Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


Kā vienreiz par visām reizēm patiešām uzveikt celulītu!

Šī doma noteikti ne reizi vien iešaujas galvā. Par celulītu un veidiem kā ar to cīnīties jau noteikti lasīts 101 reizi. Taču bieži sievietes brīnās, kāpēc pretcelulīta krēmi neiedarbojas. Tāpēc šoreiz atļaujiet vēlreiz atgādināt par pamatu pamatiem pareizas ādas kopšanā tieši pretcelulīta kūrē. Ļoti iespējams, ka tomēr atklāsiet ko jaunu.
Pirmkārt, jau šajā ne maz darbietilpīgajā un laikietipīgajā procesā ir jābūt godīgam pret sevi. Tas ir: patiešām vairāk kustēties, lietot sabalansētu, regulāru uzturu, dzert vairāk ūdeni un pareizi kopt ādu. Tad labie rezultāti būs ar garantiju!
Šoreiz sīkāk tieši par pretcelulīta un slaidinošiem līdzekļiem. Lai tie varētu efektīvi palīdzēt celulīta profilaksē un ārstēšanā mājas apstākļos, pirms to uzklāšanas vitāli svarīga ir ādas sagatavošana.

Raksts tapis sadarbībā ar
Ārsti, GMT Beauty kosmetoloģi , uztura speciālisti,
Gunu Havensoni

Pirmkārt- veic pīlingu!

Aktīvie komponenti nespēj pilnvērtīgi uzsūkties caur ādas virsējiem slāņiem un iekļūt zemādā, sasniedzot mērķa audus (taukaudus), ja pretcelulīta līdzekli uzklāsi uz nesagatavotas ādas. Jo īpaši tagad, kad ziemā āda ir kļuvusi daudz sausāka, raupjāka un pastiprināti lobās.

Galvenais noteikums pirms jebkura līdzekļa uzklāšanas- ādai jābūt tīrai. Reizi vai divas nedēļā tūdaļ pēc vannas, dušas vai saunas veic ādas pīlingu ar skrubi, lai nolobītu ādas virskārtas raga šūnas. Pamēģini trīskāršas iedarbības skrubi no GMT BEATY BODY CONCEPT. ķermeņa kopšanas līdzekļu līnijas. Lieliski novērš ādas sausumu, padara to maigu un mirdzošu, mīkstina un mitrina. Abrazīvās daļiņas, pulējot maigi noņem atmirušās šūnas, saglabājot ādas dabiskās aizsargfunkcijas.

Kviešu dīgstu proteīns dziļi mitrina un baro ādu, atsvaidzina. Pienskābei, ko iegūst no piena seruma, piemīt lobošas īpašības, tā normalizē epitalizācijas procesu, veicina ādas hidrolipīdu barjeras nostiprināšanu – keramīdu sintēzi, uzlabo ādas mitrināšanu un tās elastību.

Pīlings ar trīskāršu iedarbību sagatavo ķermeni turpmākajām procedūrām. Visam ķermenim ņem ~ 30 ml, uzklāj uz sausas vai mitras ādas un masē apļveida kustībām 2–3 min, atstāj līdz 5 min, tad noskalo ar ūdeni.

Otrkārt- norīvējies ar sausu dvieli!

Celulīta skartās vietas ir slikti apasiņotas, tāpēc, uzklājot pretcelulīta līdzekli, ir liela varbūtība, ka līdzekļa aktīvie komponenti var nesasniegt mērķa audus. Asinsriti problēmzonās palīdzēs uzlabot masāža- noberzēšanās ar sausu frotē dvielīti, cimdu vai masāžas suku ar dabīgajiem sariem. Dari to pirms kosmētiskā līdzekļa uzklāšanas- apļojošām, spēcīgām kustībām, virzienā uz augšu, apmēram 3-5 minūtes. Pēc norīvēšanās āda tūdaļ paliek sārta. Tas veicina asinsrites un limfātiskās sistēmas darbību, uzlabo ādas stāvokli.

Treškārt- sasildi ādu dušā!

Lai stimulētu asinsriti ādā, izmanto kontrastu principu- silts- auksts. Aukstumā asinsvadi saraujas, siltumā izplešas. Sāc ar kontrastdušu kāju iekšpusēm. Atkārto 2-3 reizes. Šeit projicējas galvenie kājas asinsvadi. Sevišķi, pēc nogurdinošas darba dienas aplaistīšana ar aukstu ūdeni ļaus kājām justies vieglāk. Ja esi „drosminiece”, ikreiz pēc siltas dušas dažas sekundes aplaisties ar aukstu ūdeni. Tas trennē un nostiprina asinsvadus, uzlabo asinsriti, limfas cirkulāciju un dod enerģiju. Savukārt „biezākās” vietas- uz dibena, gurniem, galifē rūpīgi sasildi ar siltu ūdens strūklu un tad ar masējošām kustībām uzklāj krēmu.

Ceturtkārt- uzzied kosmētisko līdzekli!

Uz sagatavotas ādas uzzied izvēlēto līdzekli. Ja tavā rīcībā ir pietiekoši daudz laika, lai varētu pareizi sagatavot ādu pirms krēma uzklāšanas gan no rīta, gan vakarā, lieto to 2x dienā; citādi labāk to lieto vienreiz, bet rūpīgi. Lai sasniegtu cerēto rezultātu, jāizvēlas līdzekli ar sev atbilstošu konsistenci. Aizņemtām sievietēm nav jēgas izvēlēties krēmus, kam nepieciešama 5- 10 minūšu masāža, jo parasti laika trūkuma dēļ nepagūst iemasēt visu. Steidzīgajām vairāk piemēroti ir gēli, fluīdi. Tie ātrāk uzsūcas ādā.

Pamēģini viegli Slaidinošu gēlu no GMT Beauty Body Concept kosmētikas. Ta sastāvā esošā brūnaļģu esence paaugstina vielmaiņu. Efejas un zirgkastaņas ekstrakts tonizē asinsvadus, novērš tūsku, stimulējot limfātisko un venozo drenāžu. Jūras augu kolagēns mīkstina un mitrina ādu, padara to starojošu. Kofeīns un teofilīns,
noārda taukus, mazinot celulītu. Savukārt minerālvielas un mikroelementi stabilizē ūdens un sāļu līdzsvaru, uzlabo imunitāti.

Produkta formulā fitoaktīvos komponentus papildina jaunatklātie peptīdi, kas darbojas molekulārā līmenī. Tie spēj aizstāt dabiskos peptīdus mijiedarbības procesos starp receptoriem un enzīmiem. Tripeptīds atjauno šūnu enerģijas rezerves, veicina lipolītiskos procesus adipocītos un uzlabo ādas reģenerāciju.

GMT Beauty kosmētikas produktus var iegādāties labākajos skaistumkopšanas un SPA salonos visā Latvijā

Rīgā:

4. Dimensija, Jeruzalemes iela 1,

Islande SPA Beauty & Wellness, Ķīpsalas ielā 20,

Estētiskās kosmetoloģijas Telpa, Raiņa bulvārī 2-4

"GMT" Birojs
Andrejostas iela 4a
Tālr.: 67780881;
Mob.tālr.: 28619008

     [+] [-]

, 2012-05-23 23:50, pirms 12 gadiem
612

     [+] [-]

, 2012-05-24 11:06, pirms 12 gadiem
Liels paldies! Beidzot esmu sapratusi savas kļūdas!

     [+] [-]

, 2012-05-24 11:10, pirms 12 gadiem
Gribētos par šo kosmētiku uzzināt kaut ko vairāk.

     [+] [-]

, 2012-05-24 18:24, pirms 12 gadiem
Kā ar limfodrenāžām,pareizu uzturu utt??