Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:324, Did:0, useCase: 3


Māksla iegūt maksimumu

Redakcija
Redakcija

Izbaudi katru tējas lāsīti, gūstot no tās maksimāli iespējamo.

Nopērciet labu zaļo tēju!
Uzsildiet tējas trauku!
Ieberiet tajā nedaudz tējas, ļaujot tai sasilt!
Uzkarsējiet ūdeni līdz baltajiem burbulīšiem!
Uzlejiet tējai nedaudz karstā ūdens un tūlīt pat nolejiet, lai noskalotos nevajadzīgie puteklīši, kas var izsaukt alerģiju!

Piepildiet tējas trauku ar karsto ūdeni un ļaujiet tējai ievilkties 1,5 līdz 2 minūtes!
Pirmo uzlējumu Austrumos sauc- SIEVIETE, jo tajā ir gandrīz visas aromātiskās eļļas.

Piepildiet trauku ar karsto ūdeni vēlreiz, ļaujot tējai ievilkties 3 minūtes. Otro uzlējumu austrumos sauc- VĪRIETIS, jo tam ir vispiesātinātākā garša.

Piepildiet tējas trauku ar karsto ūdeni trešo reizi un ļaujiet tējai ievilkties 5-7 minūtes. Trešo uzlējumu sauc- BĒRNS.

Izturieties pret katru tējas šķipsniņu , cik vien iespējams saudzīgi, un gūstiet no tās maksimālu labumu.

Ieskaties! Noderīgi!

Apgādā Zvaigzne ABC izdotā Igora Kudrjavceva grāmata "Miera ārsta padomi. Kā mazināt spriedzi, palēnināt iekšējo ritmu un iegūt mieru" ir garants veselībai, enerģijai, iekšējā harmonijai, uzko dabiski tiecas ikviens dzīvs organisms, arī cilvēks. Diemžēl straujais mūsdienu dzīves ritms bieži aizved tālu no Miera ceļa. Kā zināms, vairums slimību cilvēkus piemeklē tieši stresa, satraukuma un bezmiega dēļ. Šajā grāmatā cigun skolotājs Dr. Igors Kudrjavcevs atklāj vienkāršus, bet efektīvus un ilggadējā praksē pārbaudītus paņēmienus, kā atjaunot dabisko enerģijas plūsmu, būt mierā ar sevi, panākt iekšējo rāmumu un atgūt domu un jūtu līdzsvaru.
Dr. Kudrjavceva spēja sakārtot cilvēka veselību un palīdzēt iegūt iekšēju mieru ir plaši zināma gan Latvijā, gan ārpus tās. Pacienti Igoru sauc par Miera ārstu. Viņš ir izstrādājis īpašu sistēmu veselības stiprināšanai un cilvēku atveseļošanai un to apraksta grāmatu sērijā “Saules Ceļš”.
Šīs sērijas pirmā grāmata “Miera ārsta padomi” ir veltīta miera un harmonijas radīšanai sevī – tieši tas ir visātrākais ceļš uz pašatveseļošanos.
Grāmatas autors saka: “Jūs sāksiet justies labāk, tātad – dzīvot kvalitatīvāk un pilnvērtīgāk. Jūs jutīsieties mierīgāk, jums būs lielāka drošības sajūta un vairāk pārliecības par sevi. Arī jums apkārt valdīs miers, un jūsu tuvinieki to jutīs. Jūs kļūsiet par nelielu miera oāzi.”