Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:9, Did:0, useCase: 3


Unikāls restorāns uz Zviedrijas Karaliskā Operas nama jumta

Redakcija
Redakcija

No 18. jūnija līdz 14. oktobrim uz viena no skaistākajiem kultūras pieminekļiem pasaulē būs atvērts Electrolux pop-up restorāns Cube. Tas atradīsies uz Karaliskā Operas nama jumta Stokholmā. Baudot labāko Zviedrijas šefpavāru gatavotas maltītes no vietējiem produktiem, apmeklētājiem pavērsies pārsteidzošs panorāmas skats uz Stokholmu.

Electrolux Cube mobilais restorāns ir caurspīdīga, 140 kvadrātmetru liela konstrukcija, kas ceļo pa Eiropu un piedāvā neaizmirstamas pusdienas un vakariņas ar unikālu panorāmas skatu izcilāko šefpavāru kompānijā. Stokholmā restorāns atrodas uz Karaliskā Operas nama, kas tika atklāts 1898. gadā. Operas nams celts vēlās Itāļu renesanses arhitektūras stilā un ir iekļauts Zviedrijas nacionālā mantojuma sarakstā.

Izsmalcinātais restorāns ir pieejams ikvienam interesentam, iepriekš piesakoties interneta vietnē electrolux.se Electrolux Cube mobilais restorāns būs neaizmirstams piedzīvojums, atzīmējot kādu personiski svarīgu notikumu vai zīmīgu uzņēmuma notikumu. Restorāns vienlaicīgi var uzņemt līdz 18 apmeklētājiem. Pusdienas vienai personai izmaksās 200 EUR, savukārt vakariņas – 275 EUR, dzērieni ir iekļauti cenā.

Restorāna apmeklētājiem būs iespēja ne tikai baudīt izcilu ēdienu, bet arī interaktīvā veidā mācīties no labākajiem mūsdienu šefpavāriem un pārliecināties, ka arī mājas apstākļos var radīt restorāna noskaņu un ēdienus. Cube pavāri gatavo uz jaunās Electrolux Inspiration range kolekcijas tehnikas, kas radīta mājsaimniecībām, iedvesmojoties no profesionālās virtuves tehnikas restorānos. Electrolux ir vairāk nekā 90 gadu pieredze restorānu virtuvju iekārtošanā, tajā skaitā teju pusē Eiropas Michelin zvaigžņoto pavāru darba vietās.

Cube restorānu ideja turpina jau 2009. gadā Electrolux aizsākto dizaina un pavārmākslas apvienošanu, kad tika radīts restorāns uz Parīzes modernās mākslas muzeja Palais de Tokyo jumta. Pēc tam īpašais restorāns atradās Milānā un tagad Stokholmā, un līdztekus arī Londonā no 1. jūnija līdz 30. septembrim. Londonā restorāns izvietots uz Karaliskās Festivāla halles jumta. Tā ir viena no pasaulē zināmākajām klasiskās mūzikas koncertu norises vietām. Tā atrodas modernajā Dienvidkrasta (South Bank) krastā, uz Temzas.