Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:29, Did:0, useCase: 3


Gada krāsas 2016

Redakcija
Redakcija

Pirmo reizi Pantone gada krāsu goda statusā nokļuvuši divi ļoti neparasti toņi- rozā kvarca tonis un ceriņkrāsa, parādot, ka šis salikums rada lielisku līdzsvaru starp silti rozā nokrāsām un vēsu zilgmi, atspoguļojot mieru, apgarotību un laimes sajūtu. Rozā kvarca un ceriņkrāsas kombinācija met izaicinājumu tradicionālajai krāsu uztverei.

Pasaulē pamazām, taču neatlaidīgi zūd robeža starp vīrišķajām un sievišķajām lietām, kas noteikti ietekmē ne tikai krāsu jomu, bet visu dizaina nozari kopumā. Šāda vienpusēja pieeja krāsai sakrīt ar sociālajām kustībām dzimumu vienlīdzības virzienā, lietotāja komforta celšanu, kā jaunās paaudzes izteiksmes forma, kas mazāk tendēta uz tipiskumu un vairāk atvērta informācijas apmaiņai. Līdz ar to tas noteikti ietekmē un veicina arī dažādas pieejas krāsas izmantošanā.

Gada krāsa 2016

Šāda gada krāsu izvēle ir ļoti simboliska: tā ataino tendences, kas vērojamas pasaules kultūrā un atspoguļo mūsu attieksmi pret apkārtējo pasauli.
Turklāt gada krāsas godā nokļuvuši uzreiz divi neparasti toņi: maigais un mieru izstarojošais rozā kvarca tonis un atslābinošā, plašuma un gandrīz vai bezsvara stāvokļa sajūtu radošā ceriņkrāsa

Abas šīs krāsas apvienojumā ienes mājās mieru un patīkami relaksējošu atmosfēru. Turklāt tās viegli kombinējas ar citām krāsām, ieskaitot zaļo un purpura toni, piesātināti brūno un visas dzeltenā un rozā nokrāsas. Pievienojiet tām sudraba mirdzumu vai karstas un košas krāsas, un jūsu interjers atdzīvosies un iemirdzēsies.

Vajadzīgi dīvāna spilveni? Izvēlieties rozā kvarca un maigi zilganos toņus, kas būs ideāls līdzsvars starp silto un vēso. Ja jums tīk greznība, tas panākams ar samtu, savukārt, ja sirdij tuvāka vienkāršība, pievērsiet uzmanību kokvilnas materiālam.

Ēdamistabā jaunos toņus varat ienest ar salvešu vai galdauta palīdzību. Tās jūsu maltītēm piešķirs mieru un līdzsvarotību, bet salikumā ar balto, arī tīrības un svaiguma sajūtu.

Pantone krāsas interjerā

Šie divi burvīgie toņi, kas lieliski viens otru papildina, ne jau velti izvēlēti par gada krāsām 2016. Tie ir ne tikai interesanti, bet simbolizē mieru, līdzsvaru un harmoniju, kuras tik ļoti šobrīd trūkst pasaulē.