Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:324, Did:0, useCase: 3


Efektīgākā un vienkāršākā pavasara organisma attīrīšana ar dabas līdzekļiem

Redakcija
Redakcija

Ziema beigusies un pienācis laiks organisma attīrīšanai. Gribas būt vieglai kā pūka un atbrīvoties no visiem "atkritumiem". Un sākt to darīt var jau šodien pat.

Daudzi organisma attīrīšanu iedomājas kā badošanos un klizmas. Varbūt jūs būsiet pārsteigti, taču gan vienu, gan otru bez speciālista uzraudzības darīt ir bīstami. Un tas arī nav vajadzīgs, galu galā ir pietiekami daudz dažādu citu organisma attīrīšanas paņēmienu, kas pieejami katram cilvēkam un neprasa lielus izdevumus. Galvenais šajā lietā- saņemt sevi rokās un sākt darīt.

MEDUS MASĀŽA PRET LIEKAJIEM TAUKIEM

Masāža stimulē asinsriti, izvada liekos taukus no zemādas tauku slāņa un aktivizē reģenerācijas procesus.

Viena no labākajām masāžām- medus masāža. Izmantojiet tai tikai svaigu, labu medu bez piedevām. Uzklājiet to vienmērīgā biezā slānī uz problēmātiskajām vietām un sāciet viegli pliķēt tās ar plaukstām, ar katru reizi pastiprinot spiedienu.
Masāžas laikā medus daļēji iekļūst porās, tādējādi āda saņem tā ārstnieciskās īpašības.

PIRTS PROCEDŪRAS ORGANISMA ATTĪRĪŠANAI UN LABSAJŪTAI

Pirts jau no sendienām tiek uzskatīta par vietu, kur attīrīties gan garīgi, gan fiziski. Tvaiki, ūdens, pēršanās ar slotiņu un augsta temperatūra veicina attīrīšanās procesus. Rezultātā tiek veicināta vielmaiņa, tiek norūdīta sirds asinsvadu sistēma, izvadīts liekais šķidrums.

Pērties vajadzētu ne ilgāk par 15 minūtēm vienā piegājienā. Pēc pirts procedūrām vajadzētu iedzert zāļu tēju, vai arī zaļo tēju.

PIRTS VIETĀ- VANNA

Attīrošas procedūras iespējams veikt arī personīgajā vannā. Efektīgākais palīgs šajā lietā ir sāls sķīdums. Lai to sagatavotu, ielejiet katliņā vienu litru ūdens, pievienojiet 1,5-2 glāzes sāls un karsējiet tik ilgi, līdz sāls izšķīdusi. Iegūto šķīdumu pievienojiet vannai.
Ieejiet vannā uz 15 minūtēm.

BAUDA ĀDAI

Ietīšanās procedūras (problemātiskajām zonām) ne tikai palīdz izvadīt toksīnus no epidermas virsējiem slāņiem; tām piemīt brīnumains kosmētiskais efekts.
Par pamatu var ņemt kosmētisko mālu vai medu Uzmanīgi uzklājiet izvēlēto materiālu uz augšstilbiem, gurniem, dibena, vieglām kustībām pamasējiet ādu un aptiniet problemātiskās vietas ar pārtikas plēvi. Ērtībai pa virsu varat uzvilkt treniņbikses. Paturiet masku divas stundas. Pēc tam ieejiet siltā dušā.

VĒRTĪGAIS ŪDENS

Fakts, ka ikdienā cilvēkam jāizdzer apmēram 2 litrus ūdens, ir zināms katram. Jautājums- vai visi to dara? Visdrīzāk, ka nē. Un tas neskatoties uz to, ka vairāk kā puse no veiksmīgas organisma attīrīšanas atkarīga tieši no izdzertā ūdens daudzuma.

Vērtīgākais ūdens ir atkausēts ūdens. To gatavo no iepriekš filtrēta dzeramā ūdens, kuru ielej traukā (trauku piepilda līdz 80% no tilpuma), ieliek saldētavā un pilnībā sasaldē. Atkausēšana notiek istabas temperatūrā.

Šāds ūdens attīra organismu no šlakvielām un toksīniem, baro šūnas un dedzina taukus.