Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:376, Did:0, useCase: 3


Ko par tevi stāsta krunciņas un grumbiņas

Aizvien populārāka kļūst zinātne par cilvēka rakstura, tempramenta un seksualitātes izpausmēm ārējā izskatā. Īpaši sejas vaibstos. Daudzi zinātnieki atrod loģisku pamatojumu, fiziognomikas apgalvojumiem, kas veidojušies daudzu gadsimtu un pat gadu tūkstošu vērojumu rezultātā. Ko tad pēc sejas vaibstiem un krunciņām var pateikt par cilvēku?

Zem cilvēka sejas ādas atrodas dažādas sīku muskuļu grupas, kas nosaka kādi ir mūsu sejas vaibsti un mīmika. Ar vecumu saistītās ādas un muskuļu izmaiņas veido noteiktas krunciņu grupas. Nereti tās saistāmas ar dažādām slimībām, kā arī rakstura īpašībām. Piemēram; ja cilvēks nepārtraukti dusmojas raukdams pieri, viņam ātrāk vai vēlāk uz pieres izveidosies raksturīgas krunkas. Senatnē mēdza teikt, ka cilvēka raksturu sastāda viņa dzīve un slimības.

Daudzās pasaules tautu kultūrās jau no senatnes tika novērots, kā sejas krunciņas atspoguļo raksturu, seksuālo uzvedību un citas vīriešu un sieviešu īpašības. Šie novērojumi un medicīnas atzinumi ir ņemti par pamatu fiziognomikai.

Mūsdienās dzīves temps ir daudz straujāks nekā, piemēram, 19. gadsimtā. Ja pirms vairāk kā simts gadiem bija pilnīgi normāli mēnešiem ilgi gaidīt vēstuli no kaimiņvalstī dienoša līgavaiņa, tad mūsdienas šķirtie iecerētie, lai kādā zemeslodes malā neatrastos, var sazināties dažu minūšu laikā. Tāpēc mūsdienu ļaudis attiecības noskaidro nesalīdzināmi ātrāk. Tieši mūsdienās zināšanas par to, ko atspoguļo tikko satikta partnera sejas vaibsti ir visnotaļ vērtīgas, lai vienkārši saprastu, ko var gaidīt no šīs sievietes vai šī vīrieša.

Speciālisti uzskata, ka visvairāk informācijas satur pieres krunciņas. Pat ļoti jauniem cilvēkiem, ja uzmanīgāk ieskatās, uz pieres samanāmas ļoti vieglas krunciņas. Tās jau sniedz informāciju par saviem saimniekiem.
Ja uz pieres sievietei vai vīrietim ir īsas neregulāras krunciņas, tas liecina par vāju veselību. Iespējama neizpaudusies, bet nopietna slimība. Tādi cilvēki seksa jomā, kā likums, ir neaktīvi, kaut gan var uz īsu brīdi iedegties kaisles liesmās. Tiesa, vairāk gan viņiem tīk nevis būt seksuāli aktīviem, bet ļauties vieglām erotiskām fantāzijām, kur it nemaz nav vietas pārlieku kvēlām attiecībās starp vīriešiem un sievietēm. Regulārs sekss viņus nogurdina un tieši šī iemesla dēļ tiek meklēti dažādi iemesli no tā izvairīties. Visādi citādi šie ļaudis ir mīlīgi un maigi, gatavi būt uzticīgi līdz kapa malai. Aizbaidīt viņus var ar pārāk lielu neatlaidību un kāri pēc seksa.

Ja jūs redzat, ka sievietei vai vīrietim pāri visai pierei horizontāli vērojama izteikta, bet viena krunciņa, varat uzskatīt, ka jums ir paveicies. Pirmkārt šiem ļaudīm pieder tā saucamā „dzīves veiksme”, viņi ir uzticami partneri ne tikai seksā, bet arī visās citās jomās. Ja vēlaties izveidot ģimeni, tad esat droši, ka viņi būs stabils balsts un uzticams draugs, kvēls mīļākais un labs vecāks jūsu kopējiem bērniem. Turklāt viņiem raksturīga radošu pieeja gultā. Īpaši tad, kad viņi saraduši ar partneri, uzticas tam līdz ar to var realizēt visas savas krāšņās erotiskās fantāzijas. Tādi partneri allaž sagādā patīkamus pārsteigumus un tīkamas sajūtas. Savukārt uzticības jautājumu ziņā, viņi ir pagalam neiecietīgi pret meliem un tēlošanu. Tik, cik viņi atdod sevi, tikpat viņi prasa pretī.

Dzīve sarežģījas tiem, kam pretī gadījies partneris ar divām vai trim horizontālām pieres krunciņām. Tādi sievietes un vīrieši vienmēr tiecas ieņemt dzīvē dominējošu pozīciju, līdz ar to tiecoties pilnībā pakļaut savu partneri. Viņus var dēvēt par panākumu vergiem. Panākumi vilina un reibina un to dēļ viņi ir gatavi uz visu. Nav svarīgi, kurā jomā panākti sasniegumi, galvenais, ka tie ir. Tāpēc arī gultā viņi grib būt uzvarētāji un noteikumu diktētāji. Izteikti attīstīta erotiskā iztēle pastiprina jau tā neremdināmo iekāri. Viņi vienmēr ir gatavi jauniem sekseksperimentiem. Turklāt īpaši nepiedomā, vai partneris tiem ir gatavs un vēlas. Iespēja gūt acumirklīgu baudu nomāc jebkādu veselo saprātu. Tieši šī iemesla pēc attiecīgo krunciņu īpašnieki iekuļas nepatīkamās situācijās. Iepriekšminēto rakstura īpašību dēļ viņiem ir grūtības saglabāt uzticību vienam partnerim. Tiesa, sānsoļi tiek veikti slepus, bez liekas demonstrācijas. Toties mēdz pieturēt vairākus mīļākos vai mīļākās. Kaut desmit!

Pavisam citādāk lietas notiek, ja divas vai trīs horizontālas pieres krunciņas it kā pārstrīpo vertikāla. Šādus cilvēkus sagaida nepārprotami panākumi mīlas frontē. Tiesa, ar šiem panākumiem viņi nedīžājas un nereti pat neizmanto, jo uzskata, ka uzticība partnerim ir vērtīgāka.

Ja starp uzacīm ir divas vertikālas īsas un dziļas krunciņas, bet piere ir pilnīgi gluda, tad tā ir droša zīme, ka šādi noformētas pieres īpašnieki ir lieli domātāji un lieliski administratori. Savukārt gultas lietās ar viņiem visdrīzāk būs garlaicīgi, jo ir izdomāts, ka sekss jālieto saprātīgās devās, lai nekaitētu veselībai. Kaut gan šad un tad mēdz uzplaiksnīt visnotaļ eksotiskas erotiskas fantāzijas. Citās kopā būšanas jomās viņi ir uzticami, nepagurstoši, uzticami un uzticīgi. Tiesa baigie pedanti. Bet par visu ir jāmaksā!

No deguna uz mutes kaktiņiem ejošas izteiktas krokas liecina par teicamu veselību, ilgu mūžu un lielisku seksuālo apetīti. Gultā viņi ir sparīgi. Erotiskās fantāzijas mēdz būt katram indivīdam un dažādas attīstības pakāpēs. Uzticības ziņā viņi ir stabili, jo sakarā ar paredzamo garo mūžu, viņi tiecas uz ilgām stabilām seksuālām attiecībām.

R.Lasmane
princese.lv