Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:5, Did:0, useCase: 3


Aicina nevalstisko organizāciju pārstāvjus uz semināru par datu aizsardzību

Redakcija
Redakcija

Trešdien, 16. maijā no plkst. 14.00 līdz 17.00 NVO namā, Ieriķu ielā 43A aicinām nevalstisko organizāciju pārstāvjus uz semināru “Fizisko personu datu aizsardzība un tās aktualitātes”.

2018. gada 25. maijā stāsies spēkā Vispārīgā personas datu aizsardzības regula. Seminārā tiks apskatīti praktiskie personas datu aizsardzības principu piemērošanas aspekti, kā arī sniegts vispārējs ieskats un aktuālā informācija par jauno personas datu aizsardzības regulējumu.

Semināra tēmas:
• Personas datu aizsardzības jēdziens, termini;
• Normatīvais regulējums;
• Personas datu apstrādes pamati;
• Datu subjekta tiesības un datu subjekta piekrišana personas datu apstrādei;
• Personas dati darba tiesiskajās attiecībās, mārketinga aktivitātēs;
• datu bāžu veidošanas, videonovērošanas vai citās ar datu apstrādi saistītās praktiskajās jomās;
• Atbildība par pārkāpumiem datu aizsardzības jomā.

Nodarbību vadīs sertificēta datu aizsardzības speciāliste Ingrīda Imaka. Lektore ieguvusi maģistra grādu tiesību zinātnēs un būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma vadīšanā.

Seminārā vietu skaits ir ierobežots! Vēršam uzmanību, ka tiklīdz nodarbībai būs pieteikušies 25 dalībnieki, reģistrācija tiks pārtraukta.

Pieteikties semināram aicinām šeit – http://ejuz.lv/datuaizs

Aicinām organizāciju pārstāvjus, kas pieteikušies semināram, taču nevar ierasties, laikus paziņot par neierašanos! Dosim iespēju seminārā piedalīties citiem interesentiem!