Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


Galvenās kļūdas, ko sievietes pieļauj attiecībās ar vīriešiem

Redakcija
Redakcija

Vīriešu un sieviešu savstarpējās attiecības vienlaikus ir gan pati izpētītākā, gan arī noslēpumainākā tēma. Visu, kas notiek šo divu dzimumus starpā, var pielīdzināt pastaigai pa mīnu lauku, kur vismazākais nejaušais pieskāriens var novest pie sprādziena.... un bieži vien šo sprādzienu izprovocē sievietes pašas.

Kādas tad ir tās īpašības, kuras var uzskatīt par bīstamākajām un kurām jāpievērš uzmanība pirmām kārtām?

1. GREIZSIRDĪBA

Ierobežojot vīrieša brīvību ar savu pārlieku lielo greizsirdību, jūs pati viņu izaicināt uz rīcību, kurai nevar būt labs iznākums. Protams, ja vīrietis devis tam iemeslu, tad jums nav jāklusē, tomēr pie katras sarunas ar darba kolēģi vai kādu citu paziņu, nevajadzētu izplūst pārmetumos vai apvainojumos.

2. APVAINOŠANĀS

Ļoti nomoka vīrieti arī tā saucamie "sieviešu jociņi": apvainošanās bez redzama iemesla vai asaru jūra nieku dēļ. Neskatoties uz to, ka situāciju izraisiet jūs, vainīgs jūtas viņš. Protams, viņš jūs mierinās, taču rūgtums paliks, un tas būs neizdzēšams.

3. GARAS TELEFONSARUNAS AR DRAUDZENI

Vēlaties savu mīļoto izvest no pacietības? Tad biežāk viņa klātbūtnē pļāpājiet pa telefonu ar savu draudzeni. Un ne mazāk par stundu. Vēl lielāks efekts būs, ja sāksiet apspriest savas vai viņas attiecības ar otro pusīti.

4. ŠOPINGS

Sadusmot pat visflegmatiskāko vīrieti var iepirkšanās jeb tā saucamais šopings vairāku stundu garumā. Kurpes, bikses, kleitas, lakatiņi u.c. sievieti iepriecinošas lietas, vīrietim ir tikai gar acīm ņirbošs raibs krāsu juceklis, par kuru tiek izdota viņa sūri grūti nopelnītā nauda.

5. KĀRTĪBAS MĪLESTĪBA

Protams, jūs esat tā, kas rūpējas par kārtību mājā un jums ir svarīgi redzēt vietā noliktas kurpes, zeķes un citas lietas. Un jūsu centieni uzturēt māju kārtībā ir apsveicami un saprotami. Tomēr neizrādiet pārsteigumu, ja sakārtojot viņa lietas, jūsu mīļotais nebūs priecīgs. Un arī tas ir saprotami- jūs būsiet savandījusi viņa ierasto "bardaku", kurā, starp citu, viņš orientējas daudz labāk nekā jūs savā kārtībā.

6. PROBLĒMU NOKLUSĒŠANA

Pats nepatīkamākais vīrietim šķiet jūsu aizkapa balsī pateiktais "viss kārtībā" brīžos, kad jums nekas nav kārtībā. Tāpēc, ja jūs kaut kas neapmierina vai noticis kas nepatīkams, pasakiet to uzreiz. Vīrieši ir iekārtoti vienkārši- viņi tic visam, ko jūs sakiet. Tāpēc, dzirdot, ka viss labi, viņš ar mierīgu sirdi dosies skatīties futbolu un pēc tam nesapratīs, kas nav labi.

7. ATTEIKŠANĀS NO SEKSA

Un beidzot viena no lielākajām kļūdām attiecībās- atteikšanās no seksa, kā soda rīka izmantošana. Tā nu ir simtprocentīgi aplama taktika. Tas ir ne tikai nehumāni, bet arī attiecības graujoši. Sevišķi, ja jūs mīlat viņu.