Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:12, Did:0, useCase: 3


“Dzintara aromāts” - stāsts par A/S „Dzintars” attīstību no tā pirmsākumiem līdz mūsdienām

Redakcija
Redakcija

Apgāds „Jumava” drīzumā laidīs klajā Ksenijas Zagorovskas grāmatu par A/S „Dzintars” attīstības vēsturi „Dzintara aromāts”.

Šī ir grāmata par A/S “Dzintars” ― lielāko parfimērijas un biokosmētikas ražotāju ne tikai Baltijā, bet arī Ziemeļaustrumeiropā. Tas ir stāsts par vienu no 500 labākajiem Eiropas uzņēmumiem. Intelektuālā īpašuma apjoma ziņā “Dzintars” ir salīdzināms ar lielu zinātniski pētniecisku institūtu ― uzņēmumam pieder 159 patenti un 159 preču zīmes.

Akciju sabiedrības “Dzintars” vēsture ir aizsākusies XIX gadsimta vidū 1849. gadā, kad, būtībā, tika likti pamati parfimērijas un kosmētikas rūpniecības nozarei Latvijā. 2016. gada 7.novembrī aprit 25 gadi, kopš akciju sabiedrība „Dzintars” reģistrēta Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā, un šajā statusā vecākais Latvijas kosmētiskais zīmols pastāv līdz pat šim brīdim.

„Es vadu “Dzintaru” vairāk nekā 40 gadus ― tas jau ir vesels laikmets. Pagājušā gadsimta 80. gadi bija mūsu ziedu laiks. Uzņēmuma konveijeri gādāja desmitiem miljonus smaržu pudelītes un krēma tūbiņas. Mūsu produkcija bija ārpus konkurences 1/6 no pasaules teritorijas ― no Kaļiņingradas līdz Kamčatkai. “Dzintars” bija laikmeta simbols ― mīlēts simbols!

Šodien mūsu modernais un inovatīvais uzņēmums veido savu produktu receptes, smeļoties no bezgalīgā skaistuma un veselības avota ― dabas. Dabiskiem produktiem pieder nākotne, un mēs šo nākotni radām jau šodien.
Kā “Dzintaram” izdevās paveikt to, ko daudzi dēvē par brīnumu? Atbilde ir viena ― pateicoties brīnišķīgajai profesionāļu komandai, kurā visi aizrautīgi veic savu darbu un prot domāt patsāvīgi. Grāmatā ““Dzintara” aromāts” viņi stāsta par to, kā tas notiek.”” A/S „Dzintars” valdes priekšsēdētājs Ilja Ģerčikovs

Grāmatu varēs iegādāties visās Latvijas grāmatnīcās....