Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Vairs nekādu cietu, sausu un raupju pēdu!

Redakcija
Redakcija

Jūs kautrējaties staigāt ar basām kājām, jo Jums ir cieta, sausa un raupja pēdu āda? Mēs iesakām Baby Foot, lai atrisinātu šo problēmu. Jau pēc pirmās reizes Jūsu pēdu āda būs kā bērnam.

Tikai ar 3 soļiem – uzvilkt, iemērcēt pēdu želejā un nomazgāt to, pēc 2 dienām vai nedēļas visas atmirušās ādas šūnas no pēdas pazudīs.

Noslēpums slēpjas augļsskābē, kas ir viena no galvenajām Baby Foot sastāvdaļām. Tās tiek izmantotas kā tautas dziedniecības līdzeklis, satur organisko skābi un iekļūst atmirušo ādas šūnu slānī un sairdina desmosomas starp veselo dermisko slāni un veco atmirušās ādas slāni, atvieglojot pīlinga veikšanu.

Baby Foot ir nesāpīgs process, jo pīlings notiek ādas atjaunošanās rezultātā. Turklāt tajā ir 17 ļoti mitrinoši dabiski ekstrakti. Pēdas āda pēc pīlinga var atjaunoties tāpat kā bērna āda. Tas tiek ieteikts arī ādas sēnītes gadījumā.

Perfekts rezultāts pēc 2 nedēļām!

Baby Foot Easy Pack. Ražots Japānā.



Pēdas ādas problēmas
Lielākā pēdu problēma ir atmirušās ādas sacietējumi. Viens no iemesliem ir atmirušo ādas šūnu slāņu veidošanās. Pēdu ādu klāj vairāk nekā 100 atmirušās ādas slāņi. Tas ir ievērojams skaits salīdzinot ar sejas ādu, kuru klāj apmēram 10 slāņi.

Lai gan pēdu āda ir cieta un bieza, uz tās gulstas liela slodze un pēda ir visnoslogotākā ķermeņa daļa, kas tur ķermeņa svaru vai reaģē uz ārējiem stimuliem. Pēdas vienmēr atbalsta visu svaru un to visvairāk izjūt sievietes, kas ikdienā valkā klikatas vai augstpapēžu apavus.

Biezais un cietais slānis ādā veidojas mitruma trūkuma dēļ. Tā rezultātā var parādīties asinsrites traucējumi un pēdu āda kļūst raupja un sausa. Turklāt pēdas apakšā, kuru klāj atmirušās ādas šūnas, vairojas baktērijas un rada tālākas problēmas, piemēram, nepatīkamu kāju smaku vai ādas sēnīti.



Baby Foot iedarbība
Ādas šūnas kopā satur desmosoma. Tajā var būt dažādi tauki vai proteīni, kas atrodas starp šūnām. Ja šūnu atjaunošanās ir normāla, enzīmi, piemēram, tripsīns ādā sadala desmosomas, un mirusī āda pakāpeniski nolobās. Uz pēdām vienmēr ir spiediens un tādēļ tās nevar metabolizēt. Šajā gadījumā vecās atmirušās ādas šūnas pārklājas ar slāni un rezultātā āda kļūst cieta, sausa un raupja, vai dažreiz ieplaisājusi, zvīņaina vai pulverveidīga.

Skābe desmosomas sadala. Tā kā Baby Foot satur bagātīgas augļskābes, ieskaitot pienskābi, Glikola skābi, ābolskābi un citronskābi, tas veicina normālu šūnu atjaunošanos.



Kā lietot Baby Foot!
To ir ļoti viegli lietot mājas apstākļos, lai koptu pēdas, papēžus un noņemtu atmirušās ādas daļas. Ievietojiet katru pēdu atsevišķā gēla maisiņā uz 2 stundām. Mitriniet pēdas katru dienu, ūdens aktivizēs Baby foot iedarbību. Atmirusī āda sāks lobīties 5-14 dienu laikā. Uzsāciet pīlingu ar audumu vai ar rokām. Perfekts rezultāts pēc 2 nedēļām!

Nemēģiniet nolobīt atmirušo ādu ar spēku pirms pīlinga procesa uzsākšanās!
Atmirusī āda atdalīsies 3-4 nedēļu laikā radot labsajūtu Jūsu pēdam. Rezultātā Jūs iegūsies mīkstas un maigas pēdas, gluži kā bērnam.



Ieteicams procedūru atkārtot ik pēc 3-4 mēnešiem. (Īpaši smagos gadījumos procedūra jāatkārto 4-6 nedēļu laikā.)
Gēla sastāvā ir 17 dabiski ekstrakti.
Baby Foot sastāv no 17 dabiskiem ekstraktiem, kuros ir ļoti augsts mitruma un viskozitātes līmenis. Tādēļ pēdu āda pēc pīlinga kļūst gluda. To uzdevums nav tikai atbrīvoties no mirušām ādas šūnām, bet arī saglabāt ādas struktūru un mitrināt to.





Baby Foot - kāju kopšanas inovatīvs produkts.

     [+] [-]

, 2010-12-02 14:55, pirms 14 gadiem
Kur tādu var nopirkt? cik maksā? vai kāds ir jau pamēģinājis?

     [+] [-]

, 2010-12-02 17:30, pirms 14 gadiem
tas jau laikam jaunums Latvijas tirgū

     [+] [-]

, 2010-12-02 19:46, pirms 14 gadiem
Esmu šo jau nopirkusi - man patīk!

     [+] [-]

, 2010-12-02 20:20, pirms 14 gadiem
Šķiet, es arī labprāt izmēģinātu.

     [+] [-]

, 2010-12-07 14:27, pirms 14 gadiem
I rakstīja: Esmu šo jau nopirkusi - man patīk!
Padalies ar infor4māciju.Kur nopirki un cik maksā?

     [+] [-]

, 2010-12-17 15:48, pirms 14 gadiem
Zeķītes var nopirkt Rīgā, Baznīcas ielā 8, iepriekš zvanīt:29194045 - Aleksejs.