Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:29, Did:0, useCase: 3


Lai tavā mājā vienmēr saulains gadalaiks!

Pats svarīgākais- saulains gadalaiks tavā mājā! Lai aiz loga līst, snieg, pūš vēji... tas nekas! Galvenais, ka tavā mājā spīd saule. Domāju, ka šim apgalvojumam piekritīs visi. Ir taču tik patīkami pārnākt mājās zinot, ka, neskatoties uz to, kas notiek ārpusē, šeit viss ir labi. Te ir tava māja, tavs pavards, tava pils! Te tu vari būt tāds, kāds esi: bez izlikšanās un uzspēlētības. Un tu zini, ka te ir tava ģimene, te tevi gaida, mīl un atbalsta.

Mājīgumā liela nozīme ir mājas smaržai. Tikko pārkāpjam mājas slieksni, tā uzreiz arī sajūtam tās smaržu. Kāda tā ir, atkarīgs tikai no mums. Varbūt jūsu māja smaržo pēc mandarīniem, āboliem, rozēm vai vīraka? Varbūt tajā virmo salds mandeļu un vaniļas aromāts? Bet varbūt jums labāk tīk svaigu priežu vai egļu skuju smarža? Nav svarīgi, kādu aromātu izvēlēsieties savai mājai; svarīgi, lai tas patiktu visiem ģimenes locekļiem un būtu pēc iespējas dabīgāks. Neiesmaržiniet savu māju ar veikalos nopērkamajiem ķīmiskajiem gaisa atsvaidzinātājiem. Pamēģiniet labāk ielikt nelielā trauciņā, piemēram, kanēļa standziņu un pievienojiet tai nedaudz citrona miziņas. Vai novietojiet uz galda mandarīnus, kas brīnišķīgi piepilda visu māju ar burvīgu aromātu.

Bez smaržas, protams, ir svarīgs arī mājas iekārtojums (interjers). Un es nemaz nepieminēšu šeit kārtību un tīrrību mājās, kas ir pats par sevi saprotams nosacījums mājīguma ieviešanai. Taču svarīgi, lai jūsu interjers nebūtu "auksts" un bezpersonisks. Tāpēc izvietojiet dažādus mīļus priekšmetus, kas jums atgādina laimīgus kopā būšanas brīžus, pašu rokām darinātus spilvenus, fotorāmīšus un citus tamlīdzīgus priekšmetus, kā arī piekariet pie sienām vai novietojiet uz plauktiem fotogrāfijas, kurās redzami jūsu bērni, vīrs (sieva), vecāki. Visas šīs lietas piepilda īpaša enerģija, kas izstaro mīlestību un siltumu, to tuvumā jūs vienmēr jutīsieties atbalstīts un saprasts, un jums šķitīs, ka visapkārt ir mūžīgs pavasaris..

Ienākot mūsu dzīvē jaunām tehnoloģijām, daudzas ģimenes ir aizmirsušas par profesionālajiem fotogrāfiem un fotografēšanos kopā visiem ģimenes locekļiem. Žēl, ka tā. Tādas fotogrāfijas var daudz ko pastāstīt par ģimenes vēsturi. Atcerieties to brīnumaino sajūtu, kad bērnībā skatījāties ģimenes fotoalbūmu, kur jūsu māmiņas, tēti, vecmāmiņas un vectētiņi skaisti tērpti kopā ar visiem ģimenes locekļiem pozēja fotogrāfam. Kāpēc gan liegt arī saviem bērniem šo brīnišķīgo ģimenes vienotības sajūtu?

Saprotams, ka mājas interjers ļoti iespaido garastāvokli un noskaņojumu mājās. Centieties izdarīt visu, lai tas būtu pa prātam un patiktu visiem ģimenes locekļiem. Ieviesiet tradīciju visiem kopā pasēdēt vakaros pie tējas krūzes, lai parunātos par savas ģimenes lietām un apspriestu brīvdienu plānus. Iemāciet saviem bērniem mīlēt un cienīt savas ģiemenes pavardu, savas mājas un savus tuviniekus. Lai katrs ienes savu artavu mājīguma un laba gadalaika radīšanā mājās!

Lai jūsu mājās vienmēr valda labs gadalaiks!

Noderīgi!

Apgāda Zvaigzne ABC izdotā Mirandas Innesas grāmata "Idejas tavai mājai" noderēs jebkuram, kas vēlas savu māju padarīt mājīgu un saulainu. Šajā grāmatā atradīsiet netradicionālas ierosmes katrai telpai un simtiem paraugu- no apzeltīta šaha galdiņa līdz izrotātam gultas galvgalim. Pie kam to visu varat veikt kopā ar ģimenes locekļiem. Izmantojot grāmatā sniegtos padomus, jūs visi kopā viegli apgūsiet dažādas pamatiemaņas – lakošanu, zeltīšanu, sudrabošanu, auduma apdrukāšanu, kā arī tekstilmozaīku, kolāžu, dekupāžu un papjēmašē darināšanu .
Grāmatā katra piedāvātā darba veidošana apskatīta pakāpeniski, soli pa soli. Tajā atrodamie materiālu, darbarīku un darba paņēmienu apraksti ļaus īstenot pat visneprātīgāko ideju. Ļaujiet vaļu fantāzijai!

Savukārt, grāmata "Mājas dizains" būs noderīga ikvienam, kas vēlas uzlabot vai pārkārtot savas mājas interjeru, sevišķi, ja vecais apnicis un jūs vēlaties ko svaigu un neparastu. Viss ir iespējams! Un tas nemaz neprasa tik daudz līdzekļu.
Grāmatā ir pārsteidzošas idejas, radoši risinājumi un praktiski ieteikumi, kā ar mazākām pūlēm un finansēm padarīt mājokli pievilcīgu, stilīgu un viesmīlīgu. Grāmata palīdzēs tikt skaidrībā, kāds stils jums patīk un kā to izpaust savās mājās – gan iekštelpās, gan arī ārpus tām: uz terases, iekšpagalmā vai dārzā.

Jautājiet grāmatas Zvaigzne ABC grāmatnīcās!