Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:383, Did:0, useCase: 3


Kristālu un skaņu mistērija jau 17. janvārī. Nepalaid garām!

Redakcija
Redakcija

Mūsdienu zinātne apgalvo, ka Saule, Zeme un Galaktikas Centrs šajās janvāra dienās veic pārregulēšanos un sinhronizāciju. Uz Zemes tas notiek caur ūdens kristāliem. Viss ūdens uz dažām dienām iegūst dziednieciskas īpašības, tas magneizējas un ieraksta jaunu attīstības programmu gadam kosmosa un zemes mērogā.

Programmas pārrakstīšana notiek arī fiziskā ķermeņa šūnu līmenī. Pat šķidrais ūdens iegūst dievišķās kristālu ģeometrijas īpašības. Tāpēc ūdens ir galvenais Mistēriju dalībnieks.

Stihiju (uguns, zeme, gaiss, ūdens) un lauku planetārais līdzsvars aicina uz personīgajām korekcijām. Katrs pats var patstāvīgi un savā komforta režīmā veikt šo apzināto uzskaņošanos, padaloties ar šo enerģiju arī ar saviem tuviniekiem.

Kristāli

Kristāli- tā ir senākā dzīvības valstība uz Planētas. Tie glabā Radības ieceres enerģiju un mūžīgo Laiku. Tieši caur kristāliem tika ierakstīta Zemes un visa dzīvā uz tās attīstība.

Kristāli uzsūc, fiksē un glabā informāciju. Tāpat kristāli uzņem un mūžīgi glabā skaņu, translējot to mums nedzirdamā, taču caur mūsdienīgām iekārtām piefiksējamā, diapazonā. Mistēriju laikā mēs sākumā attīrīsim savus kristālus, bet pēc tam tajos ieprogrammēsim savus nodomus. Kopīgie miera un mīlestības nodomi palīdzēs personīgo nodomu realizācijā.

Kristālu gaismas plūsma nonāk uz Zemes no tuvāka un tālāka kosmosa, koriģējot un sinhronizējot Zemes telpu ar Saules sistēmas planētām.
Jaunākie zinātniskie pētījumi pierāda to, ka katra Saules sitēmas planēta sūta uz Zemi savu skaņas toni. Un pēdējos gados pamanīts, ka planētu skaņas mainās un kļūst intensīvākas.

Lodes

No senajām mācībām zinām, ka skaņa bija pirmā, kas radās no tukšuma, bet pēc tam skaņas vilni pārklāja gaismas vilnis. Skaņa atklāja Gaismu un sākās informācijas plūsma. Gaisma iekļauj sevī kristālus informācijas translēšanai. Mistērijās jūs ieraudzīsiet Latvijas Kristālu režģi uz lielā ekrāna. Ņemiet līdzi uz pasākumu savus kristālus uzlādei un aktivizācijai. Ja jums nav savu kristālu, varēsiet tos iegādāties priekš sevis uz vietas.

Planetārais gongs- tas ir gongs, kura vibrācija saskaņota ar mūsdienu Saules sistāmas planētas skaņas vibrāciju. Gongs izplatījumā rada dabīgu skaņas vilni bez jebkādu ierīču palīdzības. Tas ir dabīgs daudzdimensiju vilnis planetārajā diapazonā.

Mistērijās piedalās gongu meistari ar planetārajiem gongiem. Tāpēc mēs veiksim galaktisko ceļojumu gongu skaņās uz katru planētu, ierakstīsim informāciju personīgajos kristālos un aiznesīsim mājās uzlādētu ūdeni.

Mēs sanāksim, lai būtu kopā un izlaistu caur sevi Vienotības enerģiju. Gaismas Ģimene sanāk kopā Kristālu gaismā uz Gaismas viļņa. Šeit nav nozīmes katra cilvēka atšķirībām, svarīgi, ka kopā mēs varam radīt un noturēt daudz vairāk Mīlestības enerģijas. Un uz šī viļņa mēs uzlādēsim ūdeni un atdosim to ar lielu pateicību Daugavai.

Kvarcs ūdenī

Šogad jūs dzirdēsiet Zvanu skaņu, Zemes senā ritma skaņu. Tas atmodinās jūsu šūnu struktūru. 10 kristāla trauku skaņa atdzīvinās jūsu šūnu struktūru.
Kristāla trauku skaņa nodod kvarca informāciju. Tie izgatavoti no 99.9% kvarca smiltīm.

Kristāla trauku tīrais skaņas vilnis nes sevī kvarca informāciju, kas ir izplatītākais elements uz Zemes. Tāpēc šo skaņu var nodēvēt par Kvarca skaņu no Zemes. Tā ir ļoti radniecīga skaņa ūdenim un visam dzīvajam uz planētas. Kristāla trauku skaņa attīra ūdeni un enerģētizē jeb atdzīvina to.

Mēs veiksim kopīgu labklājības un pārpilnības rituālu, iekļausim tajā savu un Pasaules kopīgo pārticību. Mēs esam kopā! Mēs atrodamies kopīgā Mīlestības telpā!

Gaidām tevi kopīgajā Mīlestības, Skaņas, Gaismas telpā! Mes kopā pieņemsim Jaunās pasaules enerģijas un iekrāsosim tās ar Mīlestību!

Kristālu un Skaņas mistērija sastāv no divām daļām:

Pirmā- Kristālu enerģijas, kristālu ūdens, kristālu aktivizēšana, kristālu bibliotēkas atklāšana. Piedalās reāli Kristāli un Kristāli uz lielā ekrāna.

Otrā- Planetārais ceļojums gongu skaņās. Skaņas vēlējums Zemei, pasaulei, sev. Sava un kopīgā gada radīšana. Piedālās kristāli uz ekrāna telpas vidū.

Kristālu enerģija iekļūst mūsos caur acīm, pat no ekrāna. Skaņas enerģija iekļūst mūsos caur ausīm. Prānas enerģija iekļūst mūsu ķermenī caur ādu un elpošanu. Visas šīs vibrācijas kopā mēs varam nogādāt savā ķermenī caur ūdeni.

Pēc Mistērijas dosiemies pie Daugavas pateikties un izdzert uzlādēto ūdeni.

Visi, kas vēlas, varēs iegādāties kristālus, saņemt konsultācijas, pierakstīties sesijām.

Vietu skaits ierobežots, tāpēc pasteidzieties. Pasākums notiks latviešu un krievu valodās.
Vieta: Rīga, Akadēmijas laukums 1, Zinātņu akadēmijā
Laiks: 17.01.2016. No plkst. 16.00 līdz 20.00.
Maksa: 35 euro, (grupām lētāk)

Ar mīlestību, kristālu meistare Tatjana Fomičeva