Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:417, Did:0, useCase: 3


Video: "Vājprāts!": LBS ģenerālsekretārs par Banki pirms 20 gadiem

Redakcija
Redakcija
Piedāvājam fragmentu no Sportacentrs.com veidotā sporta sarunu šova “eXi” piektās – jubilejas sezonas 3. epizodes, kurā viesojas bijušais basketbolists, šobrīd Latvijas Basketbola savienības (LBS) ģenerālsekretārs Kaspars Cipruss.

Cipruss savas basketbolista karjeras pašos pirmssākumos - 18 gadu vecumā pievienojās Itālijas klubam "Pallacanestro Trieste", kuras galvenais treneris tolaik bija 36 gadus vecais Banki, bet vēlāk (LBS vadītāja statusā) piedāvāja itālim darbu ar Latvijas izlasi.

eXi raidījums ar Kasparu Ciprusu pilnā apjomā būs skatāms ceturtdien 21:30 TV4 kanālā un pēc tam Sportacentrs.com jebkurā laikā.

Sporta sarunu šovs "eXi" ir Jāņa Celmiņa un "Sportacentrs.com" veidots raidījums, kas ceturtdienu vakaros skatāms kanālā TV4, kā arī pēcāk pieejams portālā "Sportacentrs.com". Visas epizodes ŠEIT
Vērtējums: