Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


9 Holivudas zvaigžņu jaunības noslēpumi

Redakcija
Redakcija

Holivuda diktē jaunību. Tikmēr mēs atkal un atkal apskatām sevi kritiski spogulī un brīnāmies par to, kā šīm dīvām izdodas tik labi izskatīties! Droši vien viņām šai ziņā ir kādi noslēpumi... Varbūt viņas gatavo gurķu un banānu maskas? Protams, nē. Patiesībā viss ir daudz vienkāršāk un prozaiskāk. Holivudas jaunības recepti kādā intervijā atklāja Džeina Fonda: nauda, labs ķirurgs, labs zobārsts un pastāvīgs sekss...

Palasiet, cik savam skaistumam tērē Holivudas zvaigznes un kādi anti-age noslēpumi atklājas, kas slēpjas aiz viņu jaunības.

Noslēpums Nr. 1. Grumbu korekcija ar injekciju palīdzību.

Slavenības izmanto fillerus ar hialuronskābi, tādus kā Restylane (restilānu), Juvederm (juvidermu) vai Juvederm Ultra Plus, lai atbrīvotos no "vārnu kājiņām", grumbām uz pieres un pat no dziļām deguna un lūpu rievām.

Šāda procedūra izmaksā no 600- 1000 dolāriem. Rezultāts saglabājas apmēram 6 mēnešus.

Noslēpums Nr. 2. Botokss.

Pēdējo gadu laikā botoksa injekcijas kļuvušas par populārāko anti- age procedūru. Un daudzējādā ziņā par to jāsaka paldies Holivudas zvaigznēm (piemēram, kortnija Koksa pastāvīgi veic botoksa injekcijas). Ar botoksa injekciju palīdzību var atbrīvoties no grumbām uz pieres, kā arī "vārnu kājiņām'. Botoksa preparāts paralizē muskuļus zem grumbām, tāpēc tās ne tikai samazinās, bet arī liedz parādīties jaunām.

Šāda procedūras izmaksas sastāda no 300- 500 dolāriem. Iedarbības ilgums ir 3- 6 mēneši.

Noslēpums Nr. 3. Lāzers.

Holivudas dīvām ļoti patīk lāzerprocedūras (piemēram, Demija Mūra tās izmanto, pārmaiņus ar plastisko ķirurģiju). Lāzera stars iekļūst dziļi ādā un atjauno ādu, liekot izstrādāt kolagēnu dabīgā veidā. Redzamam efektam nepieciešamas 3- 5 sesijas mēneša laikā, katra sesija izmaksa aptuveni 1000 dolāru.

Noslēpums Nr. 4. Ķīmiskais pīlings.

Ar tā palīdzību var cerēt uz ādas, kas atrodas ap acīm, liftingu, kā arī iegūt dabīgu ādas starojumu un jaunību. Ķīmiskais pīlings noņem virsējo, bojāto ādas kārtu, līdz ar to slavenības (piemēram, Monika Beluči veic ķīmisko pīlingu ziemā un agrā pavasarī) pēc šādām profesionālām procedūrām kļūst arvien jaunākas un jaunākas.

Pīlings ar glikolskābi maksā 150- 300 dolārus, analogi rezultāti mēneša laikā tiek sasniegti ar preperātu MD Skincare Alpha Beta Daily Face Peel un tas maksā apmēram 70 dolārus dienā (kopā vajadzīgas 30 dienas).

Noslēpums Nr. 5. Profesionāls grims.

Dažām holivudas zvaigznēm ir personīgais vizāžists, kas iekļauts pat apkalpojošā personāla štatu sarakstā. Tomēr lielākā daļa profesionāļu pakalpojumus izmanto tikai izejot sabiedrībā. Bet, kā mēs zinām, profesionāls grims spēj satriecoši izmainīt un noslēpt patieso vecumu.

Viens šāda profesionāla vizāžista apmeklējums izmaksā apmēram 1500 dolārus. Frizūra- sākot no 400 dolāriem. Tiesa, bieži vien zvaigznēm par to nav jāmaksā, saņemot šos pakalpojumus kā dāvanu no sponsoriem. Sevišķi, ja tādējādi tiek nodrošināta kādas konkrētas kosmētikas reklāma. Nu, piemēram, Džūlijai Robertsai, kas ir Lancome kosmētikas seja.

Noslēpums Nr. 6. Daudz kosmētikas.

Arī zvaigznēm ir tumši loki zem acīm, pigmenta plankumi un nelīdzenumi uz ādas, taču mēs to visu neredzam, pateicoties lielam daudzumam tonālo līdzekļu uz sejas. Vizāžisti, kaut arī iesaka mums, parastām sievietēm, ikdienas grima uzklāšanai izmantot puscaurspīdīgus pamatus un plānas iztušētas to kārtas, zvaigznēm viņi iesaka citu recepti, kas nosaka neekonomēt tonālao krēmu un pūderi. Atcerieties kaut vai pazīstamās makeup disasters Nikolu kidmenu un Umu Tūrmani.

Noslēpums Nr. 7. Maz saules.

Holivudas zvaigznes no saules baidās tikpat ļoti kā no uguns. Tāpēc visbiežāk viņas pludmalēs parādās cepurēs, un par savu iemīļotāko kosmētikas līdzekli dēvē saules aizsargkrēmu. Dažas pat pārspīlē savu sargāšanos no saules. Piemēram, Gvineta Paltrova ne tik sen kā ārstējās no depresijas un pirmajām rahīta pazīmēm, tā kā bija pilnībā liegusi sev saules vannas un vitamīnu D.
.
Noslēpums Nr. 8. Retinoīdi.

Zvaigznes mums ir atklājušas retinoīdus, kas ir efektīvi līdzekļi cīņai ar grumbām. Krēmiem, kuru sastāvā ir retinoīdi, jābūt katras sievietes arsenālā, kurai ir pāri 40. Šādus krēmus lieto gandrīz katra zvaigzne Piemēram, Terija Hetčere savās intervijās vienmēr iesaka krēmus ar retinolu. Pie kam šādi krēmi tagad pieejami ne tikai luksus markām. Ne tiks sen Holivudas zvaigznes lietoja tikai Renova, Tazorac un Retin-A receptūras, bet tagad daudzas no viņām iesaka arī krietni lētākas lietas, kā piemēram, Neutrogena Healthy Skin Anti-Wrinkle Intensive Face Lotion SPF 20 losjonu sejai.

Noslēpums Nr. 9. Fotošops.

Fotogrāiju retušēšana atļauj zvaigznēm vienmēr izskatīties labi. Daži no reklāmuzņēmumiem, kuros izmantots fotošops, tiek pat pasludināti ārpus likuma. Tā bija, piemēram, ar Lancome (Džūlija robertsa), L’Oreal (Reičela Veisa), Maybelline (Kristija Terlingtone) reklāmām. Nu pārāk jau nedabīgi zvaigznes izskatās šajās reklāmās!

Droši vien, vēl ne mazums noslēpumu glabā Holivudas skaistums. Taču arī ar šiem ir pietiekami, lai ne pārāk jūsmotu par slavenību mūžīgo jaunību.