Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:5, Did:0, useCase: 3


Philips BDM3470UP. Krāsa, komforts un ērtības 34 collu lielā formātā

Redakcija
Redakcija

Amsterdama, 20. novembris – MMD, vadošais displeju speciālists un Philips monitoru zīmola licences partneris paziņo par Philips BDM3470UP atgriešanu tirgū: kopš šī brīža tas ir pieejams veikalos. Šis 34 collu (86,7 cm) UltraWide QHD monitors ir aprīkots ar plašu augstas veiktspējas funkciju klāstu un inovatīvām tehnoloģijām, lai palielinātu produktivitāti birojā un sniegtu vislabākās izklaides iespējas mājās. CrystalClear un IPS tehnoloģija padara attēlu spilgtu un krāsainu, bet UltraWide MultiView displejs lietotājiem nodrošina nepieciešamo vietu darbam vai spēļu spēlēšanai. USB 3.0 un HDMI saderība sniedz vienkāršu savienojamību, bet SmartErgoBase ikvienam nodrošina optimālu komfortu. Šis monitors ir lieliska izvēle gan profesionāļiem, gan mājas lietotājiem.

Žilbinoši panorāmas attēli
Philips BDM3470UP monitorā ir prieks lūkoties. Tā UltraWide 21:9 formāts apvienojumā ar CrystalClear Quad HD 3440 x 1440 izšķirtspēju nozīmē, ka lietotājiem ir iespēja baudīt detalizētus augstākās klases panorāmas attēlus. Monitora iespaidīgo vizuālo sniegumu pastiprina IPS tehnoloģijas, radot nevainojami dzidrus attēlus un brīnišķīgas krāsas, kas ļauj skatīties fotoattēlus, filmas un sērfot internetā, saudzējot acis. IPS displejs piedāvā arī ļoti plašus 178/178 grādu skatīšanas leņķus, kas ļauj lietotājiem skatīt ekrānu gandrīz no jebkura leņķa. Tā ir lieliska funkcija, lai varētu skatīties filmas kopā ar ģimeni vai strādāt grupā pie viena ekrāna. Philips BDM3470UP ir aprīkots arī ar īpašu SmartUniformity funkciju, kas samazina krāsu un spilgtuma svārstības, kā arī nodrošina fotogrāfiem, grafiskajiem māksliniekiem, dizaineriem un citiem vizuālās mākslas profesionāļiem iespēju būt pilnībā pārliecinātiem par krāsu precizitāti attēlos.

Vieta, kur izpausties
Philips BDM3470UP 34 collu (86,7 cm) lielais formāts lietotājiem piedāvā pietiekami daudz vietas visiem viņu projektiem. Neatkarīgi no tā, vai strādājat individuāli vai grupā, monitors ir pietiekami plašs, lai pielāgotu lielas izklājlapas, blakus esošo diagrammu salīdzinājumus, detalizētas CAD-CAM darbības vai to visu vienlaikus. MultiView funkcija papildina monitora daudzpusību, ļaujot lietotājiem savienot vairākas ierīces vienlaicīgai to vizualizācijai ekrānā. Eksperti – vairāku uzdevumu veicēji – atzinīgi vērtē šo funkciju, kas sola palielināt produktivitāti vai pat ļauj lietotājiem apvienot darbu un izklaidi vienā ekrānā. Gadījumā, ja lietotājiem ir nepieciešama papildu vieta, tie var gūt labumu no BDM3470UP īpaši šaurajām malām, lai savienotu ekrānu ar papildu monitoriem vēl lielākai darbvietai vai patiesi iegremdējošai spēļu pieredzei.

Maksimāls komforts un ērtības
Pateicoties komforta un savienojamības funkciju klāstam, Philips BDM3470UP lietotāji varēs ārkārtīgi viegli izmantot visas monitora sniegtās iespējas. Lai mazinātu ilgstošas darba dienas radīto fizisko slodzi pie datora, monitors ir aprīkots ar SmartErgoBase, kas lietotājiem ļauj noliekt un pagriezt monitoru, kā arī nolaist to gandrīz galda līmenī, lai iegūtu pareizo leņķi un augstumu. Kā vienu no BDM3470UP daudzajiem ērtajiem risinājumiem, SmartErgoBase piedāvā ērtu kabeļu vadības funkciju, nodrošinot samazinātu darbvietas traucējumu. Monitors ir aprīkots ar Super-Speed USB 3.0, kas nodrošina gandrīz desmit reizes lielāku pārsūtīšanas ātrumu nekā USB 2.0 standarts. Monitoram ir HDMI ar visu nepieciešamo aparatūru, lai pievienotu augstas kvalitātes digitālos video un audio, ko pārraida pa vienu kabeli no datora vai visa veida AV avotiem. Un, visbeidzot, Philips BDM3470UP ir aprīkots ar diviem augstas kvalitātes stereo skaļruņiem bezgalīgas audiovizuālās baudas gūšanai.

Philips BDM3470UP jau ir pieejams par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu (RRP) – 659 EUR.

Plašāka informācija par Philips monitoriem: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/mo...