Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:326, Did:0, useCase: 3


Apziņas rēgi, astrālie parazīti un citi cilvēka brīvās gribas bloķētāji

Redakcija
Redakcija

Ideālajā variantā cilvēkam ir jābūt 100% brīvai gribai, bez jebkādiem tās ierobežojumiem. Brīvai jābūt cilvēka domāšanai, vēlmēm, vārdiem un rīcībai, kas ir vērsta tikai uz viņa dvēseles dzīves uzdevumu izpildi. Ja cilvēks atklāti vai viltus ceļā nemanāmi iesaistās kādu citu spēku interešu apkalpošanā un to mērķu realizācijā, kas patiesībā neatbilst viņa dvēseles attīstības vajadzībām, tad var runāt par daļēju vai pat pilnīgu brīvās gribas neesamību.

Šādos gadījumos novērots, ka lielākā daļa bez gribas palikušo cilvēku ir pilnīgi apmierināti ar savu ierobežotību, jo tas pazemina viņu atbildības pakāpi. Taču šādu cilvēku dzīve paiet vienmuļi un viņi lielākoties ir nodarbināti ar dzimtas turpinājumu un materiālu labumu gūšanu jeb citādi sakot- viņi vienkārši eksistē, lai apmierinātu savas minimālās prasības. Tomēr agri vai vēlu tāda dzīve apnīk. Un lūk tad ir iespēja atbrīvoties no iepriekšējā- uzspiestā dzīvesveida modeļa.

ASTRĀLIE PARAZĪTI

Cilvēka psihiskā enerģija ir jaudīgs spēks un liela vērtība, ar kuras palīdzību var radīt spēcīgas domformas, kuras var darboties kā pozitīvas vai negatīvas dzīves programmas. Psihiskā enerģija ar negatīvu polarizāciju ir barība tumšām būtnēm-parazītiem, kas atrodas astrālajā līmenī ,un lai saņemtu no cilvēka viņām nepieciešamo barību, šīs būtnes cenšas enerģētiski nostiprināties cilvēka smalkajos ķermeņos un, ja iespējams,- pakļaut cilvēku savām zemiskajām vēlmēm.

Astrālie parazīti - tie ir tie paši dēmoni, par kuriem runā reliģiskas un okultas tradīcijas. Tie piesūcas cilvēka smalkajiem ķermeņiem un enerģētiskajiem centriem, bloķē un pakļauj viņa apziņu, emociju un brīvās gribas centrus. Cik daudz eksistē dažādu netikumu, tikpat daudz arī astrālo būtņu grupu, kuras atbalsta šos netikumus un barojas no tā cilvēka emocijām, kurš ir pakļauts tam vai citam netikumam.

Astrālie parazīti, pakāpeniski pakļaujot cilvēka apziņu un brīvo gribu, padara viņu par atkarīgu no tādiem netikumiem, kā alkoholisms, narkomānija, smēķēšana, azartspēles, seksuāla izlaidība, skaudība u. c.

Parazitējot cilvēku smalkajos ķermeņos, tādi parazīti pārtiek no viņu psihiskās enerģijas, kā arī bloķē brīvo gribu un spēju darboties savār labā, liekot ražot zemāko vibrāciju psihisko enerģiju izstarojumus, kuri parazītiem ir vajadzīgi kā barība. Piemēram, ja cilvēks regulāri lieto alkoholu, tad reiz iestājas brīdis, kad viņš vairs nav spējīgs sevi kontrolēt un atteikties no alkohola lietošanas.

Vienā cilvēkā var dzīvot daudz tādu parazītu. Piemēram, blakus alkoholiskajiem parazītiem gandrīz vienmēr mājo nokotīna vai azartspēļu būtnes, baiļu, dusmu un depresijas būtnes. Tās var pāriet no viena cilvēka pie cita, no paaudzes uz paaudzi... Un tas ir viens no alkoholiķu, skauģu vai pašnāvnieku dinastiju eksistences cēloņiem.

Lai atbrīvotos no atkarības, vispirms vajag atbrīvoties no šīm būtnēm, taču tās nevajadzētu dzīt no cilvēka ārā vai enerģētiski "sasiet"-, šādi to iedarbību var apturēt tikai uz kādu laiku. Ja, piemēram, nokodēt cilvēku pret alkohola lietošanu, viņš, protams, uz kādu laiku var pārtraukt lietot alkoholu, tomēr tā vietā pastiprināti viņā sāks izpausties kāds cits netikums, piemēram, smēķēšana vai dusmas. Kodēšana nelikvidē parazītus. Astrālos parazītus nepeiciešams transformēt Gaismā un Mīlestībā.

Es negribu sacīt, ka nevajag kodēt alkoholiķus,- daudziem tā ir vienīgā iespēja apstāties, padomāt par savu dzīvi un pieņemt pareizo lēmumu, lai beidzot kaut ko mainītu. Taču, ja cilvēks neizmanto šo apskaidrības laiku lietderīgi, sekas var būt vēl smagākas, nekā pirms tam.

Astrāajliem parazītiem ir arī vārdi, uz kuriem tie atsaucas, un to ir daži desmiti. Ja zina konkrētā parazīta vārdu, tad nepatīkamo būtni iespējams transformēt ar izteiktā vārda spēka palīdzību.

APZIŅAS RĒGI

Jebkura mūsu doma ir materiāla un tai ir noteikts enerģētisks spēks. Jo ilgāk cilvēks domā par vienu un to pašu, jo lielāku spēku iegūst viņa domas par konkrētu tēmu, pārvēršoties par noturīgām enerģētiskām struktūrām, ko sauc par apziņas rēgiem. Cilvēks, kurš domā negatīvi, lielāko daļu psihiskās enerģijas atdod saviem personīgajiem apziņas rēgiem. Bet gādība un rūpēs izaudzētais apziņas rēgs ir apveltīts ar apziņas ekvivalentu un tendenci augt, un tas nozīmē, ka nemanāmi tas cilvēkam iedveš domas, kuras atbalsta viņa negatīvās idejas. Tas pieņemās plašumā līdzīgi kā liesmas ugunsgrēka laikā: sākumā lēnāk, vēlāk - arvien ātrāk, līdz beidzot liesmas apdzēst kļūst arvien grūtāk.
Apziņas rēgi, līdzās egregoriem, kļūst par vēl vienu papildinājumu cilvēka domāšanā, par vēl vienu «iekšējo balsi».

Minēšu konkrētu piemēru. Pieņemsim, ka cilvēkam radušās aizdomas par kāds pilsoni X, kas zog viņa enerģiju. Domforma, kura satur sevī programmu «Pilsonis X zog manu enerģiju» ir kā sēkla (aizmetnis, dzirkstele) apziņas rēgam.
Domājot par to regulāri (trīs reizes un vairāk), cilvēks rada noturīgu domformu. Bet tā pamazām un nemanāmi sāk savu postošo iedarbību, pastāvīgi atgādinot par sevi, jo jau ir kļuvusi noturīga. Ja savlaicīgi nepamana šo negatīvo domu un neparūpējas par to, lai to transformētu, tās augšanas process var pārvērsties īstā lavīnā, kas rezultātā pārtaps par apziņas rēgu. Un tad pienāks brīdis, kad vairs nebūs svarīgi- zog pilsonis X enerģiju vai nē. Apziņas rēgs sāks atņemt cilvēkam enerģiju, darbojoties pēc principa "ja jau tu mani radīji, tad tagad arī baro mani!"

Apziņas rēgu, kas ir radīti no negatīvām domām, bailēm un aizdomām, balsis itin bieži, tāpat kā egregoru balsis, cilvēks var sajaukt ar savu "iekšējo balsi", kas tāpat var novest pie ļoti skumja rezultāta.

VECAS ENERĢIJAS

Lai veiksmīgi pielietotu jaunās ēras enerģijas, ir vajadzīgs, lai to klātbūtne jūsu dzīvē būtu pastāvīga. Vēl labāk, ja dzīve šajās enerģijās kļūst par jūsu dzīvesveidu. Lai tā notiktu, vispirms vajadzīgs atbrīvoties no tām vecajām enerģijām un piesaistēm, kuras jums vairs nepalīdz virzīties dzīvē uz priekšu. Taču saprot to tikai noteiktā dzīves posmā. Un tad ir jāizdara izvēle. Ko tas nozīmē?
Lai cik tas neliktos dīvaini, taču ievērojami vieglāk garīgā attīstība notiek tiem cilvēkiem, kuri ne īpaši aizrāvušies ar ezotēriku un dažādām garīgām praksēm, tai skaitā reliģiju. Jo arī garīgās skolas un skolotāji ir tie, kas veido paši savus egregorus.

Var jautāt – „Kā tad tā? Vai tad garīgas prakses, ezotēriskās skolas, reliģiskās konfesijas, kurās mēs meklējam pareizos attīstības ceļus, mūs bremzē? Vai tad mums vajadzētu no tā visa atteikties? Protams, nē- šīs prakses labi strādā un palīdz, gūt pozitīvas emocijas. tāpat arī mani garīgie skolotāji- esmu tiem pateicīgs, jo viņi man daudz ko iemācīja. Taču mēs katrs gājām savu ceļu, meklējam zināšanas, sapratni, satiekot savā ceļā arvien jaunus skolotājus un mācoties arī no tiem. Vai tas nav pareizi? Nē. Tas viss ir lieliski un pareizi.Tomēr ir viena nianse, un tā ir starpība starp vecajām un jaunajām enerģijām.

Tās ezoteriskās prakses, kuras bija pieejamas mums agrāk, ar retiem izņēmumiem, pārstāv secas enerģijas un metodes. Tās palīdzēja mums virzīties uz priekšu, bet tikai noteiktajos rāmjosUn to pielietojuma sfēra ir ierobežota. Savukārt, jaunas enerģijas dod mums neierobežotas attīstības iespējas.

Ko darīt ar vecajām enerģijām? Šeit kā analoģiju var minēt vidusskolas izglītības pabeigšanu un iestāšanos universitātē. Ko mēs darām tādā gadījumā? Svinam skolas nobeigumu, dāvājam skolotājiem ziedus un pateicamies tiem par visu. Tālāk mēs iestājamies universitātē un mācāmies tur. Mūs sāk mācīt jau universitātes skolotāji. Ko mēs nedarām? Mēs vairāk neejam uz skolu, nesēžam skolas stundās un nevienam tur netraucējam ar savu klātbūtni. Un, ja mēs būtu tā izdarījuši, tad vienu vai divas reizes mūs tur pieņemtu ar humoru, bet trešajā reizē palūgtu aiziet un nodarboties ar savām lietām. Visam ir savs laiks. Un ja jūs pieņemat lēmumu sākt attīstīties, pielietojot jaunās enerģijas, tad jāpasaka paldies visam tam, kas jums bija kā attīstības pakāpieni. Atstājiet to pagātnē, lai ar savām piesaistēm, kuras, starp citu, jūs pieturat paši, tie nebremzē jūsu attīstību. Atverieties jaunajam.

DVĒSEĻU LĪGUMI

Jūs sroši vien esat ievērojuši, ka pastāv liela atšķirība starp to, kā jūs reaģējat uz vieniem un kā uz citiem cilvēkiem. Daudzi no tiem jūsu dzīvē ir kā statisti, - jūs stājaties īslaicīgā kontaktā ar viņiem vai arī tie vienkārši paiet jums garām, un jūs, piefiksējot viņu klātbūtni, tūlīt pat par viņiem aizmirstat.

Precīzi tādu pašu statista lomu jūs spēlējat daudziem citiem cilvēkiem, kuri satiek jūs savā dzīves ceļā. Tomēr ir noteikts cilvēku skaits, ar kuriem jums pastāv īpašas attiecības. Tādus cilvēkus jūs kaut kādā veidā momentā atšķirat no citiem, un viņi, savukārt, atpazīst jūs. Kaut kāds neredzams spēks pievelk jūs vienu pie otra, un jūs izspēlējat savā starpā nelielu lugu, farsu vai piedzīvojumu, bet varbūt pat ilgstošu un emocionāli intensīvu romantisku stāstu vai traģēdiju.
Vai tas ir nejauši, vai arī turslēpjas kaut kas tāds, par ko mēs esam aizmirsuši? Varbūt senas un neskaidras atmiņas dvēseles līmeņos liek mums tā reaģēt uz noteiktiem cilvēkiem, it kā atgādinot par kaut ko, it kā sakot: "dvēsele, es tevi pazīstu!". Un kas gan tās varētu būt par atmiņām? Varbūt dvēseles atmiņas par līgumiem ar citu dvēseli, par kādu kopīgi uzrakstītu dzīves scenāriju, kuru jūs ieplānojāt, satiekoties, izspēlēt savā starpā?

Bez šaubām, mūsu brīvo gribu ierobežo negatīvie līgumi. Ja tie ir aktīvi, tad mēs atrodamies karmas atstrādes ietvaros. Un negatīvus līgumus noteikti vajag pārtraukt.

Atsevišķos gadījumos brīvo gribu var ierobežot arī pozitīvie līgumi, kuri turpina darboties tajos gadījumos, kad to darbība vairs nav lietderīga. Piemēram, manā praksē bija gadījums, kad starp laulātajiem turpināja darboties līgums par mīlestību pat pēc tam, kad vīrs aizgāja bojā, turklāt šī bojāeja netika paredzēta ar viņa sākotnējo dzīves scenāriju. Tas būtiski ierobežoja sievas brīvo gribu: ar prātu viņa saprata, ka vīru vajag atlaist un mēģināt radīt jaunas mīlestības attiecības, bet līgums par mīlestību ar bojā aizgājušo vīru tam traucēja. Tādos gadījumos nepieciešams pārtraukt arī pozitīvus līgumus.

ZVĒRESTI UN SOLĪJUMI

Zvēresti un solījumi - tās ir saistību enerģijas, kuras mēs esam radījuši savās iepriekšējās dzīvēs vai pat šajā dzīvē. Zvēresti un solījumi saglabā savu spēku, līdz kamēr vien tie netiek izpildīti vai atcelti. Tā mūsu brīvo gribu dažādi spēki ietekmē caur kādreiz dotiem solijumiem. Tie var būt Dievi, Eņģeļi, cilvēki, egregori, sistēmas un hierarhijas. Jebkāds zvērests, atkarībā no tā kam un kādā veidā tas ticis dots, uzliek ierobežojumus mūsu izpausmei un rīcības brīvībai (bezlaulības, atriebības, mūka vientuļnieka zvēresti, dažādi kalpošanas zvēresti utt.).

Piemēram, bezlaulības zvērests, kurš ticis dots kādā no iepriekšējām dzīvēm, var būt kā cēlonis tam, ka cilvēks nekādi nevar izveidot ģimeni un vispār pozitīvas attiecības ar pretēja dzimuma pārstāvjiem šajā dzīvē. Turklāt zvērests, kurš ticis dots ar nosacījumu, ka tas darbosies "mūžīgi", strādā ne tikai tās dzīves laikā, kad tas izteikts, bet arī visu nākamo dzīvju laikā, kamēr netiek atcelts. Bet, lai iegūtu brīvo gribu, šādu zvērestu ir nepieciešams pārtraukt, kā arī atcelt jebkuras citas senās saistības, neatkarīgi no tā, kam un ar kādu nodomu tās tika solītas. Tā ir pagātne un nav nekāda iemesla tās saglabāt.. Iegštot brīvo gribu, jūs sāksiet darboties savā un daudz efektīvāk.

Zvērestu un solījumu atcelšana notiek, paužot atbilstošu nodomu.

Piemērām: "es pārtraucu visa veida zvērestu un solījumu darbību, ko iedevu apzināti vai neapzināti, brīvprātīgi vai piespiedu kārtā, šajā vai iepriekšējās dzīvēs".

Var arī konkrēti piebilst, kādu zvērestu vai solījumu un kam dotu jūs pārtraucāt. Manā praksē diezgan bieži gadās zvēresti par atsacīšanos no mūžīgās dzīves, atriebības, bezlaulības, klusuciešanas.

ASTRĀLIE PARĀDI UN ĶĪLAS

Astrālie parādi - tās ir enerģijas, kuras mēs esam parādā viens otram saskaņā ar mūsu solījumiem, kā arī saskaņā ar enerģijas saglabāšanas likumu. Enerģijas līdzsvars un harmonija eksistē visā. Katrā procesā ir noteikta jēga un mērķis, kur kopsummā ir jāsanāk rezultātam, kas nolīdzsvaro enerģētiskās izmaksas un dod peļņu jaunas pieredzes veidā.
Jebkāds neizpildīts solījums, neatdots parāds, neapmaksāts pakalpojums, nozagtās, piesavinātas labklājības enerģijas - nauda vai materiālas vērtības, rada astrālus parādus, kurus agri vai vēlu nākas atdot, tā kā tie izrāda spiedienu, tiecoties uz līdzsvarošanu. Jums ir pazīstama diskomforta izjūta tāpēc, ka jūs jūtaties kādam parādā? Tas tad arī ir astrāla parāda enerģijas spiediens.

Ķīla - tā ir enerģija, kuru cilvēks kādam atdod tādēļ, lai saistītu sevi ar viņu. Jūs katrā ziņā esat dzirdējuši, kā kāds saka: "... un mūsu draudzības ķīlā pieņemiet šo dāvanu ...". Tādējādi starp diviem vai vairāk subjektiem notiek kāda apmaiņa, kas viņus enerģētiski saista.
Enerģētiskajā līmenī cilvēki brīvi vai netīšām var apmainīties ar dvēseles vai apziņas matricu fragmentiem. Jebkādas pieredzes iegūšanai cilvēks var atdot ķīlā savu enerģiju apmaiņā pret kaut kādām spējām, kuras palīdz viņam iegūt vajadzīgo pieredzi. Šāda ir bijusi mūsu pagātnes pieredze. Un tagad iestājas laiks veikt visu astrālo parādu un ķīlu savstarpēju atgriešanu cilvēkiem, dažādu Visuma līmeņu būtnēm, valdniekiem un hierarhijām.

NEGATĪVAS DZĪVES PROGRAMMAS UN MAĢIJA

Negatīvas dzīves programmas - tie ir tā saucamie lāsti, noskaudumi, ierunājumi, iebarojumi, kurus cilvēki rada ar savas domas un psihiskās enerģijas spēka palīdzību, kā arī ar dažāda veida maģiskās iedarbības un buršanas metožu izmantošanu. Lāsti var būt uzlikti citiem cilvēkiem un sev pašam. Ir ļoti daudz lāstu vai negatīvu programmu formu, kuru iedarbības sekas ir ciešanas, zaudējumi, slimības un priekšlaicīga nāve. To spēks un sekas var variēties, sākot ar parastu "sadzīvisku" neveiksmes novēlējumu, ko domās vai vārdos sūta viens cilvēks citam, līdz pat smagiem lāstiem, kuru sekas ir ciešanas, slimības un viena vai pat vairāku cilvēku, kā arī viņa tuvinieku un pēcnācēju priekšlaicīga un smaga nāve, līdz pat dzimtas pilnīgai pārtraukšanai un izmiršanai.

Lielu daudzumu negatīvu programmu cilvēks rada sev pats, domājot par sevi sliktas domas. Tādas ir, piemēram, attieksmes pret sevi programmas "es esmu neveiksminieks", "mani neviens nemīl", "es nekad nevienu nemīlēšu", "es neesmu skaists/skaista" vai arī frāzes, kuras cilvēki atkārto, neaizdomājoties par to nozīmi, piemēram, "velns lai parauj" utml.

Kopumā lāsti - tās ir dažādas negatīvas dzīves programmas, kas ir uzliktas vai nu atsevišķam cilvēkam vai cilvēku grupai - ģimenei, dzimtai, tautai, valstij, rasei, kosmiskai ģimenei un citām kopām. Iebarojums ir lāsta forma, kad negatīvā programma tiek ielikta ēdienā vai dzērienā, kurš pēc tam nonāk kāda organismā.

Maģija un buršana - tas ir paņēmienu un metožu kopums, ko apzināti pielieto magi, manipulācijot ar enerģijām. Nav nedz baltās, nedz melnās maģijas; ir vienkārši maģija. Viss ir atkarīgs no tās pielietojuma mērķiem un metodēm.
Par melno maģiju parasti sauc maģijas izmantošanu ar mērķi kādam nodarīt ciešanas vai kaitējumu. Caur magu darbojas tā saucamā "maga būtība", kas ir konkrētā maga egregors, nodots no paaudzes paaudzē un konkrētus maģijas instrumentus un spējas saturošs. Šis egregors ietver sevī maģijas paņēmienus, saistības ar maģijas enerģiju bankām, spējas sadarboties ar tumsas spēkiem, kuri palīdz magam darboties un pastiprina maģijas iedarbību, spējas pielietot zemo vibrāciju enerģijas, kā arī saņemt informāciju, kas nāk no zemākiem astrālajiem līmeņiem.

Maģijas valstība eksistē Astrālajos līmeņos,un tās valdnieks ir Djavols jeb Tifons (nejauciet ar to, ko sauc par Sātanu) un viņam ir grāmatas, kurās ierakstīti visu cilvēku vārdi. Piemēram, Mirušo grāmata (vienlaikus tā ir Dvēseļu bojāejas grāmata), kurā ierakstīti to cilvēku vārdi, kas nodarbojās ar maģiju.
Ir Lāstu grāmata, kurā ierakstīti lāsti, kas uzlikti konkrētiem cilvēkiem. Lai no tā atbrīvotos, nepieciešama dziedināšana un sevis dziedināšanas procesā jāizdzēš no Maģijas valstības grāmatām visa informāciju par sevi, saviem tuviniekiem un savu dzimtu.

To var izdarīt paužot atbilstošu nodomu, piemēram, tā: "Es atbrīvoju sevi, manus tuviniekus un manu dzimtu no Maģijas valstības lāstiem, mirušajām enerģijām, maģijas enerģijām un līgumiem, kuri ir noslēgti starp mums un Maģijas valstību. Tajā skaitā es pārtraucu visus līgumus ar Maģijas valstību un ar Djavolu savā vārdā, manu tuvinieku un manas dzimtas vārdā, atsakos no visām Djavola dāvanām un atdodu tās viņam atpakaļ".

Tieši šajā astrālās Maģijas valstībā dzīvība avotu vietāss veidojas vampīriskās piesaistes enerģijas, kā rezultātā tiek izjauktas seksuālas attiecības un rodas slimības, tostarp sieviešu un vīriešu dzimumorgānu slimības, (sievietēm - mioma, vīriešiem – priekšdziedzera slimības).

Kā pirmavots visām ciešanām, ko cilvēki izjūt gan fiziskajā, gan smalkajos līmeņos, ir ieraksti Maģijas valstības Valdnieka grāmatās. Tāpēc tikai pēc tam, kad jūsu un jūsu tuvinieku vārdi tiks izdzēsti no Maģijas valstības grāmatām, jūs varēsiet sākt pilnvērtīgi iedzīvināt sevī Jaunās Ēras enerģijas. Tieši tad jūs varēsiet sakārtot savu emocionālo dzīvi un pārveidot savas dzīves scenāriju Gaismas enerģijās, sākot ar šo brīdi un nākotnē.

ENERĢĒTISKIE BLOKI UN IEROBEŽOJUMI

Enerģētiskie ierobežojumi (blokādeS) ir zemo vibrāciju blīvas enerģijas, kuras līdzīgi trombiem traucē dzīvības enerģiju brīvai plūsmai cilvēka daudzdimensiju būtības dažādās struktūrās. Visbiežāk blokādes ir sastopamas enerģētiskajos centros un cilvēka apziņas dažādos līmeņos,- tas ir apziņā, zemapziņā un apziņas matricās.

Blokādes var ierobežot apziņas spējas. Piemēram, blokādes galvas smadzeņu labajā puslodē ierobežo tēlainu domāšanu, blokādes kreisajā puslodē ierobežo konkrētās domāšanas spējas.

Daudz ierobežojumu eksistē cilvēka apziņas matricās. Tādas blokādes ierobežo spējas saprast, secināt, apkopot informāciju, sintezēt jaunas zināšanas. Kā ierobežojumi tāpat ir apziņas rēgi, noturīgas negatīvas domas, domāšanas stereotipi, tradīcijas un rituāli. No vienas puses tamlīdzīgi ierobežojumi var turēt cilvēku noteiktās uzvedības robežās, no otras- tie var aizkavēt attīstību.

RELIĢISKIE UN MAĢISKIE IESVĒTĪŠANAS RITUĀLI

Ja kādā vienā vai dažās savās dzīvēs cilvēks bijis sasniedzis noteiktas pakāpes magu vai priesteru hierarhijas, izgājis iesvētīšanas, izpildot kādus maģiskos vai reliģiskos rituālus, tad katrs šāds rituāls ir piefiksēts smalkajos līmeņos, līdzīgi zīmogam pasē. Katrs šāds rituāls sasaista iesvētīto ar atbilstošiem egregoriem, uzliek noteiktus ierobežojumus un pievieno viņu idejām, kuras tiek sludinātas šajos egregoros. Un nav svarīgi, ka cilvēks to zina un pilnā mērā apzinās.

Rituāls uzliek iesvētītajam enerģētisko zīmogu, kurš ilgi saglabājas cilvēka smalkajā struktūrā un ir kā magnēts, kurš vienmēr pie viņa līdzīgi magnētam pievilks atbilstošo egregoru, kas no dzīvesuz dzīvi iespaidos gan cilvēku pašu, gan viņa dzīves ceļu. Piemēram, zemapziņas līmenī viņš jutīs vainas apziņu, bet vainīgos, kā zināms, dzīve sit.
Piederība magu hierarhijai un šīs hierarhijas enerģētiskais zīmogs vienmēr cilvēku piesaistīs okultismam un otrādi.
Visi šie zīmogi un rituāli vairāk nekalpo jūsu augstākajam labumam, tie pieder pagātnes pieredzei. Tādēļ ir lietderīgi no tiem iratbrīvoties uz visiem laikiem.

No piederības priesteru, magu un kādai citai hierarhijai vajag atteikties, izsakot atbilstošu nodomu, piemēram: "Es atsakos no visiem maģiskiem un citiem rituāliem, kuri tika veikti ar mani šajā vai iepriekšējās dzīvēs un es atsakos no piederības jebkādai maģiskai vai priesteru hierarhijai".