Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


Laimīgas mīlestības formula

Redakcija
Redakcija

Apgāds „Jumava” laidis klajā Pjēra Franka grāmatu “Laimīgas mīlestības formula”.

Attiecības pastāvīgi veidojas no jauna, dienu pēc dienas, nedēļu pēc nedēļas. Ja vēlies, visu mūžu.

Pjēra Franka grāmatā “Laimīgas mīlestības formula” sniegti personiski un vienlaikus universāli padomi, kas ikkatram ļaus savas attiecības ieraudzīt jaunā gaismā un veicinās labāku izpratni par sevi un savu partneri.

Pjērs Franks jau bērnībā spēlēja uz skatuves, debitējot Helmuta Keitnera filmā “Nerātnā zēna stāsti”. Kopš 1958. gada tēlojis daudzās filmās un vairāk nekā 200 televīzijas uzvedumos, 1996. gadā pievērsies radošajam darbam un 2000. gadā sekmīgi debitējis kā autors un režisors ar kinofilmu “Tas ir tikai sākums”. Latviešu valodā līdz šim ir iznākušas viņa grāmatas “Rezonanses likums” un “Vēlēšanās, kas piepildās”, kuras guvušas lielu lasītāju atsaucību. Pjēru Franku interesē psiholoģija un attiecības, kas ir galvenais temats grāmatā “Laimīgas mīlestības formula”.