Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


Kā kļūt par neatvairāmu sievieti? 4 sapņu sievietes īpašības

Nicol
Nicol

Eksistē daudz sieviešu īpašību, kas piesaista vīriešus. Bet ir kāda maģiska kombinācija, kas pievilina vīriešus emocionālā līmenī. Rezultātā šī kombinācija arī nosaka to īsto sapņu sievieti, par kuru katrs vīrietis sapņo un meklē visu savu mūžu.

Četras īpašības, kas burtiski magnētiski darbojas uz vīriešiem, ir:

1. Seksualitāte

2. Līdzjūtība

3. Pašapziņa, pašpārliecība

4. Humora izjūta

Tieši šis sajaukums liek stiprā dzimuma sirdīm kust.

Svarīgi saprast, ka šiet nav runa par kādu vienu īpašību atsevišķi, bet nozīmīgas ir visas četras kopā.

1. Ja Jūs esat tikai seksīga, tad jebkurš vīrietis jutīs pret Jums fizisko tieksmi. Iepazīstoties, viņš visādiem paņēmieniem mēģinās dabūt Jūs gultā, bet sasniedzot savu mērķi, parasti diezgan ātri zaudēs interesi. Tikai Jūsu fiziskā pievilcība vien nepamodinās vīrietī dziļas jūtas. Varbūt viņš pavadīs ar Jums nakti vai uzsāks īsas virspusējās attiecības – bet viņš neiemīlēsies nopietni tikai Jūsu ārējā izskata un ķermeņa dēļ.

2. Ja jūsu vienīgā pievilcīgā īpašība būs humora izjūta, tad vīrietis skatīsies uz Jums tikai kā uz sieviešu dzimtas draugu. Tiesa, šis draudzības līmenis ir būtiski svarīgs ilgstošās attiecībās, bet humora izjūta vēl neradīs vīrietī emocionālo tieksmi pret Jums.

3. Ja Jūs esat tikai rūpīga un līdzjūtīga, viņš redzēs Jūsos mātes aizstājēju. Vīrieši, protams, dibina attiecības ar sievietēm, kam šīs „mātišķās” īpašības ir spilgti izteiktas, bet viņi nekad nejutīs pret viņām tādu dziļu un kaislīgu mīlestību, kura viņus pārveidos par mīlošiem un rūpīgiem džentlmeņiem.

4. Ja Jūs esat pašpārliecināta, dzīvojāt patstāvīgi un pati spējat ar visu tikt galā, nevis izmisīgi meklējat vīrieti, tas vīriešos izraisa cieņu, apbrīnu un atzinību. Bet arī patstāvība viena pati par sevi nerosina vīrietī dziļas jūtas un mūža mīlestību.

Attīstiet savu pašapziņu, esiet pašpārliecināta un seksuāla, centieties būt labā omā un neslēpiet savu humora izjūtu, izrādiet savu līdzjūtību, un Jūs noteikti kļūsiet par neatvairāmo sievieti savam vīrietim.

Un vēl varu piebilst vienu: kad vīrietis ir nopietni iemīlējies, viņš izturas pret sievieti draudzīgi, izrāda viņai cieņu un uzmanību tāpēc, ka viņš zina - viņa ir „tā īstā”, vienīgā priekš viņa. Bet, ja vīrietis to nedara, tad viņš nav iemīlējis nopietni un nav saskatījis Jūsos visu svarīgāko īpašību „maģisko kombināciju”. Viss ir tik vienkārši. Šo sajūtu, ka tieši Jūs esat „tā vienīgā”, Jūs varat dot vīrietim, ja kļūsiet par neatvairāmo sievieti.