Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:243, Did:0, useCase: 3


Svārku modeļi pilnīga auguma sievietēm

Redakcija
Redakcija

Ak, mode, mode! Cik gan dažāda tā spēj būt, arvien pārsteidzot pasauli ar jaunām idejām, no kurām daudzas pat grūti aptvert un saprast. Un, ja izteikti slaidajām sievietēm nav problēmu ar modeļiem, tad pilnīgajām, pirms kaut ko izvēlēties savai garderobei, nedaudz jāpadomā. Kaut gan arī ar to lielu problēmu nebūs, ja vien ņemsiet vērā dažus padomus. Šoreiz parunāsim par to, kādi svārku modeļi piestāv pilnīga auguma sievietēm un kā tad pareizi tos izvēlēties, lai jūs izskatītos skaista un eleganta.

GODĒ SVĀRKI

Ideālais varinats pilnīga auguma sievietēm ir tā saucamie GODĒ svārki.Tie skaisti pieguļ gurniem, piešķirot siluetam vilinošu eleganci un veiksmīgi apslēpjot auguma nepilnības. Šāda piegriezuma svārki ir piemēroti gan ikdienai, gan svētkiem.

TRAPECVEIDA SVĀRKI

Šāda piegriezuma svārki lieliski noslēpj platus gurnus un citas auguma nepilnības. Parasti tie tiek šūti no stingriem un neburzīgiem audumiem, kas lieliski saglabā savu formu. Dažiem modeļiem ir skaistas kabatas, kas veido interesantu siluetu. Var būt arī trapecveida piegriezuma svārki ar ielocēm, gofrēti vai flisēti.

ČIGāNISKA PIEGRIEZUMA SVĀRKI

Šāda piegriezuma svārki pagarina un līdz ar to slaidina siluetu, lieliski apslēpjot patieso gurnu apmēru un vēderiņu. Šādus svārkus var izvēlēties vasaras periodam, kā arī iziešanai un vakaram.

SVĀRKI AR PĀRLIKUMU VAI ŠĶĒLUMU

Ja vēlaties svam tēlam piešķirt pivilcīgu noslēpumainību un romantismu, izvēlaties svārkus ar pārlikumu vai šķēlumu. Šādi svaārki var būt gan taisna piegriezuma, gan arī trapecveida, kam principā nav nozīmes. Viegli erotisks modelis būs ideāls vakartērpa variants.

NEPARASTA PIEGRIEZUMA SVĀRKI

Dažādi neparasta piegriezuma modeļi palīdz noslēpt konkrētas auguma nepilnības, piesaistot uzmanību konkrētām detaļām. Varat pat atļauties interesantu šaura piegriezuma modeli vai svārkus ar krokojumiem, taču šajā gadījumā tiem jābūt virzītiem no viena sāna uz otru, nevis kā parasti- no augšas uz leju.

POGAS un SPRĀDZES

Runājot par to, kāda piegriezuma svārkus labāk izvēlēties pilnīga auguma sievietēm, nevaram nepieminēt modeļus ar pogām un sprādzēm, kas tēlam piesķir korektuma un pabeigtības sajūtu. Tieši tāpēc, izvēloties svārkus ar šādām detaļām, jāpievērš uzmanība arī to krāsai. Vēlams, lai detaļas būtu košākāss krāsās vai rotātas ar ornamentiem. Pogas un sprādzes novērš uzmanību no figūras nepilnībām. Šo knifu plaši izmanto dizaineri, kas veido modi pilnīgām figūrām.

pnc.lv