Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:85, Did:0, useCase: 3


Kā kļūt par neatvairāmu sievieti? Desmit visbiežāk sastopamās kļūdas, kuras sievietes pieļauj attiecībās

Nicol
Nicol

Ja Jūs esat nogurušas no neveiksmīgiem mēģinājumiem izveidot harmoniskas attiecības ar vīriešiem, ja Jūs vēl neesat sastapusi savu vienīgo, Jums obligāti jāizlasa šīs raksts.
Vai Jums liekas pazīstama tāda situācija?
Piemēram, iepazināties ar vīrieti un sākāt satikties. Jums liekas, ka viss ir brīnišķīgi, iemīlējāties, dāvināt viņam savu laiku, jūtas, palīdzat dažādās lietās. Bet neskatoties uz to, ka attiecībām vajadzētu attīstīties un stiprināties, viņš pēkšņi sāk attālināties no Jums. Viņš daudz retāk zvana, biežāk ir „aizņemts” un vienā nejaukā dienā vispār pazūd no Jūsu redzesloka?
Vai Jūs atrodaties attiecībās ar vīrieti, bet viņš uzvedas auksti, atturīgi, un Jūs neko nesaņemat pretī?

Jūs vēlaties atrast atbildi: „Kā kļūt par neatvairāmo sievieti un likt vīrietim iemīlēties uz mūžu?” Tad sākumā attiecībās ar vīriešiem cenšaties nepieļaut desmit visbiežāk sastopamo kļūdu.

1) Sievietes ļauj vīriešiem pārāk daudz
Vairākas sievietes uzskata, ka viņām ir jāpielāgojas vīriešiem, pēc iespējas vairāk jāparāda sava mīlestība, jāapliecina uzticība, vienmēr jābūt saprotošām. Iespējams, vīrietim būs ērti atrasties blakus tādai, kas, ziedojot sevi, dara visu viņa dēļ. Bet diemžēl vīrietis nespēs mīlēt un apbrīnot sievieti, kas izdabā un pakļaujas pastāvīgi. Īstas un dziļas jūtas tas nerosina.

2) Sievietes uzskata, ka saprot, kas vīriešos notiek
Vīrieši ļoti stipri atšķiras no sievietēm. Viņu domas, jūtas un darbi pakļaujas pavisam citai loģikai, nekā tā, kuru sievietes uzskata par „pareizu”.
Diemžēl tas bieži noved līdz totālai nesaprašanai. Un kad sieviete uzskata, ka „viņš taču arī to sajūta”, - tas ir kļūdaini! Vīriešiem ir pavisam citi iemesli un motivācijas, lai iemīlētos. Viņi emocionāli savādāk pārdzīvo īstās mīlestības jūtas un savādāk, nekā sievietes, attīsta nopietnas attiecības.

3) Sievietes sāk „spēlēt” ar vīriešiem
Īstenībā vīrieši labi jūt, kad sievietes sāk manipulēt, izmantojot psiholoģiskos trikus.
„Stratēģijas”, kad sieviete paliek nepieejama un stīva, vai izraisa vīrieša greizsirdību, tādā veidā ļaujot saprast, ka viņš nav „pietiekami labs”, visbiežāk noved pie viena - vīrietis ne tikai zaudē interesi, bet arī cieņu pret tādu sievieti. Savukārt cieņa ir pamats stiprām un veselīgām attiecībām.

4) Sievietes pārāk agri atzīstas vīriešiem savās jūtās
Dažas sievietes domā, ka vīrietis iemīlēsies, ja sapratīs, cik sirsnīgi viņu mīl. Viņas jau pēc īsā laika dot nojaust, ka viņu nodomi ir nopietni. Protams, sievietes pēc dabas ir emocionālās būtnes, viņām grūti slēpt un ierobežot savas jūtas. Bet tomēr pārāk agra atzīšanās mīlestībā vīrietim dos iemeslu ātri pazust no horizonta. Visdrīzāk viņš uztvers to kā vājuma un atkarības pazīmi. Bet vīrietis vēlas pavadīt savu mūžu ar stipru un pašpārliecinātu sievieti.

5) Sievietes izliekas savādākas, nekā ir īstenībā
Kad sievietes vēlas apburt vīrieti, viņas bieži dara kļūdu un sāk uzvesties nedabiski, pārlieku uzspēlēti. Varbūt, ka dažus vīriešus paša sākumā tas ieintriģē, bet kad lomas tiek izspēlētas un maskas nomestas, tad agrāk vai vēlāk parādās īstas sejas, un vīrietis pamet Jūsu dzīves skatuvi . Tas, ko vīrieši vērtē sievietē pirmajā kārtā, - ir viņas spēja būt neviltotai un dabiskai.

6) Sievietes pārāk agri cenšas pārsteigt vīrieti ar savām seksuālajām mākslām
Sievietes, kas pārāk agri pāriet intīmo robežu ar vīrieti, nepaspējot vēl labi iepazīt viņu, pieļauj visbiežāk izplatīto kļūdu. Vīrieši patiešām vēlas pēc iespējas ātrāka un brīvāka seksa, bet no citas puses, sieviete zaudē savu „vērtību”, ja pārāk agri izpilda šīs hormoniem diktētas vēlēšanās.

7) Sievietes domā, ka tikai attiecības spēj padarīt viņus par laimīgām un apmierinātām
Ja sieviete liek vīrietim saprast, ka viņš tagad uz visiem laikiem ir atbildīgs par viņas sirdsmieru, garīgo labsajūtu, dzīvesprieku un laimi, tas noteikti viņu atbaida. Cilvēks var atbalstīt otru cilvēku, pilnveidot, piedot spēku, bet attiecības vienas pašas par sevi nerisina problēmas un bēdas. Nekas vīrieti nepiespiež aizmukt ātrāk, nekā apziņa, ka sieviete meklē viņā psihoterapeitu.

8) Sievietes cenšas izmainīt vīrieti
Mēģinājumi izmainīt citu cilvēku ir visbezcerīgākie pasaulē. Bet dažas sievietes ir īstas mākslinieces. Piepildot savas vēlēšanās izveidot vīrieti pēc saviem uzskatiem, viņas pielieto savu vislielāko priekšrocību: sievietes prot tik ilgi „zāģēt” vīrieti, kamēr viņš padodas. Viņas pierunā viņu izmainīties, pat pierunā uzturēt attiecības.
„Tu neatradīsi labāku par mani, tāpēc izturies pret mani atbilstoši!”
Kādu laiku vīrietis varbūt atļaujas tā rīkoties, bet ne ilgi.
Īsta mīlestība var pastāvēt tikai pēc paša gribas un to nav iespējams noturēt ar pārliecināšanas spējām.

9) Sieviete ļauj savām jūtām novirzīt viņu no īstā ceļa
Kad sieviete iepazīstas ar vīrieti, viņa bieži zaudē objektivitāti. Viņa iegrimst „rozā” pasaulē un vairs neuztur sakaru ar realitāti. Vīrietis ātri pamana, ka sieviete sāk apjukt savās jūtās pret viņu. Iespējams, ka tas pat glaimo, bet tajā paša laikā tēviņam parādās skaidra apziņa, ka tagad šī būtne ir viegls medījums priekš viņa. Tāpēc vīrieša interese pamazām izgaro.
Tas, ko vīrietis vēlas no savas sievietes – ir noteikta kontrole pār savu pašu emocionālo pasauli. Protams, arī vīrieši vēlas, lai viņus mīlētu un cienītu - bet ne jau neprātīgi un nekontrolējami. Tas drīzāk liecina par to, ka sieviete ir izmisumā un nespēj pati tikt galā ar savu dzīvi.

10) Sievietes pārāk daudz klausa savu draudzeņu un paziņu „labus” padomus
Runājot godīgi, vairumam cilvēku nav īstas sapratnes attiecību jautājumos. Visbiežāk viņu pašu attiecības ir tālu no ideālajām, bet neskatoties uz to viņi, it īpaši sievietes, pastāvīgi dot padomus citiem.
Kad runā par vīriešu psiholoģiju, tad sievietēm patiešām būtu jēga griezties pie kāda pēc padoma. Un, protams, ne jau pie sievietes. Pēc būtības tam jābūt tikai vīrietim. Bet ir viena problēma – vairākums vīriešu nav ieinteresēti atklāt savus noslēpumus, nerunājot jau par to, ka bieži viņi paši nesaprot, kas viņos notiek.

Ja Jums arī gadījās attiecībās ar vīriešiem pieļaut vienu vai vairākas no šīm kļūdām, tad iespējams, Jums vajadzētu aizdomāties, kā izmainīt savu uzvedību. Par to, kā sievietes spēj piesaistīt vīriešus, kā liek viņus iemīlēties, būs aprakstīts mūsu nākošajā rakstā.