Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:210, Did:0, useCase: 3


Brokastīs BIO auzu pārslu biezputra

Vispareizākais ir sākt dienu ar brokastu putru un viena novērtīgākajām, bez šaubām, ir auzu putra, kas ir net ikai garšīga, bet arī veselīga. Vēl jo vairāk tāpēc, ka no bioloģiski audzētām auzu pārslām gatavota. Lietojot šādu biezputru katru dienu, jūs pamazām savedīsiet savu organismu kārtībā bez jebkādām sintētiskajām zālēm. Jo patiesais spēks ir dabā un tās produktos. Tāpēc ēdīsim veslīgu pārtiku un būsim veseli.

Nepieciešams:

800 ml ūdens,
200 ml piena,
200 g BIO auzu pārslu,
sāls,
cukurs,
svaigi vai saldēti augļi un ogas.

Pagatavošana:

1. Katlā ielej ūdeni, pieber sāli un cukuru pēc garšas, un liek vārīties.

2. Kad ūdens sācis vārīties, pielej pienu un karsē līdz vārīšanās temperatūrai.

3. Tad ber iekšā auzu pārslas un, ik pa brīdim apmaisot, vāra apmēram 3 minūtes.

4. Pēc tam katlam uzliek vāku, nogriež liesmu un atstāj putru uz 2 minūtēm, la uzbriest.

5. Gatavu putru liek bļodiņās un pasniedz kopā ar augļiem un ogām.

Labu apetīti!

Gatavoja un fotografēja: Iveta Apškrūma



Herkuless bioloģiskās auzu pārslas ir absolūti dabīgs produkts, kuram izejvielas ņemtas no nelielām Latvijas saimniecībām, kas nodarbojas ar bioloģisko auzu audzēšanu.

No parastajām auzu pārslām tās atšķiras ar to, ka audzēšanas procesā netiek izmantotas sintētiskais minerālmēslojums, bet ražošanas procesā aizliegtas jebkuras metodes, kas pazemina produkta uzturvērtību.

Ikdienā lietojot bioloģisko auzu pārslu biezputru, jūs samazināsiet holesterīna līmeni, normalizēsiet asinsspiedienu, pasargāsiet sevi no diabēta, sirds un asinsvadu slimībām, hormonālajām problēmām, kā arī uzlabosiet gremošanas un zarnu trakta darbību. Tā rezultātā dabīgā ceļā pazudīs nogurums, uzlabosies pašajūta, paaugstināsies imunitāte.