Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:29, Did:0, useCase: 3


Kā izvēlēties dīvānu?

Redakcija
Redakcija

Viens no svarīgākajiem elementiem viesistabā ir dīvāns. Tas kalpo laiskai atpūtai pie televizora, kā arī viesu uzņemšanai un nereti - arī izguldīšanai. Šobrīd dīvānu klāsts ir tiešām daudzveidīgs, taču piemērotākā dīvāna izvēle ir jāveic rūpīgi, ņemot vērā vairākus faktorus, piemēram, telpas kopējo iekārtojumu, dīvāna izmantošanas mērķi, kā arī praktiskos apsvērumus.

Dīvāns atpūtas brīžiem

Ja vēlaties dīvānu, kur atpūsties pēc saspringtas darba dienas, apsveriet to, cik liels dīvāns Jums ir vajadzīgs. Protams, tas atkarīgs arī no telpas platības. Labs risinājums nelielās istabās ir stūra dīvāns, kas aizņem mazāk vietas.

Kad ir zināms, cik liels dīvāns vajadzīgs, jāizpēta dīvānu piedāvājums. Izvēles iespējas ir daudzveidīgas - dīvāni ar roku balstiem un bez, moduļu dīvāni, ko ērti pielāgot tā brīža vajadzībām, izvelkamie dīvāni un nē. Piedāvājums tiešām ir pārsteidzoši daudzveidīgs.

Dīvāns gulēšanai

Ja Jums ir vajadzīgs dīvāns, ko iespējams pārvērst ērtā guļvietā, izvēlieties kādu no izvelkamajiem dīvāniem. Izvelkamie dīvāni ir pieejami plašā izvēlē, ļaujot katram izvēlēties savām vajadzībām piemērotāko variantu. Izvēloties šāda tipa dīvānu, īpaša uzmanība ir jāpievērš tā konstrukcijai, mehānismiem, arī pildījuma veidam un kvalitātei, lai nodrošinātu pilnvērtīgu miegu.

Pirms izvelkamā dīvāna iegādes jāpārliecinās, ka tas ietilps telpā arī izvilktā veidā. Pirms došanās uz veikalu, izplānojiet, kur dīvāns tiks novietots un veiciet mērījumus, lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem.

Apdares materiāli

Svarīgs aspekts ir arī dīvāna apdares materiāli. Izvērtējiet tos ne tikai no dizaina viedokļa, bet arī pēc praktiskiem apsvērumiem. Piemēram, ja mājā ir mazi bērni vai dzīvnieki, dodiet priekšroku izturīgiem, viegli kopjamiem materiāliem. Pārdošanā ir arī dīvāni ar noņemamiem pārvalkiem, kas ļaus tos ērti izmazgāt.

Interjers

Protams, jāņem vērā arī telpas kopējais iekārtojums. Izvēlētajam dīvānam vajadzētu būt harmonijā ar pārējām mēbelēm un telpas elementiem. To iespējams īstenot ar atbilstoša dizaina un krāsas palīdzību.

Ja meklējat modernu un praktisku dīvānu savam mājoklim, vērts ieskatīties mēbeļu salona “Kate” piedāvājumā www.kate.lv, kur atradīsiet dažāda veida, stila un materiāla dīvānus. Ieskatieties “Kate” mēbeļu salona plašajā preču klāstā un izvēlieties savām vajadzībām atbilstošāko risinājumu!