Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:382, Did:0, useCase: 3


Latvijas Mākslinieku savienības izstāde „MĀKSLAS DIENAS. 100 GADI PĒC REVOLŪCIJAS”

Redakcija
Redakcija

Š.g. 7. aprīlī plkst. 17.00 Latvijas Mākslinieku savienības galerijā 11.novembra krastmalā 35, Rīgā, tiks atklāta LMS ikgadējā vizuālās mākslas izstāde „MĀKSLAS DIENAS. 100 GADI PĒC REVOLŪCIJAS”.

Šogad Latvijas Mākslinieku savienība, veidojot izstādi “Mākslas dienas. 100 gadi pēc revolūcijas”, aktualizē 1917.gada revolūciju Krievijā kā svarīgu notikumu ne tikai vēsturē, bet kā simbolu paradigmu maiņai mākslā. Aicinot māksliniekus piedalīties izstādē, viņi tika rosināti domāt par mākslinieka revolucionāro „dabu” – radīt ko jaunu un izaicināt, pārkāpt nosacījumus, un šajā „revolūcijā” uzvarētāja ir jaunatklāsme.

Izstādē „MĀKSLAS DIENAS. 100 GADI PĒC REVOLŪCIJAS” tika aicināti piedalīties profesionāli mākslinieki,vizuālās mākslas nozares studenti un mākslas studiju dalībnieki. Nozīmīgi ir akcentēt, ka šī ir Latvijas Mākslinieku savienības ikgadējā izstāde, kurā profesionālu meistaru darbiem līdzās redzams arī viņu mācekļu sniegums. Ekspozīciju veidos glezniecības, tēlniecības, foto mākslas, instalācijas darbi, kurus piedāvās vairāk kā 50 autori.
Izstāde būs apskatāma līdz 21.maijam.

Izstādi rīko Latvijas Mākslinieku savienība