Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:29, Did:0, useCase: 3


5 noslēpumi, kā izveidot harmonisku interjeru

Redakcija
Redakcija

Pirmais nosacījums, lai izveidotu harmonisku interjeru- nesekojiet citu cilvēku izdomātām norādēm un likumiem, bet gan ieklausieties savā sirdī. Tikai tad jūs varēsiet radīt telpu, kurā tieši jums būs pa īstam patīkami un komfortabli. Patiesībā ir tikai dažas nianses un knifi, kas jāzina, lai jums viss izdotos, un jūsu izveidotais interjers izskatītos ne sliktāk par dizainera darbu.

1. Izmantojiet atkārtošanos. Tā piešķir telpai līdzsvaru un palīdz visiem interjera priekšmetiem kļūt par vienotu sistēmu.
Par šādu faktoru var kalpot, piemēram, gaisma. Vai arī viens un tas pats krāsas tonis mīkstajām mēbelēm un aksesuāriem, kas atrodas to tuvumā. Pievienojot vēl pāris gleznas, kurās redzama tā pati krāsa, jau veidosies vienots ansamblis.



Vēl viens paņēmiens- izmantot kā dekoratīvos elementus savu kolekciju. Ja jūs, piemēram kolekcionējat kādu dzīvnieku figūriņas, ar dažiem savas kolekcijas eksemplāriem, varat izrotāt kamīnu vai kumodi. Tikai nepārspīlējiet un nepiekrāmējiet visu istabu ar attiecīgajām figūriņām. Ja vēlaties tās visas izvietot vienkopus, tad vislabāk šim nolūkam iegādāties atsevišķu plauktu.



2. Atrodiet kompozicionālo telpas centru

Par šādu centru var kalpot jebkurš lielāks priekšmets (mēbele, kamīns), kas spēj piesaistīt uzmanību. Izceliet to ar dažādiem interjera rotājumiem tā, lai tas piesaistītu īpašu uzmanību.



Neaizmirstiet par atkārtošanās principu. Krāsaini spilveni dīvānā, piemēram, var būt saska;noti ar interjera priekšmetiem, kas novietoti uz kafijas vai žurnālgaldiņa un detaļām no gleznām, kas atrodas pie sienas..



3. Parūpējieties par vietu, uz kuru skatoties, acis var atpūsties. Katrā telpā ir jābūt tādai "klusajai" vietai, kur nav krāšņu ornamentu un kliedzošu krāsu, citādi gan jums, gan jūsu viesiem pēc kāda laiciņa, kas pavadīts šajā telpā, būs raibs gar acīm. Par tādu acu atpūtināšanas vietu var būt gan griesti, gan sienas, kas nokrāsoti vienā mierīgā tonī, vai arī grīdas paklājs vienā neitrālā tonī.



4. Paspēlējieties ar izmēriem. Ne pavisam nav obligāti aprīkot nelielu telpu ar kompaktiem interjera priekšmetiem un otrādi. Izmantojiet droši visdažādāko izmēru mēbeles ar dekoratīvajiem elementiem- tas palīdzēs izveidot harmonisku vidi.



Piemēram, līdzās lielam skapim varat piekārt nelielu glezniņu, bet blakus milzīgam d;iv;anam novietot nelielu šūpuļkrēslu.



5. Nebaidieties no dažādu stili sajaukuma. Interesantu un modernu interjeru iespējams izveidot pat tad, ja izvēlēsieties tikai neitrālas krāsas. Piemēram, novietojiet ēdamzonā skulpturāli veidotu galdu ar stikla virsmu, apkārt tam- klasiskos pusdienu krēslus, virs galda piekariet piemērotu gaismekli, bet vienu no sienām izrotājiet ar pieliekamām koka kāpnēm, un diez vai kāds iedrošināsies šādu interjeru nodēvēt par triviālu.



     [+] [-]

, 2016-06-21 19:41, pirms 8 gadiem
Izskatās labi, jāskatās, ko var daūt - MĒBELES UN INTERJERS INTERNETA VEIKALĀ 220.LV |...