Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:404, Did:0, useCase: 3


“Laima” un “Selga” ražotājs laiž klajā Ziemassvētku produktu kolekciju un jauna veida piparkūkas

Redakcija
Redakcija

“Orkla Confectionery & Snacks Latvija” iepazīstina ar jauna veida “Selga” kraukšķīgajām pi-parkūkām un īpašu “Laima” Ziemassvētku kolekciju, kuru kopumā veido 32 jau iecienīti un arī jauni “Laima” un “Selga” produkti. Jauno, kraukšķīgo piparkūku ieviešanā un jaunu ražošanas iekārtu iegādē ir investēti 10 000 eiro, savukārt unikālajā Ziemassvētku kolekcijas radīšanā – 44 000 eiro.

“Zīmoli “Laima” un “Selga” ik gadu rada jaunas, no svētku gaidīšanas prieka iedvesmotas Ziemas-svētku kolekcijas, kurās ieguldām daudz darba, mīlestības un sirds siltuma, lai katram būtu iespē-ja izvēlēties savai gaumei un vajadzībām atbilstošāko produktu, kas jau ir gatavs dāvināšanai – ar pārdomātu svētku dizainu un gardu saturu,” skaidro “Orkla Confectionery & Snacks Lat-vija” sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Lineta Mikša.

“Laima” un “Selga” īpašās Ziemassvētku kolekcijas raksturo unikālās svētku garšas ar kanēļa, ābola un piparkūku akcentiem, kas papildina jau iecienītus zīmolu produktus. Šogad ievēro-jamākais jaunums ir kraukšķīgās “Selga” piparkūkas, kas ir radītas īpaši plānas un kraukšķī-gas.

“Kas gan būtu Ziemassvētki, ja lielajā traukā uz virtuves galda nebūtu sabērtas piparkūkas. Arī “Laima” un “Selga” novērtē to, cik ļoti iecienītas piparkūkas ir ikvienās mājās un, pielāgojoties pieprasījumam, ražo gan populārās apaļās piparkūkas, gan piedāvā šī gada jaunumu – kraukšķī-gās piparkūkas, kas pieejamas īpašos veidolos – Ziemassvētku vīriņš un briedis Rūdolfs, kas ir pa-saulē populārākās formas un līdz šim tādas Latvijā nav ražotas,” papildina Lineta Mikša.

"Laima" un “Selga” Ziemassvētku produktu kolekcijās atrodamas dāvanas gan maziem, gan lieliem saldum mīļiem, kā arī produktu unikālais un atraktīvais dizains, padara tās par lielis-kām dāvanām, kuras nav atsevišķi jāiesaiņo. “Laima” un “Selga” Ziemassvētku kolekcija pilnā sortimentā jau pieejama visā "Laima" saldumu veikalu tīklā un lielākajos Latvijas tirdzniecības veikalos.