Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:342, Did:0, useCase: 3


Šonedēļ Ģertrūdes ielas teātra izrādes tiks spēlētas Spīķeros un Ventspilī

Redakcija
Redakcija

Šonedēļ Ģertrūdes ielas teātris dodas viesizrādēs – 6. septembrī uz Spīķeru brīvdabas skatuves tiks spēlēta izrāde “Āda”, savukārt 7. un 8. septembrī pasākumu sērijas “Zemlika nāk… Kur rītdiena aizgājusi” ietvaros Ventspilī tiks spēlēta “Melnā sperma” un “Taņas dzimšanas diena”.

6. septembrī plkst. 19.00 Spīķeru kvartālā notiks Andreja Jarovoja iestudējuma “Āda” viesizrāde. Ingas Gailes lugu par Ādamu un Ievu mūsdienu Rīgā, kurā varoņu mīlestības meklējumus pilsētas, naudas un slavas kārdinājumu džungļos izspēlē aktieri Ivars Krasts un Anta Aizupe. Ieeja bez maksas!

7. septembrī plkst. 19.00 Ventspilī ēdnīcā “Liedags” tiks svinēta “Taņas dzimšanas diena”. Izrādes pamatā ir Latvijas iedzīvotāju atmiņas, pārdomas un refleksijas par Latviju 20. gadsimtā. Izrādē piedalās: Reinis Boters, Mārtiņš Eihe, Jānis Kronis, Jana Ļisova.

8. septembrī plkst. 19.00 Venstpils SRAU aktu zālē tiks spēlēta Vladislava Nastavševa izrāde “Melnā sperma”. Sergeja Uhanova noveles, kuru centrā ir spilgti personāži un dzīves pabērni, gluži harmsiskā noskaņā uzbur absurdas,
daudzslāņainas un provokatīvas ainas, atklājot naivumu, jūtīgumu un seksualitāti, un runā tieši, pat skarbi, par dzīves ne tik pareizajām un politkorektajām pusēm, to varoņiem neslēpjoties un nekaunoties. Spēlē: Reinis Boters, Marija Linarte, Jana Ļisova, Āris Matesovičs un Kārlis Tols.

Biļetes uz izrādēm “Zemlika nāk… Kur rītdiena aizgājusi” var iegādāties – https://www.bezrindas.lv/lv/zemlika...