, lai nodrošinātu universālu digitālo savienojamību, ir visi elementi, kas nepieciešami augstas izšķirtspējas multimediju saskarnes (HDMI) ieejai, lai nodrošinātu augstas kvalitātes digitālo video un audio pārraidi no personālā datora vai jebkāda skaita AV avotu (tajā skaitā no dekodētājierīču blokiem, DVD atskaņotājiem, A/V uztvērējiem un video kamerām). Nodrošinot vēl lielākas ērtības un savienojamību, 276E9QJAB modelī ir iebūvēts arī DisplayPort savienojums, nodrošinot zibensātras attēlu maiņas ātrumu un atsvaidzes intensitāti, kā arī iebūvētus stereo skaļruņus, lai nodrošinātu labāku multimediju resursu baudījumu.

E9 saime turpina augt
Iecerēts, ka bez jaunajiem 27” plakanekrāna monitoriem Philips E9 saimi paplašinās arī vairāki citi plakanekrāna un izliektā ekrāna modeļi, kas visi ir ar elegantu, superplānu 9,94 mm dizainu un tādām tehnoloģiskajām inovācijām, kā AMD FreeSyncTM tehnoloģiju. 276E9QDSB, 276E9QJAB un 276E9QSB FHD modeļi tirdzniecībā būs pieejami 2018. gada marta sākumā ar RRP EUR 189,00. Tiem sekos 23,8” FHD plakanekrāna modelis, kas iznāks maijā, un 21,5” FHD plakanekrāna modelis, kas būs pieejams jūlijā. Uzņēmums Philips izstrādājis trīs E9 izliektā ekrāna modeļus, lai nodrošinātu mazāku attēla deformāciju un uzlabotu imersijas efektu. Tie būs pieejami maija sākumā 31,5” FHD/QHD un 27” FHD formātā.

Plašāka informācija par Philips monitoriem: ŠEIT

Latvijas vadošo videospeciālistu viedoklis par Philips monitoriem - ŠEIT