Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


Kā iekarot vīrieša sirdi

Ja vēlies, lai ar nesen iepazīto draugu veidotos nopietnākas attiecības, ņem vērā dažus padomus, kas palīdzēs iekarot viņa sirdi.

1) Ja saņemsi zvanu vai elektronisko vēstuli no sava jaunā drauga ar jautājumu, ko šodien darīji un, kas ieplānots vakaram, neatbildi ar, tavuprāt, uz randiņu rosinošo vārdu „ neko „ , jo tieši tas, ka tev ir savas draudzenes un hobiji, ar kuriem esi aizņemta, pierādīs, cik lieliska esi.

2) Draugs vērtēs tavu attieksmi pret viņu un apkārtējiem.
Lielai daļai vīriešu patiks, ja meitene radīs jauku un mīļu iespaidu par sevi, nevis tādas, kuras būs aukstasinīgas.

3) Ja vīrietis pieminēs savas bijušās meitenes un par to sāksi kašķēties, viņš varēs nodomāt, ka esi pārāk privātīpašnieciska. Būs labāk, ja uz viņa teikto reaģēsi nosvērti un mierīgi.

4) Uzaicinot tevi uz aktīvu izklaidi, piemēram, peintbola spēli vai pārgājienā ar teltīm, vīrietis centīsies iepazīt, cik azartiska un piedzīvojumu kāra esi.

     [+] [-]

, 2010-08-15 13:51, pirms 14 gadiem
Uz priekšu, meitenes!!!

     [+] [-]

, 2010-08-26 17:29, pirms 14 gadiem
Mīlestību nevar aizstāt ar kaut ko citu

     [+] [-]

, 2011-08-21 17:28, pirms 13 gadiem
Ja viņam tu tiešām patiksi tik traki ka viņš zaudēs tewis dēļ galvu tad būs vienalgā kā tu ar viņu satiksies.