Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:376, Did:0, useCase: 3


Karaliene, mīļākā, meitene vai saimniece – valdošās enerģijas raksturojums

Redakcija
Redakcija

Testā: Karaliene, mīļākā, meitene vai saimniece? praktizējošā psiholoģe, personības izaugsmes semināru vadītāja Andžela Haritonova piedāvāja testu sievietēm par dominējošo enerģijas veidu. Tagad sīkāk aplūkosim četru iespējamo sieviešu tipu raksturojumu.

Sieviete - Karaliene (intelektuālās enerģijas pārsvars)

• Neatkarīga, nepieejama, iedomīga, veiksmīga, pārliecināta, gudra, saprātīga.
• Sniedz: komunikāciju, interesantu informāciju, gudrus padomus, draudzību.
• Saņem no vīriešiem: apbrīnu, dāvanas, cieņu, interesi, vēlmi iekarot.

Karaliene ir skaista, gudra, nepieejama, cēla. Nevainojama un augstsirdīga. Viņa neatrodas vienā līmenī ar visiem, bet tomēr ir iecietīga un mīļa, nekādā ziņā ne augstprātīga. Karalienes enerģija tev nepieciešama, kad vēlies, lai vīrieši tevi pielūdz, lai apbrīno, sajūsminās un vēlas iekarot. Karalienes enerģija var būt vajadzīga darbā, lai pret tevi izturētos ar cieņu un novērtētu. Karaliene novērš jebkādus konfliktus, nav iedomājama rupja izturēšanās pret Karalieni. Karaliene ir gudra, inteliģenta un daudzpusīgi attīstīta, ar viņu var parunāt par daudz ko, viņa apmierina vīrieša intelektuālo izsalkumu.

Ja viņš saka, ka viņam patīk gudras sievietes, “ieslēdz” sevī Karalieni. Karaliene zina savu vērtību un nenolaidīsies līdz sīkumainībai, greizsirdībai, skaudībai, pati nepiedāvās sevi vīrietim. Maz ticams, ka uz randiņu ar Karalieni vīrietis ieradīsies bez ziediem, viņš būs ļoti uzmanīgs, noteikti nepiedāvās “apēst pa pīrādziņam tuvākajā ēstuvē”. Viņš centīsies iepatikties, izpatikt, apburt, baidīsies aizskart ar neapdomīgu frāzi. Atrasties blakus Karalienei vīrietim ir liels gods. Karalienei ir koptas rokas, nevainojams manikīrs. Skatiens ir tiešs, gudrs. Viņā jūtama cieņa pret cilvēkiem un augsts pašvērtējums.

Sieviete - Meitene (emocionālās enerģijas pārsvars)

• Viegla attieksme, tieša, jūsmīga, kaprīza, neaizsargāta, patiesa.
• Sniedz: apbrīnu, uzticēšanos, pieņemšanu, uzmanību, atzinību.
• Saņem no vīriešiem: rūpes, maigumu, mīlestību, dāvanas, aizsardzību.

Meitene ir mīļa, burvīga, no visas sirds tic savam vīrietim un pieņem tādu, kāds viņš ir. Emocionāla, maiga, nedaudz naiva, spontāna. Atvērta un ar tīru dvēseli. Tic cilvēkiem, mīlestībai, labestībai. Valkā īsus svārkus, dažādus aksesuārus, rotaslietas. Ar savu tīrību un neaizsargātību rada vīrietim vēlmi parūpēties, aizsargāt, pasniegt dāvanas. Meitene ir bezrūpīga, neizrāda vīrietim, ka pati var visu – gan naglu iesist, gan naudu nopelnīt. Tā ir Meitenes enerģija, kurā iemīlas vīrieši. Ieslēdzot Meitenes enerģiju, jūs "atverat" vīrieša sirdi.

Patiesi mēs mīlam viens otra "iekšējo bērnu", un pārējais - raksturs, ieradumi ir tikai sava veida rāmis. Meitene “ļauj” vīriešiem viņu “glābt”: salabot krānu, durvju slēdzeni, vēlu vakarā atvest mājās no viesībām. Nekautrējies lūgt palīdzību. Un sajūsmināti pateikt paldies! Sacīt, cik viņš ir brīnišķīgs, gādīgs, drosmīgs, vīrišķīgs. Vīrietis neatļausies neattaisnot viņas cerības!

Šāda uzslava darbojas kā hipnoze. Kopš agras bērnības zēns cenšas izpildīt savas mīļotās sievietes - mātes - cerības, un šī programma paliek viņā visu mūžu, tev vienkārši tā vīrietī ir "jāieslēdz". Meitene ar interesi klausās viņa stāstus, iesaistās vaļaspriekos. Meitenei dažreiz var noderēt kaprīzes, lūpas uzmešana, apbrīnas saucieni, komplimenti. Tas viss “ieslēdz” vīrietī emocijas un signalizē zemapziņai, ka viņai nepieciešamas rūpes, maigums un mīlestība.

Sieviete - Saimniece (materiālās enerģijas pārsvars)

• Praktiska, gādīga, pamatīga, mierīga, nosvērta.
• Sniedz: rūpes, mieru, mājīgumu, garšīgus ēdienus, komfortu, sapratni.
• Saņem no vīriešiem: pateicību un cieņu.

Saimniece ir gandrīz kā mammīte: pabaros, padzirdīs, apmazgās, uzklausīs, noglāstīs galvu. Ar viņu ir mierīgi un ērti. Viņu ciena un ir pateicīgi viņai. Jebkurš vīrietis vēlas redzēt šīs iezīmes savā nākamajā sievā. Taču mammīti mīl tikai kā mammīti, un ne vairāk. Ja Saimniece ir tavs galvenais enerģijas avots, un pārējie ir vāji attīstīti, tad ģimenē ir garantēta “iešana pa kreisi”. Ar Saimnieci ir ērti, bet uz pjedestāla tiek celtas un dievinātas Karalienes, Meitenes un Mīļākās. Kopš bērnības meitenes tiek mācītas būt kārtīgām, saimnieciskām, izveicīgām rokdarbniecēm, "labām sievām", taču ar to nepietiek. Vīrietis var apprecēties ar Saimnieci tikai paša ērtībai, bet viņa vajadzība apbrīnot, pielūgt, iekarot, kaislīgi vēlēties, kā arī pašam rūpēties un būt maigam paliks nepiepildīta. Un kur ir pieprasījums, tur ir piedāvājums. Lielākajā daļā sieviešu ir pārāk daudz Saimnieces enerģijas, un pārējās enerģijas "cieš"...

Gadās arī citādi - sieviete ir brīnišķīga Mīļākā, Meitene un Karaliene, bet ar Saimnieci – vienas bēdas un nepatikšanas. “Vai viņš mani nolīga stāvēt pie plīts? Es esmu personība, emancipēta sieviete!!!" Ar tādu nostāju var būt grūti iziet pie vīra vai varbūt - dabūt tikai problemātisku un vāju vīrieti. Spēcīgs un harmonisks vīrietis mīl mājas komfortu, kārtību un rūpes.

Sieviete - Mīļākā (seksuālās enerģijas pārsvars)

• Kaislīga, temperamentīga, brīva savās jūtu izpausmēs, nekaunīga, atklāta, atraisīta, prasmīga, jutekliska. Ietekmē vīriešu seksuālo sfēru.
• Sniedz: kaisle, bauda, orgasma enerģija, sajūta, ka viņš ir "pats labākais".
• Saņem no vīriešiem: kaisle, bauda, pieķeršanās, uzticība.

Pēc Freida domām, noteicošais faktors mūsu uzvedībā ir seksualitāte. Sievietes seksuālā enerģija spēj ilgstoši piesaistīt vīrieti, liek viņam rīkoties neprātīgi. Sievietes, kurām piemīt Mīļākās enerģija, savos vīriešos izraisa kaisli un spēcīgu seksuālu pieķeršanos. Šādu sieviešu dēļ zaudē prātu, viņas sauc par liktenīgām.

Mīļākā ir ļoti seksuāla, neparedzama, atraisīta, atklāta un jutekliska. Viņa ģērbjas seksuāli, bet ievēro mēra sajūtu, jo galvenā tomēr ir viņas iekšējā seksualitāte. Bieži vien velk skaistu apakšveļu (pat ja to neviens neredzēs, tas sievieti noskaņo seksuāli). Mīļākajai ir zema, jutekliska balss, viņa runā lēni, izbaudot katru frāzi. Skatiens ir vilinošs. Viņa uzskata, ka galvenais vīrieša un sievietes attiecībās ir labs sekss. Pārējais sekos pēc tam.

Četri tipi - četras enerģijas

Ja esi vidusmēra sieviete, tad, tāpat kā vairums, aprobežojies tikai ar vienas vai divu enerģiju izpausmēm, piemēram, Saimnieci - Karalieni. Bet, ja vēlies būt Neparasta sieviete, padarīt vīriešus neprātīgus un būt pārliecināta par uzticību, jāapgūst visas četras enerģijas.

Praktizē izmantot dzīvē dažādus stāvokļus, jebkurā situācijā lieto pāreju no vienas enerģijas uz citu! Pasaki sev, ka tā ir spēle, un izbaudi spēli! Rezultāti nebūs ilgi gaidāmi! Esi Meitene, kad lūdz vīrieti tev kaut ko uzdāvināt. Tas noteikti nostrādās! "Uzliec kroni", kad vajadzīga cieņa un paklausība. Iemācies būt Mīļākā - visi vīrieši būs pie tavām kājām! Neaizmirsti dažreiz "palaist" Saimnieci.

Atcerieties: jebkura sieviete ir aktrise un mazliet ragana!