Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:246, Did:0, useCase: 3


Izstāde- Kā būtu, ja arhitektūra spētu mainit pasauli

No 2010. gada 15. jūlijs - 14. augusts. Rīgas rātsnamā apskatāma bezmaksas izstāde "Kā būtu, ja arhitektūra spētu mainit pasauli?"

Šī ir pirmā Dānijas arhitektūras izstāde, kurā būs skatāmi dāņu arhitektu sasniegumi un nākotnes redzējumi ilgtspējīgas arhitektūras jomā. Izstādē varēs iepazīties ar 29 dāņu arhitektu un inženieru biroju darbiem un idejām, īpaši pievēršoties uzņēmumu sociālās atbildības jomai, lai nodrošinātu ilgtspējīgas sabiedrības attīstību. Izstādē būs skatāmi vairāki ilgtspējīgi risinājumi saistībā ar ciematu, pilsētu un ēku projektēšanu, kas nodrošina visoptimālākos apstākļus attiecībā uz sociālo labklājību, moderno dzīves stilu un enerģijas efektivitāti.

zstādes ietvaros norisināsies arī vairāki citi pasākumi, kas noslēgsies ar Baltijas valstu – Dānijas semināru par efektīvu ilgtspēju arhitektūrā, kas 2010. gada 12. augustā norisināsies Vides ministrijā Rīgā.

Izstāde ir atvērta:
pirmdienās-ceturtdienās no 09.00-17.00
piektdienās no 09.00-16.00
sestdienās, svētdienās - slēgta

Vairāk informācijas: Danmark i Letland