Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:5, Did:0, useCase: 3


AOC apliecina uzticību e-sportam, izveido partnerību ar G2 Esports

Redakcija
Redakcija

Amsterdama, 2018. gada 9. janvārī – Displeju speciālists AOC šodien oficiāli prezentē savu globālo e-sporta sponsorēšanas programmu, izveidojot partnerību ar G2 Esports, vienu no spēcīgākajām un veiksmīgākajām e-sporta organizācijām pasaulē. To 2013. gadā nodibināja pazīstamais profesionālais spēlētājs Karlos "ocelots" Rodrigez (Carlos "ocelote" Rodriguez); G2 Esports ātri pieteica sevi kā Eiropas loka līderi dažādos starptautiskos e-sporta pasākumos, tam ir iespaidīga sasniegumu vēsture un 79 iegūti tituli. AOC gatavojas palīdzēt šo skaitu palielināt, nodrošinot ātrākos spēlēšanas displejus, kādi līdz šim ražoti.

“Mums ir patiess prieks par sadarbību ar G2 Esports”, tā Stefans Zommers (Stefan Sommer), Mārketinga un biznesa vadības direktors, AOC. “Darbs ar augstākā līmeņa e-sporta komandām iedvesmo mūs attiecīgi izstrādāt produktu dizainu un palīdz mums identificēt, kuru funkciju kombinācijas ir vislabāk piemērotas noteiktam žanram vai spēlei. G2 saviem spēlētājiem piedāvā superīgas treniņtelpas un izcilus apstākļus, savukārt mēs centīsimies pielīdzināties šim līmenim ar mūsu jauno premium AGON sēriju.”

G2 Esports ir ieguvis cieņu ne tikai par saviem panākumiem starptautiskos turnīros un līgās, bet arī par pastāvīgu pasaules līmeņa talantu savākšanu visās savās komandās – vai tā būtu League of Legends, CS:GO, Hearthstone, PUBG vai Rocket League.

2017. gada laikā G2 League of Legends komanda ieguva pirmo vietu European Championship Series (EU LCS) pavasara un vasaras sesijās pēc kārtas, kā arī ieguva otro vietu prestižajā Mid-Season Invitational turnīrā (MSI).

Februārī G2 Esports izveidoja CS:GO sarakstu, par kuru jau runā kā par "leģendāro franču superkomandu". Viņi sīvā konkurencē ieguva DreamHack Masters 2017 un ESL Pro Series 5. sezonas trofejas – kaut 2017. bija viņu debijas gads.

G2 dibinātājs un izpilddirektors Karlos "ocelots" Rodrigez saka: "Visi G2 Esports locekļi ir sajūsmā par sadarbību ar AOC. Tas ir ļoti svarīgi, lai profesionālie spēlētāji iesaistītos labāko spēļu displeju izstrādē, un mēs esam tikai priecīgi "aizdot" savas pasaules līmeņa zvaigznes, lai palīdzētu AOC sasniegt perfekciju. Mēs esam pārliecināti, ka tikko saņemtie premium AGON sērijas AG251FZ displeji, kuriem ir zibenīgs atsvaidzināšanas ātrums, būs svarīga daļa no mūsu optimālās treniņvides. Mēs labāk par visiem citiem zinām, ka talants bez smaga darbs nav nekā daudz vērts. Mums nav nekādu šaubu, ka šī pārliecība un apņemšanās būt par labākajiem mūs vedīs uz uzvarām 2018. gadā. Mūsu komandām ir lieli mērķi, tādēļ mums ir prieks par partneriem, kas tic mūsu ambīcijām un ir gatavi pavirzīt mūs uz priekšu.”

AOC AG251FZ izmanto ātrākos šobrīd pieejamos paneļus

Saskaņā ar sponsorēšanas vienošanos AOC apgādās G2 treniņtelpas ar jaunākās paaudzes AG251FZ spēļu monitoriem, kuriem ir neticams 240 Hz atsvaidzināšanas ātrums un 1 ms ievades aizkave. "Apmācītu pilotu acis spēj atšķirt kadru atsvaidzināšanos pie aptuveni 200 kadru sekundē ātruma. Jaunākie pētījumi arī parāda, ka e-sporta profesionāļi intensīvu maču laikā sasniedz līdzīgas vērtības. Tādēļ mēs nodrošinām G2 tikai ar ātrākajiem paneļiem, kādu tirgus var piedāvāt – ļaujiet viņiem realizēt savu pilno potenciālu,” piemetina Zommers.

Plašākai informācijai:
united communications GmbH
Rotherstr. 19
10245 Berlin
Dorka Dobos vai Rita Rozenberga
Tel.: +49 307890760
E-pasts: AOC-MMD-BALTICS@united.de
vai
AOC International (Europe)
B.V. Prins Bernhardplein 200,
6th floor 1097 JB Amsterdam
Anna Stefańczyk
Tel.: +31 205046950
E-pasts: anna.stefanczyk@tpv-tech.com

Par AOC
AOC ir pasaulē pazīstams vadošs zīmols datoru monitoru ražošanā. Augsta kvalitāte, pirmklasīgs serviss, patīkams dizains, kā arī videi draudzīgi un inovatīvi produkti par pieejamu cenu ir iemesli, kādēļ aizvien vairākpatērētāju un biznesa partneru pāriet uz AOC produkciju. Gan profesionālam, gan privātam lietotājam, izklaidei vai spēļu spēlēšanai — AOC piedāvā monitorus jebkurām prasībām. AOC ir TPV Technology Limited, pasaulē lielākā displeju ražotāja, meitasuzņēmums.
www.aoc-europe.com