Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:29, Did:0, useCase: 3


Mēbeļu veikals “Kate” – gan veido paši, gan izvēlas labāko!

Redakcija
Redakcija

Vide un telpas, kurās uzturamies ikdienā, ir pietiekami svarīgas mūsu labsajūtai. To nodrošina arī labas un funkcionālas mēbeles, kas vidi veido mājīgu, komfortablu, kā arī tādu, kurā ir labi un ir vēlme uzturēties atkal un atkal. Mēbeļu salons “Kate” saviem klientiem piedāvā modernas, funkcionālas un augstas kvalitātes mēbeles, kuras gan izgatavo paši, gan ir oficiālie izplatītāji Eiropas labāko mēbeļu ražotājiem.

Mēbeļu salona “Kate” piedāvājuma atslēgas vārdi ir kvalitāte, komforts un mājas sajūta. Salonā tiek piedāvātas visdažādākās mēbeles gan mājai, gan birojam. Mēbeļu salons “Kate” piedāvā komfortablas mēbeles, gan iekārtojot savu dzīvokli, gan māju, gan biroju. Komfortablas mēbeles ir stabils pamats paliekošām lietām – stiprām ģimenēm, ilgtspējīgiem uzņēmumiem un labai ilgtermiņa sadarbībai jebkurā jomā.

Mēbeļu veikals – salons “Kate” mājai piedāvā visplašāko dažādu modeļu dīvānu klāstu, galdus, drēbju skapjus, krēslus, guļamistabas mēbeles, kā arī korpusa mēbeles. Tagad, pavasarī, aktuālas daudziem varētu būt terases mēbeles.

Ja esat nolēmuši mūsdienīgi un funkcionāli veidot savu darba biroju, tad šeit arī atradīsiet gan moderna, gan klasiska stila galdus, ofisa krēslus un citas mēbeles, kas iederēsies jūsu biroja plānojumā.

Kur meklēt mēbeļu salonu – veikalu “Kate”?

Lai tiešām pārliecinātos par plašo piedāvājumu, vispirms ir derīgi apmeklēt veikala mājas lapu www.kate.lv, lai saprastu, ko iespējams iegādāties, kā arī to, ka ir iespēja sadarboties ar “Kate” dizaineriem, lai savu telpu radītu tādu, kā vēlaties. Salona darbinieki ieteiks labāko risinājumu jūsu vēlmēm.

Ja esat apskatījuši mēbeļu veikala “Kate” piedāvājumu, ir vērts mēbeļu salonu apmeklēt klātienē, lai jau tālāk meklētu iespējas sava projekta piepildījumam. Mēbeļu salons “Kate” atrodas Rīgā, Čiekurkalna garajā līnijā 6.

Mēbeļu veikala darba pamats ir kvalitāte – gan piedāvājumā, gan sadarbībā ar klientiem. “Kate” piedāvātās mēbeles ir kvalitatīvas un ilgmūžīgas, tāpēc svarīgi, tās iegādājoties, rūpīgi pārdomāt mēbeļu dizainu un citus ar iegādi saistītus jautājumus.

Mēbeļu veikalā klātienē var iepazīties ar preču piedāvājumu. Ar mēbeļu veikala darbiniekiem sazinieties, lai veiktu pasūtījumu vai precizētu informāciju par sevis izvēlēto preci. Mēbeļu salons – veikals “Kate”