Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:376, Did:0, useCase: 3


Mīlestības ietekme uz veselību, naudu un attiecībām

Redakcija
Redakcija

Ja jūsu dzīvē viss ir brīnišķīgi, ja esat ar visu apmierināts un veiksmīgs cilvēks, tālāk varat nelasīt, bet ja jūs nomoka dažādas veselības problēmas, nesaskaņas ģimenē, haoss attiecībās un makā svilpo vējš, ja esat apzinājies, ka problēma pastāv un uzdodat sev jautājumus, kāpēc tas tā notiek, tad tālāk rakstītais varētu būt noderīgs.

No kā sastāv mūsu dzīve?

Mūsu dzīve sastāv no gadiem, gadi- no mēnešiem, mēneši – no dienām , un dienas no mirkļiem. Secinājums – mūsu dzīvi veido mirkļi un no tā, ar ko tie ir piepildīti, būs atkarīga visa mūsu dzīve. Ja tie būs mīlestības, laimes, prieka pilni, tad arī mūsu dzīve veidosies laimes un labklājības piepildīta bet, ja mēs nepārtraukti kādu neieredzēsim, dusmosimies, raizēsimies, domāsim par slimībām, neveiksmēm un trūkumu, tad arī savu dzīvi piepildīsim ar naidu, nabadzību un depresiju.

Viss negatīvais uz pasaules notiek mīlestības trūkuma dēļ tāpat kā tumsa ir tur, kur nav gaismas. Mīlestība ir tā, kas rada pasaules un mūsu uzdevums ir piepildīt ar šo enerģiju katru savu dienu. Ja vēlamies to saņemt, vispirms mums tā ir jādod; jo, ko sēsi, to pļausi.

Mīlestība un veselība

Kāpēc cilvēki slimo? Tāpēc, ka viņi grib slimot! Tāpēc, ka viņi mīl savu slimību, viņi nepārtraukti par to domā, raizējas par to, stāsta un žēlojas citiem, lasa un meklē informāciju par savu kaiti, tādā veidā iedzīvojoties vēl arī citās vainās.

Ar mums notiek tas, par ko mēs visvairāk domājam un runājam. Ja saskaramies ar cilvēku, kurš ir saaukstējies un šņaukājas uz visām pusēm, nodomājam: „ka tik man arī nepiemestos iesnas.” Zemapziņa to uztver tā, ka jūs gribat iesnas, un nākamajā dienā tās arī ir klāt.

Ko darīt, lai neslimotu? Mīlēt veselību un visas tās izpausmes, justies veselam, izturēties kā veselam. Pat, ja cilvēks ir saslimis, viņš izveseļojas ātrāk, ja koncentrējas uz veselību, nevis uz savu slimību.

Mīlestība un attiecības

Savas domas kontrolēt nav nemaz tik viegli kā sākumā liekas. Mēs tikai domājam, ka zinām, ko domājam, bet īstenībā tas nemaz tā nav.
Lai uzzinātu, kas notiek mūsu galvā, var papētīt savu apkārtni – kādas lietas ir mums apkārt, kādos apstākļos mēs dzīvojam, kādi cilvēki ir apkārt un kā viņi izturas pret mums. Ja dzīvojam veselībā un pārticībā, apkārt ir skaistas lietas un ainas, cilvēki ir labvēlīgi, izpalīdzīgi un mīlestības pilni, tad noteikti arī mūsu domas ir harmoniskas bet, ja apkārt ir “cūku kūts” un cilvēki apkārt izturas kā ienaidnieki un sadisti, tad noteikti būtu japievērš uzmanība savu domu gaitai.

Kā saka, mīliet sevi un arī citi jūs mīlēs. Ja mēs sevi neieredzam, uzskatām par mazvērtīgiem, nepilnīgiem utt., tad arī citi pret mums izturēsies tieši tāpat. Ja gribam mainīt un uzlabot attiecības ar kādu, mums vispirms jāuzlabo attiecības ar sevi. Mīliet sevi, rūpējieties par sevi, domājiet par sevi tikai labas un mīlestības pilnas domas un tieši to saņemsiet arī no apkārtējiem.

Mīlestība un nauda

Kāpēc ir bagātie un nabagi? Tapēc, ka bagātie mīl bagatību un naudu, viņi nepārtraukti domā par pārticību, mīl sevi, savus sapņus, meklē iespējas pavairot savus ienākumus. Turpretī nabagi domā par savu nabadzību, par to, ka naudas nav, par rēķiniem, par tēriņiem; viņi žēlo naudu, nevis to mīl un tādā veidā piesaista vēl vairāk rēķinu, tēriņu un apliecinājumu tam, ka naudas nav.

Ja mēs, domājot par naudu, jūtamies labi, tātad mēs to mīlam un to arī piesaistīsim bet, ja iedomājoties par naudu, mēs jūtamies nelāgi, tad tās vairs nav mīlestības jūtas un naudas arī nebūs.

Tas ir kā apburtais loks – jo mazāk naudas mums ir, jo sliktāk mēs jūtamies, jo sliktāk jūtamies attiecībā pret naudu, jo tās kļūst vēl mazāk…

Kā izrauties no šī apļa? Jāmaina tas, kā mēs jūtamies, domājot par naudu. Protams, tas nav viegli. Tas ir darbs ar sevi, savu domu un jūtu kontrolēšana, veco negatīvo uzskatu mainīšana uz jauniem. Ir jādomā un jāizturas tā, it kā jūs jau esat bagāts un veiksmīgs cilvēks. Kā jūs justos, kā izturētos, ar ko nodarbotos, ja jums jau būtu nepieciešamā nauda? Pasapņojiet un iemīliet savu jauno tēlu, jo viss sākas ar iztēli, mūsu galvā. Ir jāvēlas kļūt laimīgam, veiksmīgam, bagātam, lai par tādu kļūtu!

Mēs visi esam pelnījuši dzīvot dzīvi, kas sniedz baudu un gandarījumu. Mēs katrs esam pelnījuši mīlēt, būt mīlētiem un dzīvot mīlestības pilnā pasaulē.

Autors: K.Bergs